Родилка с COVID-19 почина в Пазарджик

Тя е била настанена в местната болница
Обновена: 6 ное 2021 12:34 | 6 ное 2021 12:30,
41
Родилка с COVID-19 почина в Пазарджик
Снимка: БГНЕС

Родилка почина в Пазарджик след усложнения от коронавирус. Тя е била настанена за лечение в болницата в града, информираха от Регионалната здравна инспекция.

За последното денонощие в областта има още девет жертви – четирима мъже и пет жени. Шестима са били с придружаващи заболявания.

По данни на местните здравни власти в петък в региона са регистрирани 98 нови случая на COVID-19.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
9
 
8
 
! Отговори
Умирайте от глупост преди 2 години
"Баща ми не е спирал да пуши и пие ракия цял живот хаха би трябвало да е вече на небето. Той между другото получи и инфаркт преди 8 години и бавно ходи." Геният на Ганьовица събран в един коментар.Каква еклектика, какъв интелект.
33
3
 
7
 
! Отговори
До умната обидена преди 2 години
Родилка е жена която е РОДИЛА ( шокиращо!) преди 30-45 дни.Това е официална и медицинска терминология, земи прочети някоя книга преди да сееш тъпота в коментарите.Обидно било.Да си гъска е по-обидно, ама ти си се гордееш.
32
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На вниманието на гениите ( шивачки, касиерки, метачи и монтьори), ВАША работа е да се погрижите за собственото си здраве.На този етап всеки над 18, който не си е поставил ваксина явно е преценил че е безсмъртен и ЗНАЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЛЕКАРИТЕ.Тогава Що ходите в болница? Идете на ходжа, идете на врачка, идете четете жълт шок как люспи от лук лекуват пневмония и ви расте нов дроб.И не ми излизайте с "аз платих осигуровки 15 лева" ми *** с тия 15 лева и си купи нов бял дроб не 4 кутии цигари.Не сме длъжн
31
6
 
11
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Много е удобен тоя ковид - едва ли има нещо, за което да не можеш да се оправдаеш с него.
30
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това говори какво скапано здравеопазване имаме - лекарите ги интересуват само парите....
29
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами как хора, които въобще не са били ваксинирани, и то на 80 г., са го изкарали като една по-сериозна настинка (хрема, грип), и то на крак , госпожо?!Говоря за майка ми, да е жива и здрава, и баща ми и аз го изкарахме на чай и парацетамол. Баща ми не е спирал да пуши и пие ракия цял живот хаха би трябвало да е вече на небето. Той между другото получи и инфаркт преди 8 години и бавно ходи...Нещо да каже медицината по въпроса?!
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Офф защо не са и обърнали внимание, ужас колко родили си отидоха, добре че родих.
27
1
 
11
 
! Отговори
(-_-) преди 2 години
Пак забравиха да споменат дали тия хора имат ваксинация..
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДедоМного грешно заключениеАз съм тази в моето семейство, от която искат пари и не забравяйте Вие също имате майка....
25
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 26Абе ти проС ли си или да? За технологията на РНК ваксините нещо прочел ли си? Вкарвали им директно вируса в организма на ваксинираните ...дрън, дрън ... Недейте така, бе хора, недейте да повтаряте бълвочите в руските сайтове, които направиха милиони благодарение на вашата простащина!
24
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На ваксаните, директно им явкарват вируса, за да изграждат имунитет. Да ли не зарязват?...
23
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 24 от къде го знаете това? Кой Ви го каза? Искам научен доклад по темата, в който черно на бяло да пише, че ваксинираните заразяват също толкова, колкото и неваксинираните. Защото дори и да заразяват, то това е е пъти по-малко, както вече го написах по-долу. То ест, Вие, а и всички други повтарящи заучени фрази като Вас, преувеличавате най-тенденциозно!
22
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо говорите глупости? Къде и кой, кога каза, че ваксинираните заразяват? Вирусната тежест, концентрацията на вируса при ваксинирани, заразени е мноого пъти по-малка от при неваксинираните! Това е научна истина, нито един лекар или учен е казал противното до момента!
21
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20: Тук не е бгмама. Змиярника е там. Махай се!
20
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ааа, лъжете Кацаров каза, че мерките работят и всичко се нормализира!
19
23
 
29
 
! Отговори
Анонимка преди 2 години
Ваксинирайте се бе, хора! Спрете да вярвате в теории на конспирацията и тем подобни глупости! Разберете най-накрая, че ваксината не предпазва 100% от заразяване, но ако се заразите ще го изкарате този вирус леко или - в най-лошия случай- няма да стигнете до интензивното! От приятелите ми всички + семействата им са ваксинирани, имаше разболял и се, но се разминаха единствено със загуба на обоняние за 1 седмица. Неваксиниран мой роднина в рискова група заради диабет почина на 60 години преди дни!
18
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка лекарска грешка е удобно скрита зад диагноза ковид. Дано да получат наказание свише!!
17
17
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
До 16 Жените можете да правите само две неща като хората ....да раждате и.......дай пари , дай пари .............
16
9
 
9
 
! Отговори
За съжаление преди 2 години
До Анонимен Не е съвсем така, и ваксинираните пренасят зараза. Мисля, че по този въпрос има единодушие.
15
7
 
25
 
! Отговори
Бездушие преди 2 години
Тази дума "родилка" звучи отвратително! Гади ми се от нея! Престанете да обиждате жените! Ние не сме нещо неопределено, което служи само за раждане.Ние сме живи същества с чувства, мечти и душа!Що за бездушник би нарекъл в 21-ви век жена по този начин?Бременността носи риск. Сещам се за 7 бременни жени, починали от Ковид. Заедно с тях и неродените им деца. Мир на душите им!