Хората с постоковидни симптоми също натоварват системата

България все още е на опашката по ваксинация на населението
6 дек 2021 12:36, Ния Христова
43
Хората с постоковидни симптоми също натоварват системата
Снимка: Pixabay
"Въпреки предупрежденията на властите, хората не искат да се откажат от досегашния си начин на живот и събирането на големи групи продължава." Това каза в ефира на Нова тв д-р Гергана Николова, член на УС на БЛС. 
 
Тя изтъкна, че България все още е на опашката по ваксинация на населението. 
 
"Намалява броят на болните, усеща се леко разхлабване на напрежението, но всеки ден все още има множество болни. Добрата новина е, че около 94 % от болните остават на домашно лечение, но стресът за личните лекари остава", обясни тя. 
 
Д-р Николова коментира още, че новият щам Омикрон все още не е достатъчно проучен. 
 
"Развитието на постковидните симптоми изключително много натоварва системата. Налага се продължаваща терапия на новопоявилите се заболявания или обострилите се такива", каза още тя. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
8
 
! Отговори
Vs преди 2 години
Искате ли, за да не натоварваме системата да оставим само погребалните бюра!? Прекалявате! Българското здравеопазване е като дива с Виня с нощна шапчица! Тия с повод натоварват, след повод пак! Много сте зле, *** много!!!
15
1
 
16
 
! Отговори
Бил Гейтц преди 2 години
Има човек, има проблем. Ваксинирайте се, за да не товарите системата...
14
2
 
21
 
! Отговори
Българка преди 2 години
Тя здравната ви система не е жалка ами е престъпна! Свекър ми като беше с 2 дози ваксина защо не го спасихте от тромбозата? НО като е без ковид го изритахте на частно да си търси съдов хирург и по пътя да почине! Стига вече с тези ваксини!
13
3
 
19
 
! Отговори
Система преди 2 години
Ама били сме първи по смъртност от Ковид щото сме се били малко ваксинирали, ми ние пак бяхме първи миналата година по това време и като нямаше ваксини.... Да не говорим че пак бяхме първи по смъртност и като нямаше Ковид... Т.е май ни куца системата - и е май е прав коментиращия в 1-ви коментар с махането на тая система ... току виж сме дали титлата на някои други държави....
12
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми щото спряха да пият качествено червено вино отлежало в дъбови бурета с много танини.
11
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е значи само тия дето се лекуваме сами в къщи не натоварваме системата. Явно тая здравна система явно е толкова жалка, че ако може никой да не ходи да се лекува в болници само тогава ще работи?
10
0
 
11
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Дофтура 5 химикала има у джеба и 1 слушалка Spirit :)))
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се откажат от пропагандата с добро.
8
1
 
23
 
! Отговори
Смехурко преди 2 години
Брей😉😀. Май лекарската професия стана много лесна - има само едно заболяване - ковид. И всичко е последица от него
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Добрата новина е, че около 94 % от болните остават на домашно лечение, но стресът за личните лекари остава", обясни тя. " -тази другарка не разбра ли, че тези 94% всъщност не са болни а само са с позитивен тест между двете неща има голяма разлика.
6
1
 
8
 
! Отговори
НОШТ преди 2 години
А тия с прековидни симптоми ще видят сметката на цялото общество
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До момента от цирка с измисления вирус ,съм много на плюс. Първо дъртия вампир дето си мислеше че ще живее до двеста години,си набучи експериментални химикали слушайки кунчу трипъл буст ваксаджията, спомина за се и хоп три имотчета в центъра на името на батко. Над половин година в болнични, като преди това, осигуряването бе правилно и хоп валят кинти и от там. Помощи,момощи като спрях да работя открих доста източници на доходи.
4
3
 
35
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Всеки месец си плащам осигуровките. Ами да се понатовари малко тая здравна система, то голям рев! Вие госпожо, се научете адекватно да лекувате, че тази висока смъртност е и от лошо лечение.
3
0
 
8
 
! Отговори
Коронакис преди 2 години
Скука,нещо друго?
2
0
 
25
 
! Отговори
славянин преди 2 години
"Намалява броят на болните, усеща се леко разхлабване на напрежението, но всеки ден все още има множество болни. Добрата новина е, че около 94 % от болните остават на домашно лечение, но стресът за личните лекари остава", обясни тя.Разбрахте ли, личните ви лекари са под голям стрес! ''Страшно ви обичат'' и ''сън не ги хваща от мисъл за вас''! Моят личен лекар е вътре в мен, друг нямам и не ми трябва!
1
0
 
27
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Системата е халифакс... всяко джипи с джип :)))