Учителка обясни в клас: Една се ваксинирала и след 2 дни умряла

В Министерството на образованието не знаят за такъв случай
30 окт 2021 11:12,
741
Учителка обясни в клас: Една се ваксинирала и след 2 дни умряла
Снимка: Pixabay

От ваксините се умира. Това обяснила пред учениците си преподавателка в родно училище, съобщи БНТ.

За случката разказа неин възпитаник, който имал редовен час, различен от „часа на класа“. В него учителката разказвала за вредите от ваксините срещу COVID-19.

„Tя ни разказа, че една жена се ваксинирала и два дни след това е умряла“, сподели той.

По думите му учителката е изразила мнение, че проблемът не е бил коронавируса, а средствата за имунизация срещу него.

„Детето се притесняваше за мен и за баща му, тъй като ние сме ваксинирани и ни обясняваше, че неговата учителка е била категорична и сигурна, че хората, които си слагат ваксини, ще умрат. Без никакви факти, но и без другата гледна точка. Те на тази възраст според мен приемат безкритично всичко това, което чуват от учителите“, обясни майката на ученика.

В Министерството на образованието не знаят за този случай.

"Ние нямаме при нас постъпил такъв сигнал. Бих посъветвала, ако родител стане свидетел на такава ситуация, да разговаря с учителя и да подаде съответния сигнал, за да можем да реагираме", каза Мария Гайдарова, зам.-министър на образованието.

Още по темата
Докато у нас някои училища въвеждат заповеди да се говори 5 минути за ковид без да е ясно за какво точно ще стане дума и каква ще е интерпретацията на учителя, в други училища в Америка например - за децата са подготвени научни видеа. Поднесени по различен начин за различните възрасти. У нас засега информационна кампания просветното министерство е насочило само към учителите.

"Министерството на образованието и науката е дало в насоките линкове с точна научна информация, която може да се ползва. Да зададе своите въпроси, да получи аргументирани отговори от медицински водещи специалисти в областта. Науката е водеща във всяко отношение, когато говорим за образование", казва Мария Гайдарова, зам.- министър на образованието.

Министерството предполага, че информацията, дадена на учителите ще стигне в същия вид до децата. Но както разбрахте от този случай това е само предположение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


741
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
605
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обречен съм, не да умра, а да живея с неграмотни ***-антиваксъри в най-бедната държава в ЕС.
604
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А уж не приемаха анонимни жалби. Една казала, че една друга казала... Затова хората не ви вярват. Кажете имена или най-малкото училището и града.
603
6
 
3
 
! Отговори
До 680 преди 2 години
Се чупката беВаксар. Ти си обречен и няма да живееш до старини
602
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що за лъжа 15% от умрелите били ваксинирани. Под 10% от разболелите се са ваксинирани, а от умрелите са 2%. Аман от дезинформация. Една жена казала
601
5
 
9
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Уволнете я и след това и намерете работа санитарка в ковид отделение да чисти акото на пациентите и без това няма там хора.
600
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що бе от Ковид имунизация не се ли умира ве тю флеци? 15% от починалите са ваксиниран или както казват от кравешката агент ура приемливи загуби. Да *** дано и въздух да не можете да си поеме те агитмаймуни подли.
599
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"водещи специалисти в областта", като баба Тромб ли, половината от нейните теории са напълно оборени от наистина водещи учени ?, чието мнение е взето под внимание в Издраел, Австралия и др. но не и от продажниците в БГ.
598
3
 
4
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Разбира се! Истината трябва да се казва направо! Информираният избор е правилният избор! От фирмите производители каква информация ви дадоха?! Никаква! Прочетете и разберете от къде идва вирусът и как е бил произведен! В неофициалните медии има предостатъчно информация, която в официалните няма да намерите. После си направете извода. В момента тече най-голямата измама на века!!!
597
0
 
5
 
! Отговори
Баба ми преди 2 години
Една друга станала учителка и пак умряла..
596
5
 
3
 
! Отговори
Anonymous преди 2 години
Пълен шокдаун за вас беваксинирани невежи!
595
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължавайте да си пеете една и съща песен. Живях в чужбина и се запознах с хора, които печелеха доста пари от това да стоят в болница и върху тях да се тестват нови лекарства. Докарваха си по 4-5000 евро за месец, но всъщност ги плюеха. Вие продължавайте мислите, че лекарствата и ваксините мнооого се тестват.Тези същите разказваха, че се договорили с лаборантите да си делкат и когато лекарството било инжекционен разтвор, онези им биели витамини
594
3
 
4
 
! Отговори
фори преди 2 години
Ваксинираните не са желани и не са активни кръводарители за спасяване на човешки живот.Не ваксинираните,желани,търсени и активни кръводарители!ДНЕС РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЗАЩО МАЛКО ПОД ЕДИН,1,МИЛИОН РОМИ,НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ!
593
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
една жена каза, че една жена умряла след ваксина...
592
5
 
8
 
! Отговори
Анко преди 2 години
учителката,нито е излъгала,нито е подвела децата.Просто приказката за черните чували,многото заразени и отиващи си,както и ваксини доставени в бусове за кренвирши е нагледен пример за отношението на държавата,не към хората,не към учениците а към животните!
591
6
 
2
 
! Отговори
До тоя под мене преди 2 години
Хаахаха личи си, че са те ваксинирали. Истерията е първият симптом на усложнение след набождането! ::))))))
590
10
 
8
 
! Отговори
kireza преди 2 години
ТАЗИ УЧИТЕЛКА ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАМАЗАНА ОТДОЛУ С КАТРАН И ЗАПАЛЕНА....ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ ТАКА НАКАЗВАХА В БУРГАС....ИНДИОТКА....ВАКСИНИРАНИТЕ ПО ЛЕКО ПОНАСЯТ ЗАРАЗАТА...АЗ ЛИЧНО СЕ ВАКСИНИРАХ,МАКАР ЧЕ НЕ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА ВАКСИНАЦИЯТА,НО ПРОТИВ ДЕТСКИ ПАРАЛИЧ,ТУБЕРКУЛОЗА И НЯКОЛКО ДРУГИ ЗАРАЗИ ДЕЦАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВАКСИНИРАНИ,ТА МАЙКИТЕ ДА НЕ ПЛАЧАТ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ....
589
14
 
5
 
! Отговори
Браво! преди 2 години
Много добре го е обяснила учителката! Просто и ясно, та децата да го разберат. Сега ако може и на гениите в МЗ някой да им го обясни!
588
9
 
5
 
! Отговори
69 преди 2 години
Викаш 4 човека на милион нищо не е. Ами ако ти или твой близък сте точно в тези 4 човека, м, добре ли е т.ъ.п.ур
587
8
 
12
 
! Отговори
ааа преди 2 години
Великобритания има много точна статистика за починалите от ваксините, който го интересува да я потърси. Преди седмица мисля че беше около 160 починали при 40 милона ваксинирани. Тоест по 4 човека на 1 милион, което е нищо.
586
6
 
12
 
! Отговори
До 661 преди 2 години
Аз ваксиниран умрял, доказано от ваксина, не познавам.За съжаление, познавам доста хора, които умряха от вируса.Всеки има глава на раменете си. Понякога си и пати от нея.