Проф. Витанов: Ще имаме пик на смъртността и активните случаи на COVID-19 на вота

Ако броят на новозаразените падне до 2000 дневно, ще имаме Коледа, каза той
Обновена: 6 ное 2021 08:52 | 6 ное 2021 08:30,
199
Проф. Витанов: Ще имаме пик на смъртността и активните случаи на COVID-19 на вота
Кадър: Нова тв

„Ще имаме пик на смъртността и на активните случаи точно на вота. Това му беше сервирано на президента Румен Радев за изборите", заяви математикът проф. Николай Витанов в ефира на bTV.

Tой поясни, че в момента има увеличение на активните случаи и смъртността.

Витанов припомни, че е направил прогноза за тези тенденции в развитието на заразата, но властите не са ги взели предвид.

Още по темата
Той смята, че ще има постепенно намаляване на дифузното разпространение.

"Ако до края на ноември новозаразените паднат до 2000 души на ден и българите не се отпуснат да пренебрегват противоепидемичните мерки, ще имаме Коледа", заяви проф. Витанов.

“Връщането на децата в училище може да увеличи броя на инфектираните, защото това е естественото развитие при събиране на много хора на едно място”,  обясни математикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
3
 
28
 
! Отговори
само да кажа преди 2 години
ахахахха ето го некъпания математик незакъсня с "прогнозите" мислехме,че поне ще е през работните дни...на 04.11 и вчера 05.11 небето над софия яко беше напръскано със самолети още от сутринта,кръжаха по 5-6 поне пускаха димна диря тя оставяше и след това се разтилаше и правеше мрежести облаци а двете сутрини какви ясни бяха!!!пръскат със самолетите и след това излиза компетентния с"прогнозите"...не бееее всичко е конспирация,първо е така а после все излиза истина!от СЗО"мислят" за вашето здраве
141
22
 
12
 
! Отговори
Да преди 2 години
Браво на Витанов, помня му прогнозите(основани на математически модели) още през април и юли 2021,и сега се случва всичко 1:1. Браво Витанов, прав си, нека те плюят хора, които са учили математика 3 години и не могат да си напишат 3те имена без грешка. Но чалгите ги знаят наизуст.
140
7
 
28
 
! Отговори
Мария преди 2 години
Аз съм от тези, където си правят тест на всеки два дни ....нямам намерение да се ваксинирам и имам антитела. Според доктора в лабораторията ,където си правя тестовете проболедувал и с антитела не го повтаря ...за разлика от ваксинираните ,които могат да се разболеят повече от един път .....Лично мое мнение е ,че вирус има и да, заразяваш се, но цялата тази дандания е по скоро за усвояване на пари отколкото загриженост за здравето ми !
139
4
 
14
 
! Отговори
Жужи преди 2 години
Въпроса е,какви пари им дадоха на т.н.математици и социолози за тези лъжи...
138
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** народ, слаба държава, пълни гробища!
137
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 145 ,,фронтовака,, *** много ги разбираш , някои по телевизията ли ти го каза това
136
19
 
4
 
! Отговори
до 134 преди 2 години
Много известен лекар преболедува ковид и след това сиизследвал антитела.Оказало се,че няма!Отишъл и се ваксинирал.Преболедуването и ваксинирането създават антитела при повечето хора,не при всички.Като ти намалеят отиваш и се ваксинираш.Да останеш без антитела е все едно на фронта да си без оръжие и патрони!Разбира се,че и въоръжен могат да те ранят или убият,но кой тръгва на война без оръжие,каска,бронежилетка?Този който не е преболедувал наскоро и неваксиниран е като невъоръженият на фронта!
135
4
 
15
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Ти ли ще ми разрешаваш Коледа? Аз си я имам заради на Бог.
134
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За съжаление това което казва той се оказва вярно.Истината е много тежка и горчива.Но не е виновен той за тази истина.Виновни са тези дето от пролетта досега спаха и се занимаваха с лицеви опори,празни приказки,"изчегъртване" и какво ли не друго.Заради тях сега имаме хиляди загинали повече отколкото миналата година.Който и да дойде на власт дано да ги съди и осъди!
133
2
 
5
 
! Отговори
А после............. преди 2 години
След изборите никой няма да може да ги преброи.Или няма да има някой останал да брои....Но сега мераклиите си мерят рейтингите през 15 минути!
132
9
 
10
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Браво, Витанов! Продължавай да казваш истината! То е съвсем просто да сметнеш на ум, че точно така ще бъде. Но сбърканото истерично и неграмотно население продължава да си въобразява, че всяваш паника и си виновен за личните му проблеми.
131
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе тоя що не си лекува алкохолизма с торбичките под очите, ми седнал нас да лекува, а? Каккво е толкова загрижен, тоя грозник болен?
130
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълни глупости.
129
11
 
8
 
! Отговори
Арети преди 2 години
Имахме ранен достъп до достатъчно ваксини и перфектната въэможнст да се направи масова ваксиниэация на цялото население!!! Но вместо това покаэахме на всички колко прости и глупави сме всъщност и эащо сме послената дупка на кавала!!! А и апропо в момента имаме пик на эаболявания и е, доста спорна ефективността от ваксинацията!!! Раэумните се ваксинираха началото на пролетта сега само мутирал вид може да се получи эа толкова късно ваксинирани!!!
128
7
 
10
 
! Отговори
Д-р Дженър преди 2 години
До 117 Личният опит,преживяното е най -доброто мерило за истината!Затуй се крият като мишки в трици тези,които сляпо вярваха в експерименталните течности,защото ваксини не може и не трябва да се зоват!Има още много вода да изтече, много хляб да изядат уче'ните,докато продуктът им се нарече ваксина!
127
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От всички експерти в тая държава, най-много вярвам на Витанов, човекът дава най-точните прогнози засега. Жалко че нашите управляващ като истински запъртъци не го слушат.
126
3
 
9
 
! Отговори
стоян преди 2 години
Гешев до кога ще мълчи за кражбите на Герб?????????
125
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 117 Не съм от изброените от вас ,но въпреки това мисля с главата си и все още вярвам на това,че придобитият имунитет върши работа и две години вече след боледуването ми!Каза го и лекар от Пирогов, който също го е преболедувал по времето на дефицит на предпазни маски и ваксини и писиари...Не мога да го докажа преболедуване то си с писиари,но доказателство е времето до днес с много болни около мен,не се заразих повторно!Хайде похвалете се ваксинираните с това?Не забравяйте за Фандъкова
124
4
 
11
 
! Отговори
Крис преди 2 години
Астролог Витанов. Искам лично изготвяне на прогноза хахахаха
123
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я, ама ти си жив още?Аз мислех,че като Кунчев те е тряснала четвъртата вълна у нейния пик, ама не било тъй!Пази се чадо,пази се!Ваксата не пази от нищо! Ваксинираните пропуснаха шанса да получат естествен имунитет, вече им е късно!Остава сал надеждата да го изкарат по-леко,ама ще видим!