Украйна регистрира нов COVID рекорд

Протестиращи срещу ваксинацията блокираха движението в Киев
Обновена: 4 ное 2021 10:15 | 4 ное 2021 10:15, Ния Христова
22
Украйна регистрира нов COVID рекорд
Снимка: БГНЕС
Общият брой на случаите на COVID-19 в Украйна вече е над 3 млн., обяви днес здравното министерство, цитирано от Ройтерс.
 
Ведомството съобщи, че за последните 24 часа са регистрирани рекордните 27 377 новозаразени, което надхвърля предишния рекорд от 26 870 на 29 октомври.
 
Хиляди души излязоха на протест и блокираха трафика в центъра на столицата Киев. Недоволството им е насочено срещу ограниченията и задължителните Covid ваксинации.
 
Ваксините са задължителни за някои държавни служители. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно ми стана ясно, славянските народи сме едно просто стадо и си заслужаваме всичко което ни се случва. ---===---Славяните, българите, евреите, ***, азиатците ... такива обобщения са погрешни и вредни. Например, Полша, Чехия и Словения са с над 50% напълно ваксинирани. Словакия, Сърбия и Хърватска над 40%. Просто ние и украиницте след 30 години разруха станахме най-необразованите в Източна Европа.
18
8
 
2
 
! Отговори
Iwan преди 2 години
Едно ми стана ясно, славянските народи сме едно просто стадо и си заслужаваме всичко което ни се случва.
17
2
 
7
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 2 години
До ...До преди сто години всички в света бяха антиваксъри(нямаше ваксини). Жените раждаха по пет деца, погребваха две и трите оцелели живееха до 80-90г. Така силните гени се възпроизвеждат. Сега всичко що се роди оцелява и дава поколение. И не смесвай цивилизовани държави с богати такива.
16
0
 
2
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Много мафия - много спин.
15
10
 
2
 
! Отговори
... преди 2 години
Във всяка държава има такива безотговорни хора, които искат свобода на заразяване и свобода на боледуване. Същите тези мислят, че имат само права, но не и задължения, и че личното право е над правото и свободата на обществото. За жалост тези хора в държави като нашата и Украйна са много повече, отколкото в цивилизованите държави. Смъртността и заболеваемостта са достатъчно доказателство.
14
5
 
19
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 2 години
Един ваксиниран движейки се свободно ръси много повече вирус от един неваксиниран, който се прибира вкъщи да боледува.
13
3
 
5
 
! Отговори
Ни можи преди 2 години
Дума да ни става ще оспорваме рекордиорите сме ние.Божее навсякъде една и съща отвратителна пропаганда.Позамислете се защо????
12
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако искате да сте здрави не си правете ваксина за ковид.
11
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"естествено в най-хубавите държави са против ваксините">>>>Естествено вместо да си гледаш работата пак си вреш гагата в чуждата. Не стига, че се е набол, ами наклон тръгнал да дава на другите.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро и в Бългаия ще се блокират пътища и магистрали.
9
4
 
7
 
! Отговори
Трол Горянин преди 2 години
Ех тези лоши украинци, опитват да ни изместят от първото място. Кураж дружина, вярна сговорна - няма да се дадем лесно.
8
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2, кой ти каза, че на протеста са само анти-ваксъри? Тва, че цениш свободата те прави анти-ваксър, плоскоземец и кво ли още не. Както по времето на гроб - ако не си малограмотен гербав и можеш да мислиш - значи си коминист и ***. "каквото съдбата ви е отредила" нема да подмине и вас (нарочно с малка буква) ваксинираните.
7
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето истинския майдан, неплатен от ФАЩ и ЕС. Това е майданът на свободните фора против световния нацизъм! Успех, братя!
6
6
 
4
 
! Отговори
хммм преди 2 години
Тука има двама-трима... ако не и да е само един но доста активен :) който се опитва да осмива дори доста обидно и агресивно "неграмотните" антиваксъри които живеят в измислена параноя според него. Същите такива като него твърдяха в началото че няма вирус въобще-хора на крайностите. Отивай да се помпаш отново че минаха 6 месеца от последната и няма да си актуален да се правиш на интересен скоро време.
5
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е в цял свят. Навсякъде хората си искат свободата си обратно и се бунтуват, вкл. въоръжено, във Франция и Италия, против ковид геноцида и политическо-медицинския фашизъм. Това, че продажните ни медии не го дават у нас, не заличава тези факти, които много от нас виждат дори на живо! Няма кого да извлъжете с покриването на информация!
4
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха ха навсякъде едно и също. Много умен тоя вирус. Само дето много му бъркате името, не е КУРона, а се казва ционизъм и неговите метастази- нацизъм и фашизъм!
3
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
естествено в най-хубавите държави са против ваксините
2
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер, събирайте се антиваксъри - без маски! Само така, вирусът "не съществува". Ще си умрете от естествена смърт. Както учителя Тео каза - каквото съдбата ви е отредила.
1
6
 
6
 
! Отговори
Фрактал преди 2 години
Бандеровец е по зле и от нас.