Опашки от хора за ваксини пред "Пирогов" и в събота

Мнозина си слагаха и бустерна доза
27 ное 2021 17:08, Красимир Ангелов
139
Опашки от хора за ваксини пред "Пирогов" и в събота
Снимка: БГНЕС

През изминалите седмици имаше сериозен наплив от желаещи да се ваксинират в различните ваксинационни пунктове в столицата. Желаещи да се ваксинират има и днес, съобщава БГНЕС.

Минути след 11:00 часа в събота своя ред пред пункта в подлеза на НДК чакаха десетки души. Сред тях е и Пенка Турманова.

"Реших да дойда да се ваксинирам, слагам си трета доза днес, за да покажем на младите. Те са толкова против, че не разбирам защо. Искам да направя една забележка – малко повече информация трябва да има отвън. Много обиколих, преди да дойда тук, не знаех откъде да мина. Ако отвън има повече информация, може би и други хора ще се сетят да дойдат“, каза тя.

"Дойдох да се ваксинирам, защото така трябва. Дъщеря ми се ваксинира. Аз съм от Габрово. Дойдох при нея на гости и реших да си поставя втора доза“, заяви Маргарита. Според нея предимно възрастните хора не желаят да си поставят ваксина поради различни страхове. Жената сподели, че агитира всичките си познати да се ваксинират и обясни, че не се страхува от никакви медицински манипулации.

Мнозинството от хората заявиха своята категорична позиция за ваксините и не пропуснаха да отбележат, че си слагат втора и трета доза. На опашката пред ваксинационния пункт, разположен непосредствено пред "Пирогов", беше и Нидал Алгафари.

"Убеден съм, че трябва да се ваксинирам. Аз идвам за трета доза. Има всякакви мнения в социалните мрежи, по телевизионните канали, по радиата. Всякакви материали се излъчват. Човек трябва да има някакво вътрешно убеждение дали да се ваксинира или не. Моето вътрешно убеждение е, че трябва да се ваксинирам и че това ще помогне на всички“, каза той.

Тодорка Михайлова от своя страна изрази мнение, че актът на ваксинация представлява акт на отговорност към цялото общество.

"Аз съм за бустерна доза, така че отдавна съм решила да се ваксинирам. Искам да запазя себе си и близките си. Силно вярвам на науката. Би трябвало всички да подходят отговорно, да разсъждават, и да си поставят ваксина", уточни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аз си взех и за в къщи колкото можех да нося
66
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези които до сега се ваксинираха ще се ваксинират винаги а тези които не искат оставетеги на мира стига вече тая лъжа и измама за всичко са виновни тия дето се правят на много умни исе ваксинираха но да заята едно че всичко стана заради тях и сега даси патят от тия ваксини ани неим искаме никакви ваксини и лекарства и сертификати нито пък задължителна ваксина иначе ще има война долни *** никога никакъв случай няма да се ваксинират хората стига
65
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бил Гейтс на всички е инсталирал своята операционна система. Ще инсталира на всички своята ваксина. Няма друга операционна система, няма друг начин.
64
0
 
25
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Я сега разкажете за човека от Елин Пелин, дето почина от пневмония, неприятно в болница, защото НЕ Е с корона, разказват цял ден и върнат с линейка в дома си в безпомощно състояние, без никакви грижи. Без да споменаваме, че екипът вика полиция, след като съпругата му иска обяснение. Разкажете, не се срамувайте...
63
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Робите на ваксината се отказват от свободата да умрат свободни. Бил Гейтс се смее последен.
62
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не бързайте бря ..сага рекламират новия щам ,вече има договор за нова ваксина
61
4
 
17
 
! Отговори
въпрос преди 2 години
Искрен въпрос към про ваксърите, които се ваксинирват сега: Излезе нов щам, за който ще има задължителна ваксинация с нова ваксина до няколко месеца. Защо не изчакате новата ваксина, която да покрива и новия щам, а си биете сега една и след 4, 5 месеца нова? Каква е причината?
60
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стари снимки. Целта е да върви пропагандата...
59
3
 
11
 
! Отговори
Шопо преди 2 години
,,План Калерги,, !!! Прочетете и пак пишете срещу антиваксърите ..
58
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е тоя зор при валидност на сертификата 9 месеца. И ползите превишават ли рисковете в такъв случай
57
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безсмислено е, the end is near
56
1
 
9
 
! Отговори
Тато из Правец преди 2 години
След най-много година са мортос!!!
55
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не вярвах, че има още останали овце, но това е добре да се по разчисти стадото и по сертификата да се разпознават овцете и предателите, колкото повече ваксини рани толкова повече ще имат интерес да правят ваксини и нови щамове
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не си струва човек да си слага ваксина срещу ковид.
53
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз от ваксина не познавам умрял. Ама от инфекцията познавам много. Един приятел , бивш, всеки път като ме видеше, като обезумял почваше да ми агитира против ваксините. И на родителите си не позволи да се ваксинират. Наплаши ги като за световно. После се разболя тежко, беше в болница, зарази и родителите си . Той се отърва на косъм, но родителите му починаха. Сега се свил, депресиран, и ще живее с вината до края на живота си.
52
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Събрала се е опашка да си сложи белегът на звяра за да може да продава и копува.
51
15
 
3
 
! Отговори
До 59 преди 2 години
А аз след файзера имах 2450 антитела. Без да го "изкарвам".
50
6
 
12
 
! Отговори
И? преди 2 години
''Само като сравним външния вид на тези на опашката, как са облечни, прически и прочее с изсипаните антиваксъри по жалките им протестчета и на човек му става ясни много неща :)'' И, как са облечени?? Дънки и яке, брей, много фирмени дрехи направо от къща Диор.
49
3
 
28
 
! Отговори
Бай Пешо преди 2 години
Бързайте да си сложите сега бустер от тези, че след 2-3 месеца като дойде октопода от ЮАР ще ви кажат че зеления сертификат е невалиден без новия update на гейцовата антивирусна. И тогава пак на опашка. А къде ще му излезне края ако всеки 6 месеца и по-често ходиш да се носеше. Та то ръката ще ти стане на игленик. И така докато помпичката не каже оффф, изморих се от тези бъркочи. Спирам да си почина
48
33
 
5
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Само като сравним външния вид на тези на опашката, как са облечни, прически и прочее с изсипаните антиваксъри по жалките им протестчета и на човек му става ясни много неща :)