Референдум за "зеления сертификат" иска "Възраждане"

Изискването разделяло хората
179
Референдум за "зеления сертификат" иска "Възраждане"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Партия "Възраждане" ще поискат референдум за зеления сертификат, обяви лидерът на политическата формация Костадин Костадинов пред Нова телевизия.

"До края на седмицата ще внесем поправки в Закона за здравето. Предишното правителство направи  така, че не парламентът, а министърът на здравеопазването и МС решават дали да има ограничителни мерки. Ще искаме властта да се върне обратно в ръцете на народните представители. Ако това не се случи, ще поискаме и референдум за зеления сертификат", поясни той.

Според Костадинов подобно разделение на хората е абсурдно. По думите му зеленият сертификат е антиконституционен, незаконен и дискриминационен документ.

"Самият факт, че неговият идеолог – г-н Стойчо Кацаров, заяви, че една институция може да решава сама за себе си, означава, че документът е незаконен. Той трябва да важи за всички по един и същ начин. Хората са принудени да се ваксинират. Моята майка си плаща два пъти в седмица за тест, за да ходи на работа", каза още лидерът на "Възраждане".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво,но има опасност референдума да бъде манипулиран.Има друг начин и той е съда в БГ да се самосезира да си свърши работата като отмени тази заповед и последващи такива включващи насилствена вакса и геноцид и всичко приключва!!!
155
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Водещите по Нова са откровено подкупни, а Викторчо е и некадърен.
154
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов ще ви разкаже играта. Грешка направихте, че го пуснахте в парламента. На негов фон си личи още по- що за стока сте.
153
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-да от редакционния екип на dnes.bg, бихте ли ми обяснили как така в другите сайтове написаните от мен кавички не излизат в изпратения текст, а в другите сайтове няма проблеми. Виждам в другите коментари кавички. Вие ли определяте кога да има кавички и кога - не?
152
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Махни бисквитките. Който следи с бисквитки в ада да гори, ай си.
151
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какъв референдум бълнува Костадинов?! Каквото важи за обикновените хора, сред коита са немалко завършили виСШе, а не виШО образование -инженери, математици, ИТ специалисти, лекари и т.н., същото изискване трябва да важи и за депутатите! Те да не са хванали Господ за .
150
8
 
7
 
! Отговори
Крум преди 2 години
Тоя дето открадна субсидията ли ми говори за чест? Тоя дето се разведе фиктивно за да си спаси имотите? Тоя дето смени няколко партии за да се докопа до властта? Докато има балъци, ще има и тарикати като тоя!
149
10
 
7
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Гледах го този *** сутринта по Нова. Твърдеше, че едва ли не пандемия няма и хората по принцип в България така си умирали. Макар че водещите му показаха статистика, как от началото на ковид-а смъртността в страната е скочила главоломно. Ама той все едно и също си повтаряше. Не даде никакви решения как да се справим с болестта, как да разтоварим болниците от наплива или да опазим хората. Само дето мерките в България му пречеха, дори да са най-леките възможни.
148
6
 
7
 
! Отговори
Без такива преди 2 години
Офф, какъв референдум - волята на народа е изразена - масов отказ от ваксинация и отказ от гласуване! Референдумите се фалшифицират, не ни набърквайте в политическите си машинации!
147
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като правиха референдум за,, БЕЛЕНЕ,, референдум на Слави и кво? Нищо!! Губене на време и пари. А, мнението ми за зелените сертификати е търговия с власт, за власт и пари. Тези здравни въпроси на обикновения българин са непознати, неясни. Това да изяснят здравните работници и да решат кое е по доброто,, със,, или,, без,,?????
146
13
 
6
 
! Отговори
нЕкой си преди 2 години
Костя, костя.. *** за зеле не става от теб. Д_еба русоробския ти антиваксър. Само гламаутниците гласуваха за теб, същия си като оня д_ебил волен
145
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както казва игуменът на светогорският манастир ,,Есфигмен",Хората протестиращи срещу ваксините и всичко около коронавируса са хора винаги протестиращи за нещо ,такива хора са изгонили Христовият дух в себе си и търсят поводи за омраза.Такъв е и К.Костадинов ,мразещ но не предлагащ нищо реалистично и здравомислещо.Ако слушаме само него и Мангъров в България нямаше да има никаква ваксинация и никакви мерки срещу коронавируса ,но за сметка на това по 1000 починали на ден от тази болест!
144
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя показва мускули)а бря патриота ,в Швейцария и имаше референдум ,потвърдиха сертификат ,нали за депутати не важел ,явно никой не е ваксиниран,с нас ни глобяват и натискат за ваксиниция
143
14
 
7
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Руските националисти искат референдум такъв абсурд има само в България доживяхме да имаме маргинална партия в парламента вкарана от по малко от 5 процента *** която ще се ояде Костя ще стане още по богат и партийката ще изчезне както стана с Атака
142
1
 
1
 
! Отговори
до 157 преди 2 години
*** си ти и майка дето те е родила. кажи сега защо е ***. защото може да върже повече от две интелигентни изречения на кръст ли? защото не можете да му оборвате тезите ли? паляци плювачи, фенбойчета на хей бандата на кокорчо.
141
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
швейцарците образовани... средностатистическият швейцарец е *** като гьон и послушен като добиче. имат 4 медийни къщи които държат всички вестници а телевизията им е по зле и от нашата. ППС риалити шоутата са им бетер от нашите по липса на благоприличие. та тези овце са в ролята на труман в шоуто на труман и скоро им предстои събуждане.
140
9
 
5
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Ретко проззто създание. Не се учудвам, че го харесвате. Че и в парламента го вкарахте.
139
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво референдум, ама само да не се гласува с машините, че там нещата вече видяхме как стават...
138
8
 
23
 
! Отговори
Суверен преди 2 години
Костадинов ми става все по-симпатичен.Предполагам и на Вас.
137
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има излишък в бюджета, дайте да си правим референдуми за кефа на зловредната, корумпирана кремълска маша, че да похарчим някой и друг милион.