Освиркаха Тръмп - призна, че си е сложил бустерна доза ваксина

Той отказва да призове привържениците си да се ваксинират
21 дек 2021 07:26, Елка Василева
38
Освиркаха Тръмп - призна, че си е сложил бустерна доза ваксина
Снимка: архив, БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп призна, че си е поставил бустерна доза ваксина срещу COVID и бе освиркан от множество в Далас, съобщи Асошиейтед прес.

Милиардерът републиканец направи разкритието в края на интервю, което даде на живо за бившия водещ по телевизия Фокс нюз Бил О'Райли.

"И двамата с президента сме ваксинирани", казва О'Райли на видеозапис в спортна зала, навличайки си подигравките на някои от присъстващите.

"Получи ли бустер?, пита след това политическият коментатор Тръмп, който отговаря: "Да". "Аз също", заявява О'Райли и множеството започва да ги освирква.

"Недейте! Недейте! Недейте! Недейте!", обръща се бившият американски президент към присъстващите.

Тръмп зае позиция против задължителното ваксиниране срещу COVID, макар да получи признание за това, че разработването на препаратите започна при престоя му в Белия дом. Той отказва да призове своите привърженици да се ваксинират, макар че при неговите републиканци делът на ваксинираните е много по-малък, отколкото сред демократите.
През септември Тръмп каза в интервю за вестник "Уолстрийт джърнъл", че вероятно няма да си постави бустерна доза.

75-годишният републиканец бе приет в болница с COVID през октомври миналата година - месец преди президентските избори, на които загуби от демократа Джо Байдън. Той бе подложен на експериментално лечение с моноклонални антитела.

В книга, излязла този месец, бившият началник на канцеларията на Тръмп, Марк Медоус, твърди, че той е прекарал COVID много по-тежко, отколкото Белият дом е разкрил навремето.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
3
 
1
 
! Отговори
dsd преди 2 години
До ФактИ смяташ, че съветниците на един от най-важните и влиятелни хора в света са по-глупави от теб, така ли, бе, ***.ьо ?
29
0
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Правилно отказва да призове за ваксинация.Всеки трябва да е свободен да реши какво да прави със собственото си здраве и живот.
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зо 28Глупостите ги говори урсулата. Тръмп е за свободен избор. Защото американците имат оръжие и са свободни.
27
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Мангъра е с бутер, ама не си признава
26
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички политици са ваксинирани много отдавна. Дори вече имат и по три дози. Пропагандата и глупостите, които говорят са за глупаците. Всеки политик разчита на определени кръгове от обществото да гласуват за него и казва всичко, което тези кръгове искат да чуят. Това е риска на демокрацията. В Китай нямат проблем с ваксините и им ги слагат под строй, защото партията е една и никой няма нужда да говори глупости и да се харесва на обществото за да го изберат.
25
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбира се, че е могъл и да не си "признае" , че се е ваксинирал с трета доза, но Тръмп е честен и откровен! Пич !! Това ако беше нашио ццииганин от Банкя щеше да ни увърти 20 лъжи в бързината
24
3
 
6
 
! Отговори
до 21 преди 2 години
До психар- Всъщност клептокрацията се прави в момента в САЩ, с помощта на братския ти Китай. Тръп просто им се изпречи.
23
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръмп беше първият голям в света, който сключи 8оговори с американски и европейски (маже би и азиатски) фармацевтични гиганти за ваксини - още па времето, когато урсулата и психопатите и в ек пропагандираха за гей и *** права и свободно движение на вируса.Тръмп беше първият взел адекватни мерки като спиране полетите ат Китай и сетне - изостаналия ес.Тръмп защинава и правата на свободните хора. Затова лебералите в брюкселссия ес го мразят и финансират лъжи срещу него.
22
4
 
10
 
! Отговори
Вируслав преди 2 години
На въпрос към Фаучи, дали за да има валидност на сертификатите, ще се налагат бустери, той отговори. "Въпросът е не дали, а кога". Това бе потвърдено и от пресслужбата на Белия Дом. А според последните данни за калпавите вакси. вероятно на 3 месеца. А и предимно ваксани се заразяват и пренасят Омикрон, чрез сертификатите.
21
1
 
9
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
До 21"че жална ни майка.." - да позная: ти си от некадърните лаладжии на хранилка при един либерален филантроп... от тези дето пара'зитират върху нормалните трудолюбиви хора, които незнайно защо плащат данъци за да те издържат.
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко.Беше послидва надежда.
19
14
 
5
 
! Отговори
психолог преди 2 години
Тръмп е не толкова уникален егоман. Тоя вярва че всичко около него съществува за да му е някак от полза. Дребен далавераджия който с помощта на тате и мафията е успял да направи и няколко по-големи далавери. Но фактите остават - това е една г а д от най-лошия тип. Дано никога не идва на власт пак, че жална ни майка... Тоя ще превърне САЩ в наследствена клептокрация като Северна Корея
18
7
 
9
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Оранжев лъжец!
17
6
 
7
 
! Отговори
naleg преди 2 години
И този президент клекна !
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Вируслав- Почтеност и честност от марксисти и медиите им, никой не очаква. Щеше да просто смешно и забавно, ако не бе страшно и трагично. Надеждата е, че народите вече се събуждат. Дори и излъганите чрез лъжливи обещания за свобода, светло бъдеще и мижави ваучери, да се ваксинарат Дано само да не е късно, че да се лее кръв.
15
3
 
21
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Напълно безсмислено е да се ваксинираш, след като си изкарал ковид. Само рискове, без никаква полза.
14
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ммм то и Путин е ваксиниран с няколко бустера, нищо че троловете му пишат тук антивакс небивалици. Такива хора няма да се оставят на някакъв вирус да ги гътне, такива големи планове имат за бъдещето, че ...
13
7
 
17
 
! Отговори
Вируслав преди 2 години
Журналистите от АП пак си свършиха работата по комунистически . И тези които ги цитират, също. Aко не бяха откраднали изборите от Тръмп и той бе Президент, никой от привържаниците на ДП нямаше да се ваксинира с тия ваксини. Мога да ви зария с факти, как и Байдън и Камала и цялата ДП апелираше никой да не се ваксинира с тях. А сега дори искат да са загължителни. Не съм против ваксините, щото може и да помагат на стари и болни за месец два. Но да ги налагат насила на здрави и деца е престъпление
12
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Тръмп, уникално свестен мъж! Жалко, че не е Президент на САЩ !!
11
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ще и арменския поп да каже, ме си е набол. ПАК НЯМА ДА СЕ АБОНИРАМ ЗА ТОЗИ БЛИВОЧ НАРЕЧЕН "ВАКСИНА"