Пред "Пирогов" - опашки за бустерна доза

На опашките има и деца
15 яну 2022 15:05, Петя Славова
100
Пред "Пирогов"  - опашки за бустерна доза
Снимка: БГНЕС


Във ваксионационния пункт на "Пирогов" чакат предимно хора, дошли да си поставят бустерна доза, предаде  БГНЕС.

Още по темата

В събота своя ред пред пункта на "Пирогов" чакаха няколко души. Сред тях бе и Първолетка Пламенова. „Дойдох да ваксинирам сина ми. Аз съм с трета бустерна доза от вчера. Искам да предпазя децата си. Синът ми не е ваксиниран, за първи път ще му е. Той е на 11 години, смятам да му сложа Pfizer. Личният лекар ми препоръча именно тази ваксина, затова считам, че е най-добрата“, каза тя.

Паулина Наумова от своя страна обясни, че е направила информиран избор и е решила да си сложи бустерна доза на Pfizer.

"Идвам да си сложа бустерна доза. От началото на пандемията аз съм "за" ваксините абсолютно. Дойде време да си сложа и третата доза. Смятам да си сложа Pfizer, преди това бях с Astra Zeneca. Много съм чела и съм се интересувала за ваксините, поради тази причина реших да си сложа именно Pfizer. Не съм се съветвала с никого", сподели още тя.

Илиян беше на опашката с брат си, защото във ВМА не ваксинират деца.

"Дойдохме да се ваксинираме с брат ми, за да предпазим цялото семейството. С брат ми сме тук, защото във ВМА не ваксинират малки деца. Ще си сложа трета бустерна доза, но нямам някакви предпочитания каква да бъде точно. Предишните ми две дози бяха на Pfizer, но аз не съм избирал, майка ми реши вместо мен", уточни той.

6863 са новозаразените с COVID-19 за денонощието. Това е със 171 души по-малко спрямо вчера, сочат данните на Единния информационен портал.


100
Още по темата: Пироговваксинабустер
Още от Коронавирус
БЛС: Омикрон протича по-леко, но вече има недостиг на лекари
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
Ибн Ебн Ал Камил преди 1 седмица
Бия бустерни дози от ваксината Мъдурна на моите камили и ханъми редовно! Камилите са здрави, а ханъмите все са бременни! Ваксината работи отлично, обадете ми се да ви бия и на вас по един бустер безплатно ако искате! Ама да знаете, че ако не сте камила, може да забременеете като страничен ефект, дори да сте мъж! ХАХА
92
1
 
4
 
! Отговори
муаахаххахахаха преди 1 седмица
Абе как ги наиграха набодените, направо не е истина! И сега толкова са потънали от срам, че са прецакани, че им иде да си изядат абокатите!
91
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Във Варна дъжд от голове ! Черноморец води с 1 : 0 ! " Опашка от 7 - 8 човека се вие и си извива ...
90
0
 
5
 
! Отговори
Коментатор преди 1 седмица
Какъв патос ! Първолета, води 11 годишния си син, Дж-Пи-То и препоръчал Файзер!Аре у лево бе, на такова списване и *** няма да се хване! Горчивата истина е ,че ваксАните проумяха цялата манипулация и мълчат като риби сега. Четете какво е споделил проф. Ехуд Кимрон, ръководител на катедрата по микробиология и имунология в университета в Тел Авив
89
0
 
2
 
! Отговори
Бас бустер на мах преди 1 седмица
Те тия къде си фраскат бустера са тия къде са си фраснали вече препаратите. Не са нови за вапцане. Така, че вапцаните си остават същите 20% от населението. Другите сме само на естествен имунитет чрез преболедуване.
88
0
 
1
 
! Отговори
Дан преди 1 седмица
Днес по една от телевизиите имаше много полезно интервю с виден "ваксър" - Тео Ушев. От това интервю стана ясно, че Ковид при ваксинирани и неваксинирани протича по един и същи начин. Другото което се потвърди с това интервю е, че приятелите са важни.
87
1
 
3
 
! Отговори
Бустер доза преди 1 седмица
и отиваш в Рая
86
0
 
2
 
! Отговори
Ha преди 1 седмица
До АнонименЗабрави и че с парите на данъкоплатеца са разработени тея ваксини.
85
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само не разбрах защо с пари на данъкоплатеца се купуват бустери и защо с пари на данъкоплатеца се дават по 75 лв на ваксиниран? Това е кражба на пари.
84
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 1 седмица
75 лв.
83
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да им дадат орден Дарвин IIIта степен. Да се закичат латп коледни елхи и да ги заобикаляме отдалече.
82
1
 
8
 
! Отговори
Урсула преди 1 седмица
Пети бустер , давай народе келипир да има.
81
2
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 седмица
Търчете,тамо са отровите!
80
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
това сега реклама ли е навиват ли ме нещо тез хора с тез бустери устойчиво управление на кризата по харвардски модел ли е
79
2
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
Адреса вече знае пред Пирогов сме ние. Best club, sexy BUSTER oh, yeah. Бас мечо, бас те гора за вас. Мамбо ле, мамбо ле, мамбо ле, хей. Върти, сучи, върти, сучи, върти, сучи, yes. Мамбо ле, мамбо ле, мамбо ле, хей. Best club, sexy BUSTER oh, yeah :)))
78
1
 
5
 
! Отговори
* преди 1 седмица
Естествен подбор- и по физическа, и по психическа пригодност. Комичното е, че като пригодни ще се припознаят непригодните. А вие от кои сте?
77
5
 
10
 
! Отговори
Istinata преди 1 седмица
Вакснинираните заразяват и умират 10 пъти повече от невакснинираните. ФАКТ. Докога ще го криете?
76
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Митака 74 Ваксатроле, колко статии прочетохте Вие и от кои учени :)
75
0
 
1
 
! Отговори
Кунчев преди 1 седмица
До Анонимен 71 Или и двете опашки
74
2
 
8
 
! Отговори
Митака преди 1 седмица
Неразбираща, като си неразбираща защо се изказваш :)Неразбиращите са навсякъде вече, представящи се за авторитети. Пълна инфлация на знанието, за съжаление. Всеки прочел две статии във Фейсбук се мисли за разбиращ и авторитет.И няма да става по-добре За съжаление.