ВМА с призив за помощ от доброволци срещу COVID-19

Задължително е те да имат зелен сертификат
3 ное 2021 09:56, Елка Василева
80
ВМА с призив за помощ от доброволци срещу COVID-19
Снимка: архив, БГНЕС

Военномедицинската академия в София отправи призив за доброволци в борбата срещу COVID-19.

„Доброволци, участвали в преодоляването на предходните вълни на пандемията от COVID-19, отново са в помощ на екипите на Военномедицинска академия (ВМА).

Още по темата

В началото на извънредната ситуация в България през 2020 г. десетки доброволци подкрепиха лекари, сестри и медицински работници, борещи се с коварната болест. Жест, с който останаха завинаги в сърцата ни.

ПРИЯТЕЛИ, ДНЕС ОТНОВО ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОДКРЕПА.

Затова се обръщаме към всички студенти по медицина (от последните курсове на обучение), студентите по здравни грижи (медицински сестри), специализанти, лекари и медицински сестри или доброволци (които да се заемат със санитарно-хигиенична дейност), които имат желание и възможност да се включат активно и да подкрепят екипите на ВМА.

Всеки, който желае да го направи, може да го заяви на е-mail: vma@vma.bg, като остави своите имена, курс на обучение или професия, телефон и електронна поща за обратна връзка.

За всички доброволци са осигурени необходимите лични предпазни средства. Задължително е да притежават „зелен сертификат”, се казва в призива на ВМА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега е момента там да отидат доброволци всички страхуващи се да се ваксинират, неносещите маски, твърдящите, че вирус няма и подобните на тях. Разбира се повече от санитари няма да бъдат, нямат квалификация за нещо друго.
55
2
 
2
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Кацаров даи пример
54
2
 
2
 
! Отговори
помним преди 2 години
импексова със сигурно е първата желаеща ,,,,,,,да се снима в празна стая :)
53
3
 
8
 
! Отговори
Кацаров благодаря преди 2 години
Заради гаврите ти с медиците които чакат по - 2 ч за тест вьв студовете пред болниците останахме и без лекари В едно друго време щеше да бьдеш в белене да храниш свинете вместо да се вживяваш като министърХората са казали - даи на простия власт и му гледаи сеира
52
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много интересно. не си пускат несертифицираните лекари и сестри в болницата, повечето излезнаха в платен и неплатен отпуск, а търсят доброволци. Хайде, сертифицираните, какво чакате, отивайте да помагате!
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тичам
50
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Търсят се клоуни за ковид цирка.
49
2
 
4
 
! Отговори
Наков преди 2 години
До 69На какви хапчета си ???При Другаря Бойко Методиев Борисов Процъфтявахме 12 год и нямаше умряли от ковид
48
6
 
8
 
! Отговори
от БГ медии преди 2 години
В България на Румен Радев на всеки час се пълнят по 5 черни чувала или се погребват по 5 ковчега!В България на Румен Радев на всеки 12 минути умира по един българин с коронавирус!Но това не трогва бившия военен. За него жертвите са просто част от войната му за похищаване навластта и налагане на еднолична диктатура. Той не трепва, че този път е постлан с трупове....
47
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другари, дайте да дадем. А на тиквата шкафчинциту пращи от кюлчета и евраци.
46
7
 
12
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Логично е първи да се запишат мангърката и цялата му кохорта антиваксъри, които между другото са и кохорта на президента, за да видят наяве "цирка", по думите на гуруто им. Нали няма вирус, всичко е измама, какво ви коства да помогнете в интезивните отделения. Вие сте безсмъртни, няма как да се заразите. И накрая, нещастници, живеещи още в Средновековието, пръждосайте се по горите и си живейте на воля.
45
4
 
17
 
! Отговори
Пижо преди 2 години
Аз не го схващам това - кой доброволец ще отиде да работи на първа линия без пари, наравно с медицински персонал (лекар, сестри, санитари), получаващи допълнително 1200 лв. затова, чеса на първа линия? И ако има такива, това нормално ли е? Нормално ли е изобщо Годжи, профукал милиони на ВМА да търси "доброволци"? Иначе, Борисов да обясни защо лекарите и сестрите напуснаха масово България и оставиха болниците празни!!!! СЪД и ЗАТВОР за мафията на ГЕРБ!
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смятайте щом болници с двойно и тройно държавно финансиране ривът за недостиг на персонал. Е , поне съм спокоен че от партийните централи ще им насочат по някой друг доброволец , или пък не
43
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде вакснатите нали имате зелени сертификати и все ревете колко сте отговорни към обществото. А и сте двойно и тройно по- защитени от нас неваксинираните. Тичайте да изпълните дълга си. Що разчитате на неваксинираните да ви спасяват ***-овете? Онзи лешояд ги задължава да се ваксинират и хората му напускат, а вие тичайте да помагате
42
0
 
6
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
*** много претенции бе! А уж на харизан кон зъбите не се гледали.. Иначе мога да се отзова още утре и да помагам около месец, не се нуждая и от предпазните им средства. Обаче и аз имам едно условие - искам накрая на "службата" ми, след 10-дневна карантина, да ми издадат зелен сертификат.
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тия им напуска персонал и сега реват за помощи.
40
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
щурмуващите молове и магазини да ходят.
39
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
доброволците политици да се запишат без туй са много за нищо не стават
38
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отговорност,помощ,това е едно друго развитие в човека,до което ,мангъропитека не е стигнал още!
37
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички антиваксъри да ходят да помагат.За тях вирус няма