Moderna: Ваксините няма да са толкова ефективни срещу Омикрон

Коментарите предизвикаха опасения, че пандемията ще се удължи
1 дек 2021 05:00, Ния Христова
58
Moderna: Ваксините няма да са толкова ефективни срещу Омикрон
Снимка: БГНЕС
Производителят на лекарства Moderna разтърси финансовите пазари днес, след като ръководителят на компанията Стефан Бансел коментира, че е малко вероятно сегашните ваксини срещу COVID-19 да бъдат толкова ефективни срещу новия вариант Омикрон, колкото срещу щама Делта, предаде БГНЕС.
 
Цената на суровия петрол вече падна повече от един долар, австралийската валута падна на годишна база, а Никей не регистрира печалба, тъй като коментарите на Бансел предизвикаха опасения, че резистентността към ваксините може да доведе до повече заболявания и хоспитализация, удължавайки пандемията.
 
"Мисля, че това ще бъде материален спад. Само не знам колко, защото трябва да изчакаме данните. Но всички учени, с които разговарях, казаха: "Това няма да е добре", каза Бансел. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
36
 
5
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Нямам толкова време да споря за глупости. В живота си имам по-важни неща от глупостите на антиваксърите. Въртете си плочата си, докато убедите сами себе си в глупостите си.
7
29
 
3
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Повечето минуси в коментарите не гарантират истината. А и само минуси за коментар говорят за нещо нередно.
6
4
 
28
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
До Ваксър. Щях да ти напиша , че си PROST , ама ти сам си си написал над коментара " Ваксър " !
5
31
 
5
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Антиваксаджиите не спят. Шляпат минуси. Наред...
4
20
 
4
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
дедото ме изпревари с глупостите си докато напиша моя коментар. Че и два плюса си е сложил...
3
37
 
8
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Сега антиваксърите ще изпишат цяла кофа с мастило за глупости ако беше вестник. Напълно сте изперкали, погледнете нещата реално и признайте усилията на световната общественост нещата да се поправят и върнат както бяха вместо да саботирате и пишете нелепици. Не бъдете инати просто за идеята. Ще ви помогне ли нещо, че съм за ваксиниране, но съм прекарал вируса и още не съм се ваксинирал, защото така съм решил за себе си?
2
7
 
48
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Ако хората продължават да се ваксинират , никога няма да си върнат нормалния живот ! Не проумяхте ли , че колкото повече се ваксинирате , толкова повече ще бъдете изнудвани , принуждавани и заплашвани !
1
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че тя за Делтата ефективна ли е? :))) Трябват ни опорки, защо ваксината не работи. Трябват ни опорки за ф*шистките сертификати. Трябва ни и нова истерия за повечко приходи.