Условна присъда и глоба от 10 бона за жена, нарушила карантината

Присъдатата е издадена от Районния съд в Лом
12 ное 2021 12:38, Анисия Иванова
37
Условна присъда и глоба от 10 бона за жена, нарушила карантината
Снимка: Pixabay

Районният съд в Лом издаде условна присъда от три години с тригодишен изпитателен срок и наложи глоба от 10 000 лева на Л.М. от село Долно Церовене, която излязла от дома си по време на карантина, съобщиха от Съдебната палата в Лом.

На 17 май тази година жената се върнала от Италия и заради наложените в България противоепидемични мерки трябвало да престои 10 дни под карантина в дома си.

Предписанието за карантината било лично подписано от Л.М. На 26 май полицаи посетили дома й и не я открили там, а после се свързали с нея и се оказало, че е на обществено място. Пред съда подсъдимата се признала за виновна и сключила споразумение с прокуратурата.

Присъдата е окончателна и не подлежи на обжалване, уточниха от Съдебната палата в Лом.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
4epa преди 2 години
В ЛОМ 10 000 лв ГЛОБА - НЕ Е КИХНАЛА НА СЪДА !!!!!!!!! А НАЛИ ИДВА И РАБОТИ В ИТАЛИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
35
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мирише на военно положене
34
0
 
0
 
! Отговори
Ко рече преди 2 години
не
33
1
 
4
 
! Отговори
Маршал преди 2 години
Моляя? Това военен закон ли е или карантина? Това е първият вирус в историята с които се занимават полицай, прокурори и политици.
32
1
 
7
 
! Отговори
malart преди 2 години
Репресивините органи на всяка система, милиционерите, нямали какво да правят и тръгнали по адреси. Ало, милицията, решихте ли битовата прстъпност из ломско, та сте пак еничари. Но хора едва завършили средно с връзки как могат да мислят
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откога заразяването с грип е углавно престъпление!?ПАЗЕТЕ КОНСТИТУЦИЯТА ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ И Директиви!!!!!
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си помагаме едни на други,така се противостои на фашистката ситуация!А НЕ ЗЛОРАДСТВАНЕ И *** КОНТРА !
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не позволявайте изнасяне на адреси на хора в мрежата,злобари са тръгнали на лов за неваксинирани вещици!
28
0
 
3
 
! Отговори
22 преди 2 години
Скоро имаше информация по темата в една от "белите" европейски държави съдът нареди да бъдат върнати всички глоби заради неспазване на карантина от 2020 г.
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гривни на краката ли ще ни слагат,ако се чувстваш добре,не може ли да си сред природата,например? Обездвижването е условие за смърт.Само в асансьора,дишаме чужд въздух.Колко убийци бяха помилвани,дискриминация е това ,за кой ли път си връщаме обратно ,с кръв извоюваните права.Едно време слагаха по вратите табела за карантина за шарка,но домашните роднини,свободно излизаха и общуваха...Това е абсурдна пускавица за проверка на общественото мнение.
26
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А какво направихте с хората от правителствена болница ,които продаваха органи?
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БХК ще се намеси в нейна полза, ха на бас.
24
0
 
19
 
! Отговори
1- n преди 2 години
А за един черпак каращ пил по време на изпитателен срок по присъда за шофиране в нетрезво състояние плаща 3000 лева, сравнете вие опасността на едното или другото деяние
23
0
 
24
 
! Отговори
Anonymous преди 2 години
А за Токев каква ще е присъдата, а за чекмедже войвода, а за убиеца на М. Цветков, а за онзи 15 годишния, дето изпотроши сума коли в София преди дни, а за Влади Горанов, дето бил проспал 700млн. по-малко в бюджета, а за ръководството на БНБ, когато фалира КТБ, а за държавния финансов надзор, който допусна ЗК Олимпус да ощети 200к бг граждани да платят още една гражданска, за Р.Овч. , за Делян Добрев, мога да продължавам така до утре, за кокошка няма прошка, за милиони няма закони
22
0
 
8
 
! Отговори
Бат Сашо преди 2 години
До ВаксъровСпасяваш нечии джобове от изпразване, нищо повече!
21
29
 
6
 
! Отговори
Ваксъров преди 2 години
Всички антиваксъри трябва да бъдат осъдени по 10 бона, а парите разпределени пропорционално на нас ваксаджиите, които спасяваме света, като се имунизираме.
20
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя е от село в Ломско, мангасарка. Никога няма да ги видят тези 10к
19
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ахахахах не подлежала на обжалване :D Щото ако подлежи съдебната ни с-*** ще бъде осъдена за пореден път. Карантина на здрав човек е противозаконна, за да го осъдиш, трябва да докажеш, че е бил болен и опасен за околните.
18
13
 
6
 
! Отговори
жк Сторгозия преди 2 години
Не маски, не ваксини, а трябва да има строга дисциплина с лицата които са понетенциално заразени и преносители на covid-19. Хем заразени, но в същото време те са в магазините, по улиците без някаква причина, правят партита, хапка, веселие и на тези лица не им пука за другите, че те по този начин разнасят заразата. Подобни хора винаги ще се изплъзнат от обектива на държавните и административните органи. А защо няма строги мерки срещу тях, до кога това ще продължава? Защо все още не са наказани?
17
2
 
1
 
! Отговори
Жена преди 2 години
или чайе?