Доц. Кунчев: Не съм бил в болница, нито пък интубиран

"Със сравнително добро лечение преборих COVID-19 за 10 дни"
5 дек 2021 19:39, Ния Христова
227
Доц. Кунчев: Не съм бил в болница, нито пък интубиран
Снимка: БГНЕС
"Забавих малко поставянето на третата доза и вирусът ми даде урок, че когато си решил да направиш нещо, най-добре е да го направиш на време. Дадох положителен резултат, не се наложи влизане в болница, още по-малко пък интубация",  каза пред bTV главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев по повод слуховете, че е бил тежко болен от COVID-19.
 
"Със сравнително добро лечение успях да преодолея в рамките на седмица - 10 дни. След това обаче този прочут пост-COVID синдром показа своите качества. Цялото тяло страда при едно такова заболявани и кой каквото си има го усложнява. Имаше игра на кръвно налягане, висока кръвна захар. Слава богу е преодолимо", каза още той. 
 
Доц. Кунчев сподели, че в момента се чувства добре и от една седмица се е върнал на работа. 
 
"В самото начало много се ядосах, четейки тези дивотии", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Замислили са голямото зануляване - търсете:(
153
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тежко ни и горко с тез злобни циркаджии. Станахме жертвени животни на болни мозъци.Няма сила която да се изправи срещу тях. Нещо друго са намислили и бързат с ваксинацията за да залечават следи. Какво ли ни чака боже пази.
152
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кунчо бегай че утре Кирчо като дойде ке те уволни.
151
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До трите нули. Точно обратното е. Не искаме лъжи и заплахи а точно това наблюдаваме. Дай на човек власт да го видиш какво реално представлява. Свидетели сме на един цинизъм. Да не кажа по по грешка ционизъм. Протести в целия свят но няма реакция от продажните правителства и лъжи от техните слуги медиите. Но не е съвсем да няма реакция има бой и водни оръдия тежко ни и горко.
150
2
 
18
 
! Отговори
ами,то преди 2 години
Тук са си най-готините коментатори, с интелигентно чувство за хумор. Само дето рекламиращите ваксините са доста агресивни. Доста други сайтове не могат да се похвалят с такива коментатори:)
149
35
 
2
 
! Отговори
??? преди 2 години
Защо страхуващите се да се ваксинират са толкова злобни? Чета какво пак ги пишат и сякаш това не са хора, а някакви чудовища.
148
2
 
22
 
! Отговори
Знаете ли преди 2 години
Пиша постове,ядосвам му се на този *** и пак ме боли,че не се отвърнал от злото! За всикиго Бог се бори,но когато си лукав и коравосърдечен е фатално! А така ми се искаше да излезе и да каже :оцелях, хора,пазите се и решението за ваксина е ваш личен избор! Аз бих или ни си бих,вие решете! Живи и здрави! Обаче...... филма продължава и някой затъва ....лека вечер и Бог да е с вас! Та дори и с този Кунчев !
147
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако си беше направил и третата доза, може би щеше да изкара по-леко вируса.
146
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да има начин да се провери един човек дали е ваксиниран реално или просто си е извадил зелен сертификат. Това е публична личност. Трябва да се провери и оповести. Съмнението остава за сега
145
2
 
23
 
! Отговори
Внимавай Кунча преди 2 години
Лекарите станаха политици, политиците лекари, кво да говорим.. САМО 10 дни вика му трябвали, хахах. След 3 дози, този е НАЙ-ГОЛЯМОТО доказателство, че течностите наречени ваксини не работят. Не само това, те ВРЕДЯТ. Неговата заместничка Илонка Маева нямаше тоз късмет и след ваксинацията директно се гътна! Господ гледа, внимавай Кунча, нас може да лъжеш, но истината винаги намира път, като водата.
144
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бащичко! Одрал му е кожата! Сигурно брат близнак? А?
143
9
 
2
 
! Отговори
Възможно е преди 2 години
Да работят много умни хора с това което се случи с него ! Този неочакван резултат удри точно т.н. Антиваксъри с това,че бяха подмамени с фалш.новини ,че е зле,че е умрял, което и още по-нехуманно ! И накрая ги изигра и ще каже:ето ,антиваксъри те ми погребаха ,на тях ли ще варвате? Разбирате ли? Прецака ви,играта отива на друго ниво! Делата на лукавия стават още по-хитри,внимавайте ! Аз лична не съм антиваксър, но този Кунчев и другите не ме убедиха,напротив !
142
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Няма...моите уважения но дори не подозираш колко си прав колега. Това не са хора. Едните управници крадци а другите лъжци. Една добра дума не е казало това лице на народа. Мисля че трябва да се оттегли. Никой вече не вярва на лъжи и манипулации и инсинуации.
141
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оня беше някак си истински но тоз ме съмнява нещо. Да не вземат да му се поведат по акъла че може да стане страшно. Дано са оправи.
140
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господ ти е дал втори шанс да се покаеш, Кунчев. Не го пропилявай.
139
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ангел Кунчев НЕ Е БИЛ БОЛЕН от Ковид .Toва си беше пиар кампания . Сам си каза че ще ни рекламират ваксинацията на чуства .Експеримента проработи ,много хора повярваха че е болен след новината затова .После ни пуснаха следващата част че е бил зле, направицирка със снимката за да се каже "ето аз се боря със слуховете за моята смърт ".И накрая си урежда интервю в Бойко тв и казва " ЖИВ СЪМ и съм добре .Всички оито казаха че съм умрял са луди и неадекватни "Нямало е никаква ваксинация или ковид разболяване .Написаха че е болен , отпуска си изкара малко, гледа сеира на фейк нюза си и
138
3
 
18
 
! Отговори
Този преди 2 години
Пак ще обере на хората клетвите и ще съжалява Този път! Толкова се е обвързал с шефчетата явно,че няма спирка! Ее,Бог дава шанс ,ако не го грабнеш.....няма да бъдеш грабнат! Ако ме разбирате !всичко е много просто и ясно-нещо налагат ли ти насила и без пари ,ясно е,жертва си! В хората БОГ е заложил чувства ,усещания за правда,истинност,хората усещат,кое е зя тях и кое не е! Жалко работа !
137
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже двойникът на Сталин не е толкова сполучлив! Браво! Добра работа на екипа! Специални поздрави на гримьорите, докарали сте го като истински!
136
2
 
17
 
! Отговори
Тома Неверни преди 2 години
Одрал му е кожата! Много си приличат!
135
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Тозии до всички чудещи се:Кунчев е (или е бил) служител на фондация "Рокфелер". Това предполагам отговаря на доста въпроси защо и как така.