Отново затягат мерките срещу COVID-19 в Нидерландия

Десетки протестираха в Хага
26 ное 2021 22:25,
62
 Отново затягат мерките срещу COVID-19 в Нидерландия
Снимка: Pixabay

Отново се затягат мерките срещу коронавируса в Нидерландия. Ресторантите, баровете и магазините ще затварят по-рано, обяви премиерът Марк Рюте.

На фона на това десетки протестиращи демонстрираха в Хага. Болниците пък предупреждават, че са претоварени.

Още по темата
"От неделя цяла Нидерландия на практика е затворена между 17:00 и 05:00 ч.", заяви Рюте на пресконференция по телевизията, предаде БГНЕС.

"Трябва да бъдем реалисти, дневните стойности все още са твърде високи", добави той, като се позова на данните за новите случаи, които надхвърлят 20 000 на ден.

Училищата ще останат отворени, въпреки че най-голямото увеличение на инфекциите е сред децата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
5
 
0
 
! Отговори
До 45 или До до 43 преди 2 години
Не им обяснявай на умните и образовани, великите и висшестоящи над другите нации българи, че за вирусите е нормално да мутират и как точно става. Те знаят по-добре от теб, чули са от съседа или от една клиентка в салона за красота.
55
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбонтуваха се хората и за да ги затворят и озаптят им пратиха 2 самолета онмикрони, за да дадат основание да ги затворят. Това се случва като позволиш веднъж да те набодат до бебешорите и да ти изискат зелен сертификат за да гушнеш детето си. Отпор хора, отпор до дупка иначе и нас ни чака същия нацизъм в действие.
54
2
 
22
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Ваксиналното освобождение се отлага за неопределено време, честито на набодените измамени камилчета!
53
1
 
4
 
! Отговори
ХОХО преди 2 години
До Анонимен 55Как така говориш, това което си написал е конспирация. Не е вярно. Има лош вирус и хубава и полезна ваксина. Не е вярно, че всичко е за пари - десетки милиарди.
52
11
 
5
 
! Отговори
Зоро преди 2 години
Тези са суперненормални. Вместо да затворят само учили-ата и университите, те затварят цялата държава.Евала на Кацаров, че не пуска нашите, защото тук при 20 000 заразени ще има по 2000 умрели на ден.Дано остане в новия кабинет. Евала Кацаров. И не знам за тези тестове колко верни могат да са. От малките се разбра че нищо не струват.
51
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пишат българи работят в Южна Африка че 80 %е лъжа ,всички е отворено работят )
50
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересното е че тоя вирус мори европейците и евреите. Защо? Защото са най-богатите и могат да си плащат за ваксина. В Африка, където уж се пръкна омикрон са само 6% ваксинирани и хората не са напълнили болниците. В Европа обаче са! Нищо че има държави със 86% ваксинирани от цялото си население. Изводите ги оставам на вас. Умни хора сте, ще се сетите.
49
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато се затворят училищата, ковида тръгва надолу, когато се отворят - нагоре. Няма такава зависимост с барове, молове, театри, стадиони. Защо, преди 2019 година, когато имаше грипни епидемии,единственото което се затваряше бяха училищата и грипа си отиваше за 1 седмица? Давайтеси минусите, но сте лицемери, които мислят единствено за това: Аз какво ще правя, ако децата нямат училище...
48
1
 
25
 
! Отговори
Интересно преди 2 години
Вируса мутира от ваксинацията? Не е ли така? И на холандците само мога да се смея. хаххахах Надупчиха се по няколко пъти и пак ги затварят.
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
О, микрон! Lets go Brandon!
46
0
 
54
 
! Отговори
Дъи пак преди 2 години
Навсякъде ,тия дето са най ваксанирани - сега затягат нещата!!!що ли???? Защото ваксината не пази нищо и боледуват хората пак. Измисшят вече какво ли не за да продължат краденето на пари
45
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Училищата остават отворени за разлика от нашите училища. Учениците в клас, студентите в университетите
44
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откриха и линчуваха ли виновниците за вируса?НЕ са?Тогава и аз няма да се ваксинирам!!
43
1
 
39
 
! Отговори
От мръсен въздух преди 2 години
в България умрели 8000 души според СЗО. На кой му пука?
42
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разиграват и манипулират. Това което ще се случи само и единствено на 8 милиона човека го вменяват на всичките 8 милиарда, за 1000х печалба, това че ще умрат от тази настинка. Нека да видят кой умира от това нещо и да ги изолират само тях. Сега заради един човек ваксинират и затварят хиляди.
41
31
 
5
 
! Отговори
до 43 преди 2 години
Мутациите на коронавируса са основно негово свойство и без ваксиниране. "Ваксината " я слагат сега , защото нямат никакви други средства за противодействие.
40
14
 
11
 
! Отговори
до 43 преди 2 години
Много е просто, защо го правят... Вируса няма да изчезне никога и освен, това няма какво друго да направят... Какъв е смисъла да ваксинират хората, ако е свършила пандемията...? Никакъв... Ще измре сумати народ, ако само гледат... без да правят нещо...
39
18
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Масовото ваксиниране по време на епидемия крие рискове от мутации.Атакува и смачква имун.система.Защо го правят тогава???...
38
2
 
51
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Е , това не е живот , а некво тягостно ДОЖИВЯВАНЕ ! Маски , ваксини , принудително затваряне ежедневно всяване на страх ......или с други думи : " Планетата Земя е непреходна за живот на човешкия вид ! "
37
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За 1,5г Ковид пандемия в БГ са умряли 24000 души. Че то от други болести и грипове умират много повече. И какво стана сега, едни станаха домашни затворници а други милиардери. След 10г четете книгата - фълшивата ковид пандемия на 2020.