Разузнаването на САЩ: COVID-19 не е биологично оръжие

Не е и модифициран чрез генно инженерство
Обновена: 30 окт 2021 07:54 | 30 окт 2021 07:44,
86
Разузнаването на САЩ: COVID-19 не е биологично оръжие
Снимка: Pixabay

Коронавирусът не е създаден като биологично оръжие. Не е и модифициран чрез генно инженерство, категорични са от разузнаването на САЩ.

Докладът от проучването е публикуван на сайта на Службата на директора на Националното разузнаване на САЩ.

Още по темата
„Смятаме, че вирусът не е създаден като биологично оръжие“, се казва в документа. „Повечето агенции също смятат, че SARS-CoV-2 вероятно не е генетично проектиран, но две агенции смятат, че няма достатъчно доказателства дали това е така или не." „Накрая китайските служители не са знаели за вируса преди първоначалното избухване на COVID-19“, се казва в доклада, пише БГНЕС.

Разузнавателната общност на САЩ никога не достигало до единомислие консенсус относно произхода на новия коронавирус. Според доклада американските разузнавателни служби смятат за вероятна както версията за предаване на инфекция от животно на човек, така и хипотезата за разпространение на вируса в резултат на лабораторен инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
значи е точно обратното, баш си е биологично оръжие
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман.. Напротив! Точно от Вас може да се очаква такива к. номера..
67
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това само ваксажиите ще го повярват
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи е. С какво китайчетата запиша устата на сенилния дядка?
65
1
 
2
 
! Отговори
Хм.... преди 2 години
Който иска нека прочете "Oski's pediatrics principles and practice 4 ed." 2006 година издание на стр.1207 главата за коронавирусните инфекции.
64
1
 
2
 
! Отговори
Смехурковци преди 2 години
хайде стига ни успивате....Знаете, знаете ама си мълчите...Искате да видите дали ние знаем....Моля днес да не публикува глупави статии....
63
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разузнаването на САЩ: COVID-19 не е биологично оръжие. Знаеме. Тест за интелигентност е.
62
1
 
5
 
! Отговори
Аха! преди 2 години
Кой беше казал,че; ...във всяка информация най-важно е ...опровержението"?
61
1
 
11
 
! Отговори
ШЕГОБИЙЦИ преди 2 години
ВЕРВАМЕ ВЕРВАМЕ ВИ
60
1
 
12
 
! Отговори
Само съвпадение преди 2 години
Кой беше оня филм в който собственик на медия за да подържа висок рейтинг на изданията си беше започнал да организира терористични нападения по цял свят и... о чудо, неговите репортери винаги бяха първи на мястото на събитието и ПЪРВИ запознаваха драгите си зрители с подробности за трагичния инцидент... Опитвам се да си го припомня, защото скоро разбрах че "Модерна" оная дето прави ваксините има един единствен продукт в портфолиото си - коронавирусна ваксина и е започнала да я създава през 2016г
59
1
 
1
 
! Отговори
svetlina преди 2 години
До Анонимен много добър коментар, браво.
58
1
 
5
 
! Отговори
svetlina преди 2 години
Какъв ти лабораторен инцидент...Някой поработи върху вируса и го пусна всред хората.
57
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази пандемия, подозрително много прилича на любимия на световният елит метод - Проблем, реакция , решние. Създаваш изкуствен проблем (вирус, нападение със самолети), населението изтръпва от ужас (реакция), по всякакъв начин нагнетяваш този ужас до невиждани нива с почоща на медиите. Накрая вадиш Решението, чиято цел предварително си желел да се случи. Без вируса-заплаха как ще накараме някой да се ваксинира, без паднали небостъргачи - няма война с който си поискаме. Истината винаги е някъде там
56
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако плашите някой достатъчно силно и достатъчно дълго, то не след дълго, той ще тръгне след всеки, който предлага някакво спасение - Стивън Кинг, Мъглата. В момента ни страхуват на световно ниво, каквито и да е противоположни мнения се подтискат агресивно, обявявайки изказващите ги за саботьори и врагове на човечеството. Може и да са прави - само времето ще покаже.
55
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те ЦРУ са едни стожери на истината и мъдросттаняма да казвате на никой. На всеки човек на този свят му е ясно, че последната цел на тази организация е да пази човечеството. В момента ни поставиха в спешна ситуация, тип Ваксинирай се или ***. Никой, чиито живот е под непосредствена опасност, не мисли кой крив, кой прав. Те това са го изчислили. Истината евентуално ще стане ясна след години, както стана и преди 20 години с кулите-близнаци.
54
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе, сложете поне едни имотикони "смях" или "*** се от смях", че ми е трудно да опиша реакцията от статията. 😂😂😂
53
2
 
21
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Долна лъжа! На този вирус биха му трябвали около 800 години за да стане такъв, какъвто е сега! В него има 8 протеина на други различни вируси, межу които и СПИН! Айде да не се заблуждаваме! Те ФАЩ какво друго да кажат?!
52
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе аз на краварин не вярвам на ЦРУ хептен след 11 септември,биооръжието на Садам,ИДИЛ ,Сирия,Косово имам си истина ито доказана за всичко това вие вервайте
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ристио чуй ме американец като ти каже добър ден виж къде е слънцето първо
50
10
 
3
 
! Отговори
Христо преди 2 години
До 52 Валерия Ти от КГБ ли си,добре ли си с главата?Категоричността с която пишеш показва,че имаш сиреозни проблеми.На ничия страна не съм но такива като тебе са ми жалки.