СЗО: Задължителната ваксинация трябва да бъде “крайна мярка”

Забележкшите идват след решенията в Австрия
22 ное 2021 12:05, Ния Христова
39
СЗО: Задължителната ваксинация трябва да бъде “крайна мярка”
Снимка: БГНЕС

Дейвид Набаро, който е специалният пратеник на Световната здравна организация за COVID-19, заяви в понеделник, че задължителната ваксинация срещу коронавирус трябва да се гледа като "крайна мярка", съобщи БНР. 

Забележките на Набаро идват, след като Австрия обяви решението си да наложи задължителна COVID имунизация от февруари 2022 г., като и други европейски страни обмислят подобни мерки.
Още по темата
 
"Ако изобщо е възможно да се избегне необходимостта да се изисква от хората да бъдат ваксинирани, или в противен случай ще получат някаква санкция, наистина бих предпочел това. От друга страна обаче, ако има абсолютен отказ от ваксинация, тогава напълно разбирам правителствата, които гледат на възможност за въвеждане на задължително изискване", посочи Набаро от СЗО пред Sky News.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След всичката помия по медиите,намерете сили да си представяте хубави неща,така се изгражда опъка реалност на съществуващата.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Търтей на хранилка удобно създадени и отгледани точно за такива моменти.Вършът си работата с мерак и професионално.Взимат огромни заплати прахосват пари по скъпи хотели не случайно Доналд им спря кранчето.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази ваксина вече е задължителна, даже по-задължителна от всички останали. Ако не се ваксинираш за тетанус например, плащаш една глоба и толкова. Ако не се ваксинираш за Ковид и до библиотеката не можеш да отидеш. Даже убийците имат достъп до повече неща от неваксинираните.
29
0
 
2
 
! Отговори
Срочно преди 2 години
Експерт от САЩ уведоми в телепредаване ,че във Великобритания терористите от мед мафията УБИВАТ РЕКЛАМНИ ПРЕДИМНО ВАКСИНИРАНИ ..Експерти да проучат записи на заповеди издавани от провеждащи терора с кОВИД вкл записани около Вашингтон и Лондон..Вероятна ЦЕЛ "ВАКСИНИ " ДО ДУПКА ..НА всеки шест месеца ..НАЙ малко..
28
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
24, на теб какъв ти е проблема с нас нормалните хора?! Нали си ваксиниран, кво ти пука ние дали сме или не?! *** да измислят една декларация за отказ от лечение (или за платено лечение) в случай на ковид, ние неваксинираните си я разписваме и не ни "берете грижата".
27
1
 
8
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Свинска *** ви е стадиона -СЗО,а еничари са ваще деца( местните слуги) на либералите.
26
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЗО е в ролята на доброто ченге последния месец, а правителствата са лошите. Но целта на играта е една. Да се набодат възможно най-много хора. Те друго решение на проблема не предлагат.
25
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При крайните мерки някои могат да останат без крайници, пък СЗО може да стане само 00.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коя година ще сертифицират ваксините щот нещо намекват през 2076 год. понеже до тогава са молели федерални съдии за срок на непредставяне на данните,непредоставяне на данни пред обществеността,за което са задължени преди да влязат в производство и в експлоатация производствените линии с вписвания в съответствие с държавни стандарти регистрирани по части,част с под части лечещи продукт,методи,що остава за разпространение в търговски мрежи в които се представят,а дотогава все ще ваксинират с тях.
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опитал се е да каже нещо ама май не го е казал.
22
49
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България трябват крайни мерки . Глупавия не подлежи на ограмотяване, разяснения и убеждаване.
21
1
 
42
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Аз предлагам задължителна ваксинация за всички работещи в СЗО, публично на площада. Аз лично ще организирам сестри и ваксини от нашите да ги ваксинирам. И така през 6 месеца, моля да заповядат.
20
0
 
22
 
! Отговори
До мдааа преди 2 години
До мдааа...Ако не ти харесва държавата може на се преместиш в Австрия, там сега е просто райска градина.
19
1
 
51
 
! Отговори
Егаси пандемията преди 2 години
за 2 години не успя тоя вирус да мине през всички... Някакъв много специален вирус е. А говорихме за експоненциално разпространение! Смешници! Задължител а ваксинация за нещо, чията смъртност е 0.05 ФАШИСТИ!
18
1
 
8
 
! Отговори
До мдааа преди 2 години
Едва ли нещо ти е ясно точно пък на теб. Конете с капаци не виждат надалеч
17
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Задължителната ваксинация изобщо не трябва да фигурира в списъка с мерките.
16
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЗО продължават наивно да вярват, че някой вярва на симулацията. И там не са безсмъртни. Особено оня тъмнокож лидер.
15
1
 
33
 
! Отговори
До 12 преди 2 години
Да, а аз да напомня, че когато започна ваксинацията, те заявиха че ваксините няма да спрат вируса. След някой друг месец започнаха с мантрата "всички да се ваксинирамеееееее". Отделно, казват какви мерки няма да помогнат, но не казват какви ще помогнат. Всичката им е такава на тая "организация".
14
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как малко по малко се налага нещо, което хората биха отказали на момента: 1. няма да правим "X"; 2. не правим "X"; 3. други правят "X"; 4. правим "X", но само в крайни случаи; 5. винаги сме правили "X", защото "X" е добро. Просто заместете X със зелените сертификати, със задължителната ваксинация, с инфлацията даже...
13
1
 
32
 
! Отговори
Колко пъти преди 2 години
нещастното човечество трябва да се отървава от тоталитаризма с мъки и - не дай, Боже, - с кръв? Фашизъм, нацизъм, комунизъм, а сега джендърастия и неофашистка "култура на отмяната", за капак и "медицинска", по-точно - геноцидна диктатура. Колко прав е онзи стар руски психиатър, който твърдеше, че в цялата история на цивилизацията сред властниците винаги са преобладавали неизлечимите психопати.