Д-р Маджаров: Да се отнемат права, за да избегнем други вълни

Не можело да има промяна, ако не се спазват елементарни мерки
6 яну 2022 10:23, Нели Христова
151
Д-р Маджаров: Да се отнемат права, за да избегнем други вълни
Снимка: БГНЕС

"Трябва да се отнемат определени възможности и права, за да избегнем други вълни. Не бива да си говорим като врагове, а да сближим позициите си. Всички сме заедно и трябва да постигнем нещо общо. Омразата не постига нищо. Колебащите се хора трябва да бъдат привлечени към имунизацията, нужно е да се спре с елитарното говорене", това каза пред NOVA NEWS д-р Иван Маджаров, председател на УС на БЛС

Той добави, че не може да има промяна, ако не се спазват и най-елементарните мерки.

"Допуснаха се грешки с разнопосочни послания. Най-силните месеци бяха в началото, когато нямаше такива от лекари и политици. След това споровете доведоха до сегашните резултати.Това е медицинска тема, не такава, която да се разисква в социалните мрежи", категоричен е д-р Маджаров.

Според него огромна маса от хората вече имат подсъзнателно безпокойство заради постоянните варианти на вируса, вълните.

"Преди да има нова вълна трябва да се предприемат мерките, за да няма претъпкани кабинети и липса на места в болниците", заяви още той.

"С апаратура, легла, кислород може да се справим, но повече персонал няма как да набавим", предупреди д-р Иван Маджаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този псевдолекар трябва да понесе наказателна отговорност за изказването си. Това, че трябва незабавно да освободи заемани от него пост, е най-малкото.
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
някой може ли да лиши докторчето от правото му на живот.
127
0
 
8
 
! Отговори
Как преди 2 години
обаче я заровиха тази "статия" от най-четени в достъпна единствено през прекърпената им търсачка ахахахааааааааа - усетиха горещината на недоволството май :D
126
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този лекар ако е на държавна заплата веднага да се уволни! Ако има частна практика пише къде е, за да бъде избегнат! Такива като него са за затвора!
125
1
 
7
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
манджаров ,кви вълни кви 5 лева-всеки си кара оМикрон хрема у дома на крака!
124
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
A претъпкани автобуси и хора без маски несанкциониране щото знаят че никой не санкционира
123
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Маджаров да го праят на манджа! Абе тикво след като го преболедувах ковида що нямам доживотен сертификат? Писна ми от глупости.
122
1
 
20
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Те не останаха много " права " за отнемане, " д- ре"?
121
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво беше "no taxation without representation" и понеже след последните избори 62% от населението няма представители мисля че 62% от населението може да спре да плаща данъци и осигуровки и да изпълнява законите на незаконно "избраното" правителство на лекетата! После да ви видя всичките на държавна хранилка какво ще отнемате като умрете от глад!
120
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сближаваме позиции като отнемаме права, чудничко, поредния фашага
119
0
 
23
 
! Отговори
Фют преди 2 години
Когато взимаш нещо от някой без да го питаш и без неговото съгласие ,а не дай боже основни неща като права ,не може да очакваш "сближаване " ,а точно обратното .Какъв *** трябва да си дори да си го помислиш това.
118
0
 
30
 
! Отговори
До Зозо преди 2 години
"А д-р Маджаров иска ли да му се отнеме честта, временно? :))))Болката не е голяма, срама е голям :)))" - Той срама няма, така че - действайте! Най-вероятно ще му хареса.
117
0
 
16
 
! Отговори
Идеалист преди 2 години
Колега, ако все пак мога да те нарека така, затова ли увеличихте членския внос от до 14 лв месечно, за да имате възможност да говорите глупости. За да мога да работя в друга област на България, трябва допълнително да плащам на местните търтеи още 100 лв/ годищно. В ЕС основната свобода е: " Свободно движение на хора и капитали " Оставка и отивай на село!
116
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако целта ви с тази "статия" е била поредната реклама на инжекциите - много сбъркахте и трябва да ви уволнят. Настроихте дори инжектирани хора против идеята на мига! Ако е било просто нагнетяване на напрежение и за да избухне конфликт, вкл. въоръжен, може и да сте успели. Подобни изказвания са престъпни и нетърпими. И следва да се преследват от хпрокуратурата като престъпления против държавата. Да подстрекаваш за отнемане на човешки права! Това е за народен съд и смъртна присъда!
115
0
 
25
 
! Отговори
Няма значение този преди 2 години
какъв е,дори само заради това изказване трябва да бъде отстранен...Или се изживява като късния Хитлер???
114
0
 
29
 
! Отговори
Светослав Христосков преди 2 години
Като начало да се отнемат правата на д-р Маджаров и НАП да направи ревизия на имотите му. Да дадат пример.
113
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гадинки мръсни
112
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дразни го това, че медицински въпрос се обсъжда по социални мрежи. Дразни го и това, че дори лекари започнали да изказват алтернативни мнения. Обсъждането по социални мрежи, докторе, се дължи на факта, че Ковид отдавна не е вече само медицински въпрос. А алтернативните мнения на лекари, и не само на лекари, се дължат, докторе, на факта, че в официалната версия има пропуквания и противоречия, които са очевадни. Някой да обсъжда трите принципа на Нютон? Не, докторе, там е ясно, а на Вас - нищо.
111
0
 
28
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Ха, така! Да се оправят нещата. А пък ваксинирана цивилизована Франция вчера имат само 330 хиляди нови заразени. Нищо не е. Само шейсет пъти повече от нас при осем пъти по-голямо население. Нищо не е. Ваксините работят. И вижте как се оправиха.
110
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този за нищо не става щом е само доктор! Всички такива вече стаха професори или академици, а той си остава про ст доктор! Между другото д-р на техническите науки е много по висша степен от медицински доктор! Би трябвало да се наричат лекар, лекар с апробация (т.е. разрешено да лекува хора, обикновено няколко години след следването), доктор (т.е. защитил дисертация - уникален научен труд, не преписан), доктор с хабилитация (т.е. може да преподава - има педагогическа квалификация) и по нататък про