Доц. Ангел Кунчев не е освободен, връща се на работа

Той отсъства близо месец и половина, след като се разболя от COVID
26 ное 2021 14:15, Нели Христова
181
Доц. Ангел Кунчев не е освободен, връща се на работа
Снимка: БГНЕС

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев не е бил освобождаван от поста си и след отсъствие от месец и половина отново се връща на работното си място, съобщават от "24 часа".

Информацията е потвърдена както от самия него, така и от здравното министерство, след като вчера се появи информация в социалните мрежи и сайтове, че доц. Кунчев е бил освободен.

Повод за нея пък стана доклад на главния държавен здравен инспектор от 17 ноември, подписан от д-р Кремена Пармакова.

Предвид епидемичната обстановка, а и попринцип, подобен тип постове изискват винаги да има някой изпълняващ временно длъжността при отсъствие на титуляра, за какъвто случай става дума и в тази ситуация. Тъй като доц. Кунчев отсъства месец и половина заради COVID, трябва да има човек, който да го замества.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Май Кунчев и той е бил с фалшив сертификат, па да се боцкат колкото искат пред телевизиите
114
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчев няма ли компютър да се покаже на живо по някоя телевизия по скайп или вайбър. Защото във всички остава впечатлението че сее преселил в отвъдното. Сами го правят хората да се съмняват а после се сърдят че хората говорят това и онова. С тези стари фотоси само подклаждат съмненията.
113
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
преди две седмици каза по фейсбук ,че ще си бие бустер.Сега казва ,че идва на работа ,но само стари снимки ползвани.Щом го крият толкове време истината няма да е удобна.
112
21
 
7
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Според антиваксърите Кунчев е умрял. Ако се покаже, сигурно ще кажат, че е холограма. За тях вече няма значение по какъв начин ще се изложат. Конят е в реката.
111
5
 
23
 
! Отговори
ЯЯЯ преди 2 години
Жалко.Толкова спокойно ни беше без него!
110
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да се покаже да го видим и да обясни как толкова време се крие.
109
3
 
16
 
! Отговори
До134 преди 2 години
Не ги натоварвай тия недорасляци-фенове на ваксините с понятието Ленински Съботник,за което едва ли са чували за него още по малко пък и да знаят как се"работеше"в такъв ден!
108
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
още не сме го видели, вижда ми се кьорфишек.....
107
2
 
41
 
! Отговори
До 122 преди 2 години
"Португалия -100% ваксинирани население!От първи декември маските стават задължителни на закрити обществени места,за влизане в хотел,ресторанти,кина,стадиони,театри и т.н. освен задължителният сертификат ще се изисква и отрицател PCR тест,всички пристигащи от чужбина със самолет освен сертификат трябва да имат и отрицателен PCR тест!Авиокомпаниите ще бъдат глобявани с 20000 Евро за всеки пътник без Тест!Та викаш Ваксините РАБОТЯТ?????" - РАБОТЯТ, БЕ - КАТ' *** ГРАЖДАНИН НА ЛЕНИНСКИ СЪБОТНИК!
106
5
 
7
 
! Отговори
благо преди 2 години
Как пък не се гътна тая гад недна...
105
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега, последно, тоз чиляк да не се окаже, че е сгорел в някое ПТП по АМ Струма?
104
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, някой мисирок пак ровил в чуждите профили и писал от чуждо име. Не ви ли е срам, бе?! От човека ни вест - ни кост, вие му ги ровите тез неща!
103
5
 
28
 
! Отговори
прелитащ преди 2 години
Кажете нормално ли е Главния здравен инспектор, получил награда и Лекар на годината, да има хипертония, диябет и ритъмни нарушения? Нормално ли е човек, който не може да излекува себе си, да се опитва да лекува другите, че и награда да му дават?
102
3
 
19
 
! Отговори
Ей ме на преди 2 години
До Анонимен""ОК, Кунчев е тук, а къде е оня тъn антиваксър дето все питаше... " ===Този дето пита не един, много сме.И къде по-точно е тука Кунчев, че нещо на го забелязвам.По някоя от телевизиите интервю ли е дал,някъде в медия друга ли се е явил или официално на публично място.Пак имаме "ЩЕ".Е, когато го видим и ни е ЩЕ спрем да питаме.
101
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе важното е,че Кунчев "Лекинко"го прекара и едвам прескочи трапа!И всичко това е благодарение на Ваксините да не вземе някой да си помисли нещо друго!
100
0
 
10
 
! Отговори
Бойко Ибрика преди 2 години
Само аз с помощан на Ергоаган ага мога да ви избавя от това положение. Има нов модел ибрици разработени от югоизточните съседи, хем подмиват хем дезинфекцират, Ердоган ше ни даде с отстъпка, но само ако съм на кормилото. За чорапа цените са тройни.
99
1
 
12
 
! Отговори
ШОУ ДЪРЖАВА! преди 2 години
Тука има, тука нема, изваждаме ги от ръкавите като зайци - като започнеш от шменти капели, минеш през канадското гражданство и Конституцията, и стигнеш до откриването на т.нар. пропусната жертва на катастрофата. Хубавото е, че зрителите не забравят да мислят, докато гледат спектакъла. За съжаление билетите са чудовищно скъпи.
98
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато не го видя сутрин да плещи глупости, колко полезни са химикалите срещу кихавица,аз на *** не вярвам. Може и двойник да са му намерили. Че иначе хептен никой нормален няма да се набоде.
97
0
 
31
 
! Отговори
Аха преди 2 години
След две игли месец и половина ковид - голямо работене работят ваксините.Моя близка онкоболна неваксана,60г.,го изкара за 15 дена с лека пневмония.Друг близък 67г, без вакса също, го кара с по-тежка форма на пневмония, ама и той за един месец оздравя.Пък Кунчев месец и половина леко го кара.И все пак докато не го видим не верваме.
96
1
 
23
 
! Отговори
До116 преди 2 години
Португалия -100% ваксинирани население!От първи декември маските стават задължителни на закрити обществени места,за влизане в хотел,ресторанти,кина,стадиони,театри и т.н. освен задължителният сертификат ще се изисква и отрицател PCR тест,всички пристигащи от чужбина със самолет освен сертификат трябва да имат и отрицателен PCR тест!Авиокомпаниите ще бъдат глобявани с 20000 Евро за всеки пътник без Тест!Та викаш Ваксините РАБОТЯТ?????