Хората с постоковидни симптоми също натоварват системата

България все още е на опашката по ваксинация на населението
6 дек 2021 12:36, Ния Христова
43
Хората с постоковидни симптоми също натоварват системата
Снимка: Pixabay
"Въпреки предупрежденията на властите, хората не искат да се откажат от досегашния си начин на живот и събирането на големи групи продължава." Това каза в ефира на Нова тв д-р Гергана Николова, член на УС на БЛС. 
 
Тя изтъкна, че България все още е на опашката по ваксинация на населението. 
 
"Намалява броят на болните, усеща се леко разхлабване на напрежението, но всеки ден все още има множество болни. Добрата новина е, че около 94 % от болните остават на домашно лечение, но стресът за личните лекари остава", обясни тя. 
 
Д-р Николова коментира още, че новият щам Омикрон все още не е достатъчно проучен. 
 
"Развитието на постковидните симптоми изключително много натоварва системата. Налага се продължаваща терапия на новопоявилите се заболявания или обострилите се такива", каза още тя. 
 

43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
що тия с ваксата като се разболеят няма ли да имат постковид симптоми, аре не прекалявайте с т ъпи статии
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Един лев не съм изхарчил за 30г, ама вас все ви натоварва някой, отивайте да събирате *** там са по малко натоварени.Да го . хипохондриците и дребнавите продажни доктори.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тя па една система
36
0
 
17
 
! Отговори
*** преди 1 месец
Те повечето хора си ходят на частно по прегледи, тъй като отдавна ЛЛ нямат направления или не искат да си ги "хабят", с какво толкова натоварваме здравната система? Или визирате само онези хора, които имат предимно права, без задължения?
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И за това състояние ще направят вакса, важното е пари да правят тия алчни хора.
34
0
 
6
 
! Отговори
Зуума тежката дума преди 1 месец
Нашта система е 4-4-2 и комар ще я претовари ))
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе мани, то ако не е Кацаров, тогава некое друго безполезно ще сложат, което пак угоднически да изпълнява чужди заповеди срещу скромен стимул. Умрела работа.
32
1
 
7
 
! Отговори
1978г. преди 1 месец
Кацаров да си върви вече. Достатъчни щети нанесе на България.Най-слабият министър на Радев.
31
1
 
18
 
! Отговори
Баба Вуна преди 1 месец
Лоши ора са това българският народ! Оти баба натоварвате здравната схема? Треба само пара да давате, на доктор не треба да одите. Оти натоварвате пенсионната схема? Треба само вноски да давате и по-бръзо да ***. Оти не подпомагате бюджетната схема? Веднага заеми а теглите и а почвате да арчите.
30
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е, пък ваксинираният Кунчев я товари яко 2 месеца. А и то система у нас няма, защото здравеопазване просто липсва. Хората биват изтрепвани по болниците от неадекватно лечение, липса на положени медицински грижи. То най-елементарни човешки грижи няма всъщност там, ние за медицинските сме заобсъждали!
29
0
 
5
 
! Отговори
Коприва преди 1 месец
До Радо. Направи си Д-димер тест. (отчита микросъсиреци) Чай от борови връхчета започни веднага и си намери грамотен лекар. Желая ти късмет и възстановявне.
28
1
 
9
 
! Отговори
До ваксинирания преди 1 месец
Ами къде се кри Кунчев два месеца в пика на заболеваемостта бре.Партизаните слязоха от балкана, он се крие у шумата. Два месеца болнични къде ги дават за "симптоми на коронавирус и самоизолация", както той самият обяви на 12 октомври.Толкова ти е акълецът.и си мислиш,.че другите не са по-силни от тебе.
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че той и Кунчев натовари системата с тежки постковидни симптоми. Поне така каза двойникът му по бтв. Какво се е случило със самия Кунчев така и никой не каза вече 50 дни.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не ме изтривайте!Хората натоварват всички системи, които не могат да се долапат!И имало Господ?!Най-голямата демагогия!
25
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Радо".. ОСвен че се разболях го изкарах и по-тежко отколкото го изкарах първия път."Лъжеш! Ковид се изкарва само веднъж и след това имунитетът е до живот!
24
0
 
21
 
! Отговори
натоварва системата преди 1 месец
Ако си плащам здравните осигуровки с години ??? !!!! какво натоварвам ??? !!! Ако искате да не ви даваме здравни и тогава да питам как ще се натоварите .. тук не е пито - платено АМИ ПЛАТЕНО --> ПИТО ... н а г л е ц и !!
23
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Флин"Българите са интелигентен и критично мислещ народ за разлика от някои други...".... които са по-богати. И страните им по-уредени. И са по-спокойни. Да.
22
2
 
15
 
! Отговори
Радо преди 1 месец
До Българка Точно така- скапана система и хората умират от нелечение... Ваксината е неефективна ...
21
7
 
20
 
! Отговори
Радо преди 1 месец
Престанете с тези опашки по ваксинация. Аз откак се ваксинирах съм по-зле отколкото преди.... ОСвен че се разболях го изкарах и по-тежко отколкото го изкарах първия път. Първо боледуване на 1.12.2020г. На 03.08.21 ваксинация и към 25.08 развих симптоми на ковид.... Може би съм медицинско чудо изкарало вируса 2 пъти, освен това ваксинирано и пак се заразило.... Та в този ред на мисли- ваксината е неефективна .. колкото и реклами да й правите - янма да я направите по-ефективна
20
1
 
14
 
! Отговори
Vs преди 1 месец
Искате ли, за да не натоварваме системата да оставим само погребалните бюра!? Прекалявате! Българското здравеопазване е като дива с Виня с нощна шапчица! Тия с ковид натоварват, след ковид пак! Много сте зле, *** много!!!