В Чехия протестираха срещу задължителната ваксинация

Малко над 60% от чехите са напълно ваксинирани
13 дек 2021 09:00, Елка Василева
28
В Чехия протестираха срещу задължителната ваксинация
Снимка: БГНЕС

Протести срещу COVID ограниченията се проведоха в много европейски държави.

Още по темата

В Чехия демонстрацията беше насочена срещу задължителната ваксинация на пенсинерите, военните, здравните работници, полицаите и пожарникарите.

Мярката беше наложена от отиващото си правителство на премиера Андрей Бабиш и трябва да влезе в сила през март, припомня БНТ.

Демонстрацията протече без спазване на физическа дистанция и без носене на маски.

Малко над 60% от населението на Чехия са напълно ваксинирани срещу COVID-19.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименХората от елита са ваксинирани, или така ти казват конвенционалните медии? Разумният човек е способен на абстрактно мислене и не вярва на всичко, което му казват. Да поставяш под разумно и обосновано съмнение една информация, независимо от кого и откъде идва тя, е белег за висша мисловна дейност. Последната очевидно е неприсъща за онези, които "вярват в науката". Науката борави с емпирични доказателства и анализи, а не с "вяра".
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До QanonДано да е така. Много хора около мен, които са ваксинирани с две дози рнк ваксина, съответно с единствена от еднодозовите векторни, вече изпитват много сериозни съмнения относно бустерните дози. Мислещите хора започват да си задават въпроси. Защо в западните държави с ваксинирани 90% и повече имат най-голямата вълна досега? Защо се слагат множество бустери, ако ваксините наистина работят? Какво не ни казват и защо се бута към задължителна ваксинация, ако вексините са неефективни?
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 18 - хората от елита са ваксинирани сто пъти отдавна. Тези теории за ваксините са за плебса затова и той мре...
23
0
 
14
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Яко! Топлят ми душата такива новини! Народите се събуждат! :)
22
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има много неизвестни...Дали "високопоставените" наистина се ваксинират и защо от началото на пандемията, всички горепосочени са налице? Защо умират само "простосмъртни"? Много въпроси, без отговори и това е много притеснително.......
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много германци си купуват къщи в Унгария, защото Германия вече не е това, което беше...Но все пак за хора с малки фирми се отпускаха по 9000 евро, което няма как да се случи в България, но и затова ние си останахме засега свободна зона. В Европа е страшно в това отношение....
20
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БРАВО!!! Не, че има полза, ама браво!
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До долния. Туй ли е проблема. Жельо Желев много отдавна доказа че комунизма и фашизма са едно и също нещо което се крепи на диктатура и тоталитарна държава. Има ли сега диктатура има. Може да я наричаме либерална демокрация или плутокрация, но по същество това е диктатура. Ковида е еманация на тотална диктатура на елита срещу народите .Не отклонявай темата и не го увъртай. Хората сами си дадоха правата и сами трябва да си ги върнат. Българите винаги сме след събитията.
18
3
 
10
 
! Отговори
до 14 преди 2 години
Ти 'приятелче' си се объркал доста във съжденията .Или много пропагандни филми си гледал или от омраза трудно възприемаш.Какви социалистически -левичарски творения в ЕС те гонят ! Я помисли малко ; Последните 30 години комунизъм няма! Всичко е капитализъм дори и Китай с капитал. икономика и Русия не се води комунизъм.Леви парти има ,но кои управлява ! От Сащ до Великобритания ,от Италия до България -десни и центриски партии с изкл. на 1-2 -3 д-ви.
17
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно хората ваксинирани с по три и четири дози и пак са некролози. Или ковид сертификатите и ваксинациите са им фалшиви или ваксините не работят или и двете. Но няма високопоставен човек от елита да е болен или да страда. Явно или няма ковид или за елита има лекарства. Това е ковидфашизма. За него са характерни двойните стандарти. Хора вече ви казах две неща че ковид сертификата трябва да се отхвърли безусловно и че протестите трябва да са едновременно във вички страни.
16
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сайтчето написали пет реда а всеки уйкенд в Европа протестират стотици хиляди. Чехословашките правителства както австрийското и немското си продадоха народите на сатанистите. Може и тука да стане така. Затова въведоха зеления сертификат за да може елита да си го набавя и да се спаси без бодене но народа ще се боде до припадане. Правилно пише на плаката ковид фашизъм. МЕДИИТЕ подстрекават правителствата. Първо за маските после за затварянията а сега за ваксинацията. Война на елита срещу народите.
15
1
 
37
 
! Отговори
Перниканец преди 2 години
Малко над 60% от чехите са напълно ваксинирани==============================Бяха...вече правителствата казват, че 2 дози не са достатъчни - требе трета и буъстер. Скоро ще почне на всеки месец.
14
5
 
19
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
До Терор Приятелче, голяма каша ти е в главата. Какви "фашисти и "неонацисти" те гонят? ЕС е левичарско творение. Само глобалистите- новите болшевики забраняват празници, прокарват идеии за трети пол и т.н. И сега убиват народите на Европа с ваксини. Ще търсите "неонацисите" да ви спасяват.
13
3
 
27
 
! Отговори
Терор преди 2 години
Това според мен е надградено над фашизъм и комунизъм .Фашизма е по-стар строй в който фашистите са били неонацисти и царя монарх е над всичко и всеки ,експлоатация над работници ,гонения на инакомислещите.При комунизма -медиина завеса ,диктатура и отделни партиини личности доминиращи над народа.При капитализма -измислена демокрация за да се подчини народа на догми и закони нямащи нищо общо с човешкта природа ,антикултура докато се стигна до този нов строй,капитализма прерасна в КАПИТАЛ ИДИОТИЗЪМ
12
4
 
60
 
! Отговори
Хулигана преди 2 години
Скоро ще пада голям бой, за психопатията на фашагите няма друго лечение
11
59
 
3
 
! Отговори
До 6 преди 2 години
"Това с "фашима" по цяла Европа е ясно откъде се организира."Съвсем ясно е, че е руска хибридна атака, както случващото се с емигрантите на границата с Беларус - целта е дестабилизация на ЕС, но тук не особено интелигентните руcки тролчета възторжено са ти поставили плюс :))
10
5
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Демонстрацията протече без спазване на физическа дистанция и без носене на маски." ...Адмерирам! Помните ли как забраняваха на влюбенете да се държат за ръцете, майките да целуват децата си.... ненормални сатанисти!
9
8
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чехи, поляци, словенци....все нации с достойнство!Къде са българите?!!! Няма ги, скрили са се и само мърморят на салатка и ракията, както по соц времето!
8
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подкрепям!
7
3
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма длъжност на която Урсола да не се е провалила.