Pfizer прогнозира край на COVID пандемията през 2024 г.

От компанията смятат, че вирусът до 2024 г. ще стане ендемичен
19 дек 2021 12:24, Ния Христова
89
Pfizer прогнозира край на COVID пандемията през 2024 г.
Снимка: БГНЕС

Американската фармацевтична компания Pfizer прогнозира, че пандемията от коронавируса може да продължи до 2023 г.

Преди появата на новия щам „Омикрон“, главният лекар на САЩ Антъни Фаучи прогнозира, че пандемията ще приключи през 2022 г.
 
Сега обаче ръководителите на Pfizer заявиха, че компанията смята, че до 2024 г. коронавирусът трябва да бъде ендемичен по целия свят, което означава, че вече няма да има пандемия.
 
Относно плановете за разработване на режим с три дози за деца на възраст от 2 до 16 години, главният научен директор Микаел Долстен каза по време на конферентен разговор, че резултатите от три дози сред хора на възраст над 16 години показват, че се получава по-голяма защита.
 
"Затова решихме да модифицираме всяко от педиатричните проучвания, за да включим трета доза към серията и да потърсим лиценз за серия с три дози, а не за такава с две дози, както първоначално се очакваше", казаха от компанията.
 
Pfizer разработи своята ваксина срещу коронавируса заедно с германската компания BioNTech SE. Сега разработват версия на своята ваксина, пригодена за борба с варианта „Омикрон“. Очакват да започнат клинично изпитване на актуализираната ваксина през януари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бил Гей ли им разкри *тайната* дата на края?
75
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бизнес плана е важно да се спазва
74
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
те тогава ще са натрупали толкова пари,че може и да затворят компаничта ...
73
0
 
11
 
! Отговори
В. преди 2 години
Те са платили на един професор да напише книга. Накратко ваксината е била предназначена да действа против рак. Преди 10 години 100% от мишоците инжектирани с такива неща заминавали. После подобрили резултата. Що са помислили че става против грип никой не знае
72
1
 
17
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Айде сега и за децата по 3 дози. Маамка им глобалиска. Тия няма ли да се спрат вече? Или на собствениците на акции им се облажи (Урсула, Нансито Пелоси)? Да позная ли 2023 дали ще има зета вариант, който ще е толкова мега заомби страшен, че ако не сложите 7 бустера ще станете върколаци! Бодете се. Само така акциите носят печалби от порядъка на 75% на тримесечие.
71
0
 
23
 
! Отговори
запознат преди 2 години
За жалост точно през 2024 г. на хората ще им стане ясно, че ваксините убиват и никой вече няма да иска да си слага тази отрова. Затова няма да има смисъл да се плашат хората с вируса и тази компания ще изчезне така както се появи от нищото.
70
0
 
18
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
Като свърши това ще измислят от друго да печелят и да ни затварят да не им правим калабалък по "интересните места"... Въпросът е ние до кога ще ги търпим. То не беше птичи грип, шап, луда крава и като разбраха че не става ако не заплашиш човека се появи к у ронката...
69
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
стига бе толкова рано 2024, *** как карайте я до 2050
68
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо собствениците на БионТех са турци а не германци само фирмата е регистрирана в Германия.Пък за пандемията тя ще спре когато западните корпорации спрат да имитират комиксите за Кекс Лутър и случайно да изпускат разни неща от лабораториите и *** си.
67
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пфайзер са само разпространители и съдружници на германците от БионТех, които са собственици на ваксината против Ковид -"Комирнати". Пфайзер все още печелят много повече от хапчетата Виагра и Алказарцер от колкото от Комирнати ваксината.
66
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той си е ендемичен и сега
65
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така Правителствата чрез харчене безполезно на милиарди $ за ваксини,ще спомогнат за заличаване на световния $ дълг,и Светът ще излезе от кризата,но много по беден за бедните и много по богат за богатите,които дефакто,нищо не са загубили през поредната световна икономическа криза.Така и популацията ще намалее значително,след кризата и няма да има причина за Съд след извършения геноцид.Но за геноцида давност няма.Така че,всичко все още е относително,докато не се докаже измама.
64
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така Правителствата чрез харчене безполезно на милиарди $ за ваксини,ще спомогнат за заличаване на световния $ дълг,и Светът ще излезе от кризата,но много по беден за бедните и много по богат за богатите,който дефакто,нищо не са загубили световната икономическа криза.Така и популацията ще намалее значително,след кризата и няма да има причина за Съд след извършения геноцид.Но за геноцида давност няма.Така че,всичко все още е относително,докато не се докаже измама.
63
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде сега и за децата по 3 дози. Маамка им нацистка. Тия няма ли да се спрат вече? Или на собствениците на акции им се облажи (Урсула, Нансито Пелоси)? Да позная ли 2023 дали ще има зета вариант, който ще е толкова мега заомби страшен, че ако не сложите 7 бустера ще станете върколаци! Бодете се. Само така акциите носят печалби от порядъка на 75% на тримесечие.
62
1
 
27
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Интересно, вчера пък излязоха с твърдение, че понеже мутациите на вирусите били природен процес, те не можели да се прогнозират и затова никой не можело да каже една епидемия/пандемия докога ще продължи! Чувствам че постепенно и най-овчо вярващите в науката постепенно ще спрат да и вярват! Ама вие антиваксърите защо не вярвате в науката бе!?
61
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Пандемията"по всичко личи,вече,че не е здравен проблем а икономически,т.е.предизвикана поради световната икономическа кризаТака богатит(конкретно най-богатите на Запад и на Исток,чрез измислен здравен проблем в световен мащаб,ще"унищожат"излишъците от"зелените"пари,непокрити със стоки и услуги и ще изчистят натрупания $ дълг,като книжна маса за да си запазят богатството в злато и диамантиТака посредством безполезни ваксини,ще щ"стопят"чрез търговията излишните книжни пари до паритет.
60
1
 
36
 
! Отговори
Тик так то преди 2 години
От днес Роберт Кох обяви най-слабо ваксинираните в ЕС България за нерискова зона. Това означава следователно, че ваксините СА рискови.
59
2
 
13
 
! Отговори
Сталинград Вакса преди 2 години
Не мога да спра да триумфирам след сталинградското поражение на ваксините.
58
1
 
17
 
! Отговори
До тогава преди 2 години
Сума народ ще си отиде от битови и производствени инциденти, ПТП, криминални престъпления, удавяне, пожари, онкологични и други заболявания или просто защото е извървял пътя си, НО! Всички ще бъдат отчетени като КОВИД. АПфайзер и всичките метастази ще диплят пачките. Ей, чов Е коподобни, ние имаме една поговорка: Кокошката вода пие, па и тя Бога поглежда, а вие се оСССССРахте до ушите. Ваш проблем, възмездие за вас ще има - яко възмездие!!!
57
1
 
17
 
! Отговори
В. преди 2 години
Време е да а им кажем Голямо Благодаря и да ги пратим да се боцкат с техните си гадости.