Австрия затяга COVID мерките за неваксинирани

Те имат право да излизат по работа или да пазаруват храна
15 ное 2021 12:11, Ния Христова
151
Австрия затяга COVID мерките за неваксинирани
Снимка: БГНЕС
От днес влбиза в сила локдаун за неваксинираните граждани на Австрия. Те нямат право да напускат дома си, освен по работа или за да пазаруват храна, съобщават световните агенции, цитирани от БНР.
 
Около 2 милиона души все още не са получили нито една доза ваксина срещу COVID-19. Броят на новозаразените достигна 800 на 100 000 души населени през последната седмица.
 
Професор Ева Шернхамер обясни, че споруд нея мерките са наложителни. 
 
"Интензивните отделения вече се пълнят. Прогнозите са до две седмици да достигнат лимита си. Заразените, които отчитаме сега, ще напълнят интензивните в следващите дни."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като ще пазят 80% ваксинирани от 20% неваксинирани, значи нямат вяра на ваксините. Време е за сопи!
40
3
 
22
 
! Отговори
Право в целта преди 2 години
Неваксинираните да бъдат затворени, а ваксинираните да се разхождат на свобода и да сеят заразата. На това му се вика демоНОкрация, т. е. чист фашизъм!
39
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам чувството, че антиваксърските коментари ги пише един и същ човек. Само като прочета тази измислена дума "ваксани"... Но фактите няма как да се променят ... на второ място сме в света по смъртност от корона вирус на млн население и то заради ниския процент ваксинирани. Това е положението ... и така ще бъде, докато мисленето ни е Ганьовско.
38
3
 
17
 
! Отговори
славянин преди 2 години
При 60 % набодени - виновни за поредния взрив са останалите 40 % ненабодени, при 70 % набодени - виновни са останалите 30 % ненабодени, при 80 % набодени - виновни са останалите 20 % ненабодени, при 90 % набодени - виновни са останалите 10 % ненабодени, при 100 % набодени - виновни са всички 100 % набодени, защото не са набодени с 4-та, 5-та и 6-та бустерни дози! Такава е ''логиката'' на учените профчета! Но дозите ви правят ''свободни''!
37
0
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
То у нас повечето хора живеят така - на работа и до магазина за храна...
36
1
 
5
 
! Отговори
До 41 преди 2 години
Колко време работи една ваксина според фактите?
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новини, които няма да прочетете тук ------ Модерна започва изпитания на факсите върху 6 МЕСЕЧНИ! ----- Епидемия от катастрофирали малки частни самолети в САЩ. ----- Австралия вече има готови концентрационни лагери за "карантиниране"... и неквасинирани! ----- Австрия започва факсинираните на 5+ годишните. Скоро децата без факсина няма да имат право на обучение! ------ CDC официално обяви 20 000 странични ефекти на... смърт! Обикновено до CDC достигат само около 1% от реалния брой случаи.
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта е да принудят всички да се набоцкат. Чудно как ненабодените са заплаха за набодените нали уж им казват че са имунизирани. Няма никаква логика. Това е като да ти казват че си имунизиран и да те тестват и да носиш маска.
33
12
 
3
 
! Отговори
Qwerty до Искрен преди 2 години
Прав си, 20% от болните в интензивни отделения в Холандия са ваксинирани, само дето над 85% са ваксинирани. По друг начин да го кажа 15% неваксинирани са отговорни за 80% от лежащите в интензивните. Така че ваксините работят. Фактите са такива, дори и на някой да не му харесва.
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да напишат и за концлагера за неваксинирани ,който ще заработи след Нова Година.
31
1
 
23
 
! Отговори
до 31 от славянин преди 2 години
Почти навсякъде в европа има над 60 % набодени, някъде над 70 %, някъде над 80 %, някъде даже и над 90 % и въпреки това набоденото стадо не спира пандемията, както ни лъжеха ще ще стане! Само че профчетата не дават обяснение защо масово набоденото стада не спира пандемията за да не признаят че отровите им не работят за нейното спиране а за стимулирането и! А ако някъде станат и 100 % набодени и пандемията пак не спре ще кажат че е защото са набодени само с 2 3 дози и трябва и още няколко!
30
1
 
17
 
! Отговори
Искрен преди 2 години
До Анонимен 31Аха. Затова в страни с 85-90% ваксинирани, пак се връщат мерките и има нови рекорди от заразени. Само да кажа, че в Нидерландия 20% от интензивните са боднати. Та, прав си, де....да не си помислиш нещо друго.
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти на това свобода ли му викаш? И каква свобода ти дава ваксата? Да се дупчиш три пъти годишно. Споко, ще дойде време, тях ще затварят. Но щом си мислиш, че си свободен, така да бъде.
28
3
 
29
 
! Отговори
посланието преди 2 години
Неваксинираните да се ваксинсират, защото ваксините работят. Ваксинираните да си сложат трета доза, защото ваксините не работят.
27
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фашисти!
26
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само едно нещо не разбирам- как при 80-85% ваксани им пречат една шепа неваксани. Има нещо гнило. На калхава ваксина хората й пречат.
25
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навсякъде в Европа пандемията я движат неваксинираните. Те пълнят и болниците. Заради тях и против тях са мерките.
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Конспирация казвате ... Гривни ще им слагат на вякшаните. Днес гривни, утря чип.
23
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези мерки със сигурност няма да дадат резултатите. Затворете ваксаните и до месец всичко ще се нормализира.
22
2
 
14
 
! Отговори
Стефчето преди 2 години
Миличките Ковид Герои са си свикнали все да затягат нещо, ако не са мерките ще е халката. И в двата случая без затягане може да стане голямо ... ;)