Учители питали: Колко време още ще говорите за ваксините, които са вода?

Много съм огорчена, питат ме колко пари ми плащат, сподели проф. Аргирова
28 окт 2021 13:38, Ния Христова
441
Учители питали: Колко време още ще говорите за ваксините, които са вода?
Снимка: БГНЕС
"Много съм огорчена. Участвам като експерт в срещите на МОН с учителите относно ваксинацията. Даваме всичко от себе си, за да им обясним и въпреки това получавам въпроси като: "Колко пари ви плащат, за да говорите лъжи" или "Колко време още ще говорите за тези ваксини, които са вода". Това са учители, които образоват нашите деца. Трябва да се прояви разум и разбиране. Ваксините срещу COVID са достатъчно проучени". 
 
Това заяви в ефира на Нова тв вирусологът проф. Радка Аргирова.
 
Според нея децата трябва да се тестват на всеки 48 часа. 
 
"Знам, че тестовете близалки много се използват на Запад. Би трябвало да имат същата достоверност като останалите", смята проф. Аргирова.
Още по темата
 
"Очертаваме се като огнище за Европа, което може да е постоянно, но и извор на нови мутации. Вирусът намира възприемчиво население. Действително вървим към локдаун, но нека той да продължи поне 14 дни след въвеждането на последната мярка, за да видим дали ще има спад на новозаразените", съветва медикът. 
 
"Трябва да се направи нещо допълнително за хората с антитела. Може да се въведе двукратно изследване на определен период - на всеки два месеца, например. Така ще се види дали броят на антителата им спада. Ако не, хората могат да бъдат върнати на работа. Не всички антитела са еднакво протектиращи и невинаги можем да знаем колко са", обясни вирусологът.
 
Тя обясни, че след преболедуването титърът на антителата е извънредно висок и се постави ваксина, може да се получи цитокинова буря.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
318
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щоото учителите са такива, за това народът е толкова "учен".
317
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** се обръща към конспирации и световни лидери, кукловоди, за да си обясни хаоса и мизерята, които са настъпили в живота му. Без са се замисли за направените грешки и да поучава следващите си поколения, просто се рее из небитието
316
1
 
14
 
! Отговори
Пояснявам преди 2 години
Световният елит са банкерите. Имат и обслужващ персонал - виж МВФ и СБ. Именно световният елит организира световните войни, а сега унищожава земята с безумната си политика. Не смее да започне ядрена война, но с глад и мизерия разлага по-простите народи, като българският.
315
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксините не са задължителни. Който иска - да се ваксинира. Стига писъци и простттотии. Чипове, пръскали ги от военни самолети, плоска земя, ИТН.
314
1
 
11
 
! Отговори
S преди 2 години
Господ да Ви съди според делата Ви!
313
4
 
24
 
! Отговори
И аз питам преди 2 години
Какви отрови има в тях за да подписват декларации за отказ от всякакви претенции. Де да бяха само вода!
312
11
 
11
 
! Отговори
да преди 2 години
Аз Професор Аргирова я знам от преди 20 г., от учебника по микробиология и вирусология за 3ти курс на медицинските университети. Вие няма откъде да я знаете, щото цял живот миете чинии.
311
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе ако ваксините бяха просто вода, щяха ли така да ни притискат да се ваксинираме? Там е ключа от палатката, че не са вода, а съдържат неща, които са жизнено важни за световния елит. Почукайте се по тиквите и се замислете защо толкова държат да ви ваксинират.
310
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учителите вместо да задават дебилни въпроси, да ходят да се дообразоват, защото съсипват нацията. Материалът, който постъпва в университетите, вече само с матура, е на отчайващо ниво. Не се поддава на обучение, никакви знания и мисловна дейност.
309
1
 
10
 
! Отговори
До 344 преди 2 години
Не се отвивай за да не настинеш ваксар
308
7
 
17
 
! Отговори
До 340 преди 2 години
Напълно съвпада с моето мислене само дето аз съм над 55 и не се разболявам от двайсетина години някъде. Аз съм заклет антиседераст, антисоросоид, антиджендар, антивакасар а вече съм и антиКивидар.
307
15
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Даскалите да не се бъркат на здравните работници,а да си гледат тяхната работа.
306
1
 
7
 
! Отговори
И аз съм като 340 преди 2 години
Разликата е, че нося маска където трябва и ползвам дезинфектант. Всичко друго е същото и при мен. Смятам,че за повече от година и половина , би трябвало вече да съм срещал вируса.
305
5
 
20
 
! Отговори
Не преди 2 години
Ваксините НЕ са достатъчно проучени. Ще се проучват до 2023г.
304
2
 
6
 
! Отговори
Този индивид преди 2 години
ми прилича на умпалумпа от "Чарли и шоколадовата фабрика". Но не е толкова интелигентна, за жалост!
303
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължавам да съм напълно здрав насред пандемията. В средата на 30-те си съм, без заболявания, неваксиниран. Мерки не спазвам, не нося маски, не се дезинфекцирам, постоянно съм сред хора. Досега на въпроса ми "защо" ваксърите са давали два типа обяснение- "Господ те пази" и "Имаш късмет". Доста странни обяснения от хора, които имат претенциите че вярват в научните обяснения за ковид.
302
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя платен *** да си мълчи по-добре.
301
19
 
7
 
! Отговори
baionya преди 2 години
Масово уволняване на учителите и ще се реши проблема. След първите 1000, които хванат пътя, другите самички ще се ваксинират и за още ще питат даже ...
300
6
 
3
 
! Отговори
2 преди 2 години
Няма по-*** нарад от нашия! ГЕРБ го подтиква към фатална съпротива!Престъпление!
299
3
 
14
 
! Отговори
Абе другарко преди 2 години
Учителите всички с изкарали Ковида, някои по два- три пъти,включително и тая есен.