Борис Джонсън обяви: Край на маските и сертификатите

В страната няма да бъде продължен режимът на самоизолация след 25 март
Обновена: 19 яну 2022 20:23 | 19 яну 2022 16:43, Нели Христова
278
Борис Джонсън обяви: Край на маските и сертификатите
Снимка: БГНЕС

Великобритания премахва ваксинационните паспорти, задължителните маски на обществени места и препоръката за работа от вкъщи, съобщи премиерът Борис Джонсън, говорейки в Камарата на общините на британския парламент, съобщи БГНЕС.

Много е вероятно и в страната да не бъде продължен режимът на самоизолация заради COVID-19 след 25 март, заяви Джонсън.

"От следващата седмица въведените по-рано мерки ще престанат да се прилагат", заяви британският правителствен ръководител, като добави, че властите премахват задължителното изискване за показване на електронен сертификат за пълна ваксинация при посещение на определени обществени събития и нощни клубове, както и препоръката към работодателите да изпращат служителите си в работа от разстояние.

„Освен това правителството вече няма да изисква задължително носене на маски в затворени помещения и в обществения транспорт“, отбеляза Джонсън.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
1
 
5
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: това е Ми това е я! А не тук някакви отворковци да ни разказват приказки за щастливия си живот, как се пренесли в по-хубавата държава Англия и как само с интелектуалци общували, как всички имали висок морал и самосъзнание!
186
0
 
15
 
! Отговори
205 преди 2 години
До: номер 214 (ПЕШЕВ) Викаш, само интелектуалци си срещал? Но дори не е нужно да се срещаш лично с тях. Я ми кажи техния премиер, Борката Джонсън как му оценяваш интелектуалния багаж? И според теб пример за поведение ли е че по време на локдаун си е устройвал купони?И не е само той, една жена я уволниха, не помня на каква длъжност, заради подобни изцепки.Но и в Гърция министрите не останаха по-назад - и там имаше клипове от купони и пиршества! Хората са еднакви навсякъде!
185
0
 
14
 
! Отговори
това е преди 2 години
защото ги хванаха да правят партита на ДС10 докато към другите се прилагат мерки. Та понеже не са темерути чак като наще, решиха да замият гафа като олабят всички, полит маньовър, б полза на хората обаче за разлика от други такива
184
1
 
1
 
! Отговори
205 преди 2 години
До: номер 214 (ПЕШЕВ) Пешев, ти си си "повЕрвал" май? Познах ли? Кого лъжеш бе? Да не си бил на служба в Бъкингамския дворец при Нейно Величество, та не си срещал други освен интИлигентни Ингилизи?Навсякъде са! В Ramsgate когато още нямах мобилен телефон хванах една слушалка на уличен телефон (в известните червени кабини от филмите) и съжалих. Някой се беше изхрачил върху нея! Лично с него не съм се срещал, но...
183
0
 
25
 
! Отговори
Право в целта преди 2 години
Най-после дойде краят на тази глупост. Слава Богу!
182
0
 
6
 
! Отговори
Анал.изатор преди 2 години
Що тъй бе Борка , да ни съ уплаши от нещу , а?
181
4
 
6
 
! Отговори
ПЕШЕВ преди 2 години
До 205---- Ти си контактувал :)) аз съм работил с англичани и то само с интелигентни, възпитани и образовани хора. Също съм работил с мноооооого националности и мога да кажа , че те са едни от точните клиенти. Знаят какво искат и как го искат и си преследват целите до край ... А що се отнася до англичаните на нашето черноморие... какво да кажа.. това са онези бюджетни англичани които живеят на социални помощи в УК :)) За щастие такива не познавам ...
180
1
 
13
 
! Отговори
В. преди 2 години
Ами очевидно, че имат доблестта да си признаят че са сгрешили
179
0
 
2
 
! Отговори
205 преди 2 години
До: 209 Не съм казал че е постижение а че съм контактувал с много екземпляри от Албиона и имам впечатления. Пък ако някой не е ходил дотам е достатъчно да ги види по нашето родно черноморие. Същите са. Не генерализирам за всички, има много свестни, но и тук си имаме и свестни българи.Прочие, изводът който искам да направя е, че не можем да сравняваме държавата UK с държавата РБ. Отделните представители от населението обаче можем. Имаме разлики, но и ония не са толкова "велики".
178
1
 
2
 
! Отговори
до 209 преди 2 години
До Анонимен 209 -- Да , така е, и за това са лидери. Владели са целият свят защото са имали далновидни политици, а и тогава са се разпределяли територии (Америка, Австралия, Нова Зеландия и т.н.). А нас са ни мачкали столетия. Аз лично предпочитам да съм на тяхно място и не мисля, че страдат от ниско самочувствие или съжаляват за нещо :)) А и не разбирам .. давате ги за добър пример, после били лицемери и лоши ... прилича ми на шизофренна история :)))
177
1
 
10
 
! Отговори
Бух преди 2 години
От сегашните бъркочи файда няма и те го разбраха.Освен това да е прелюдия към нещо друго?
176
3
 
2
 
! Отговори
до 205 преди 2 години
До Анонимен 205 -- Браво бил си в Англия .. леле какво постижение :)) Ами не се сравнявай с англичаните, просто няма място за сравнение с българската *** ... Рошавия ще си отиде и пак ще са лидери във всичко, колкото и да не ги харесвам ...
175
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Пешев, Сър Пешев, англичаните са лицемерни, студени използвачи, живяли столетия от човешка кръв. Дори в днешно време прибират всеки престъпен долар за свое благо. Прибраха цялата интелигенция от Източна Европа да им работи за по-ниско заплащане, без да са похарчили нито стотинка за тяхното обучение и израстване. Ти на това ли му казваш "нация"?
174
1
 
2
 
! Отговори
до 201 преди 2 години
До Анонимен 201 --- Аз не виждам нищо смешно ... ти къде го видя ? Да ти се чуди човек на акъла :))))
173
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 200 (Пешев) Е, Пешев, сигурно Пешева се смее весело както е по сценария? Та я ни разясни за разликата между англичанина и българина? Само да вметна - бил съм в Англия, срещал съм се с много англичани, шотландци и други.Знам за какво иде реч. Само един манталитет не е достатъчен - да вземем за пример манталитета на премиера със чорлавата глава - точно заради скандала с него когато си устройва партита по време на локдаун повдигнаха въпроса за отмяна на мерките!
172
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - А у нас? Кога? - ... - Ми, когато ги стигнем англичаните! Над 90% ваксинирани! Значи, на куково лято! Най-напред всички антивакси у затвора, до края на памдемията!
171
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А у нас? Кога?
170
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахахаа ха Пешев, разсмя ме - благодаря
169
11
 
8
 
! Отговори
Пешев преди 2 години
Айде да не се сравнявате с англичаните, защото сме много далече от тях по всичко, манталитет, възпитание, поведение, решителност и т.н. Точно по тази причина са завзели света, а не ние , какво ? :) Ние сме точно на обратният полюс ... какво има да се добави повече... САмо че като ми ги давате за пример не забравяйте да казвате, че са ваксинирали почти цялото население. Сега нека да се изясним, умни ли са англичаните или глупави ?
168
0
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
БРАВО МАСКИТЕ ПАДАТНА ВСИЧКИ НИ ОМРЪЗНА ОТ ТОЗИ ЦИРК