Българите от Южна Африка пристигнаха на ГКПП "Дунав мост" - Русе

Тестовете за COVID на всички пътници са отрицателни
Обновена: 30 ное 2021 21:05 | 30 ное 2021 20:45, Анисия Иванова
15
Българите от Южна Африка пристигнаха на ГКПП "Дунав мост" - Русе
Снимка: БГНЕС

Българите от Република Южна Африка пристигнаха на ГКПП "Дунав мост" - Русе. Те са десет души, трима от които са от Русе. Бързите антигенни тестове, които им бяха направени от служители на РЗИ-Русе, на всички са отрицателни.

Независимо че тестовете на всички пристигнали от РЮА български граждани са отрицателни, те ще бъдат поставени под карантина за 10 дни, съобщи БНР.

„Благодаря на посолствата, нашето в Румъния и в ЮАР, за бързата им организация. Но казвам, че от българска страна нямаше достатъчно гласност… Искам да задам въпрос – оттук нататък кой ще ни придвижи до София, всеки се спасява както може. Ние ще сме карантинирани, затова питам каква е организацията оттук нататък. Всеки трябва съответно да извика личен транспорт…“, каза жена, пристигнала на „Дунав мост“ от РЮА.

Този полет бе организиран от румънската държава и е напълно безплатен за всички желаещи да се приберат в Европа.

След като изтече 10-дневната карантина, между десетия и дванайсетия ден те ще трябва да си направят и PCR тест. Ако резултатът е отрицателен, ще бъдат освободени от карантината.

 

 


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
7
 
! Отговори
АК-47 преди 1 месец
И после не се чудете от къде е дошъл Омикрон. Антигенни тестове, тия на границата нормални ли са, те нищо не доказват. А и поне един от тези имбицили, хукнали на другия край на света, за да си начешат крастата, къде са били, ще наруши карантината, защото "Аз кой съм, буга-аар, мен това не ме лови". Тези трябваше или да ни ги пускат, или да ги изолират в хотел със заключени врати, поне за един месец. Та, да ни е честит и в България новия щам.
13
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
На далавера са.Спестиха парите за билети.Коледен бонус.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
PCR не ловят Южноафриканския. Трябва генетични. И едномесечна карантина. Другото е престъпление лично на здравния министър.
11
1
 
2
 
! Отговори
Найден преди 1 месец
Колко откъсан трябва да си да отидеш на екскурзия в ЮАР.Бухахаха
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ненужна информация. Шепа хора отишли да се шматкат на топло и сега ние да се вълнува ме какво и как. Отишли, върна ли се, техен си проблем.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой са тези? Какво го търсят в африка? Да си седят там и въобще да не се връщат.
8
2
 
5
 
! Отговори
Сутеньора преди 1 месец
И кво правят от Южна Африка на Дунав Мост?! Проститут-пауза ли?!
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Живейте си живота и не се връзвайте на плашилата. От постоянния стрес няма нищо добро.
6
6
 
4
 
! Отговори
АнтибиотКортикостеро преди 1 месец
Ей фа.ши.сти. спрете с карантините, си оправете болниците и дайте на лекарите заплати доснойни за ная пандемия. Лекувайте хората не ги заключвайте, те умират като кучета сами. Ще дойде ден и ще бъдете съдени за на.циския подход. Не избивайте хората!
5
12
 
6
 
! Отговори
в затвора преди 1 месец
като в Австрия, затвор за всеки който отказва ваксиниране по не медицински причинитова е
4
2
 
2
 
! Отговори
Въпрос преди 1 месец
А защо поне не ги дизенфикцират? Става много лесно - клизма, после обгоряване на външния епителен слой чрез горелка, изпразване на пикочния мехур чрез притискане, после издърпване на семенната течност с помощта на маркуч и помпа, втора клизма, пълно потапяне в миризлив разтвор за две минути, последвано от горещ душ и леден душ, орална интубация на антибиотици и накрая още една клизма. За общо половин час и са готови.
3
2
 
6
 
! Отговори
абе нормални ли сте преди 1 месец
нали точно за това ви се казва да се правят ПСР тестове САМО понеже теее хвашат новия вариянт също, антигнните тестове не хващат новия вариант, как няма да са отрицателни, ей тва няма по-тъпо племе от бъгарето не е истина
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
PCR тестовете не ловят новия мутант. Вече си имаме Омикрон и в България. Честито!
1
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Сега ще хукнат като изтървани от Алкатрас из страната, никаква карантина ням да ги спре, защото тук никой никого не наказва за това. После докторите им виновни.