Борис Джонсън обяви: Край на маските и сертификатите

В страната няма да бъде продължен режимът на самоизолация след 25 март
Обновена: 19 яну 2022 20:23 | 19 яну 2022 16:43, Нели Христова
278
Борис Джонсън обяви: Край на маските и сертификатите
Снимка: БГНЕС

Великобритания премахва ваксинационните паспорти, задължителните маски на обществени места и препоръката за работа от вкъщи, съобщи премиерът Борис Джонсън, говорейки в Камарата на общините на британския парламент, съобщи БГНЕС.

Много е вероятно и в страната да не бъде продължен режимът на самоизолация заради COVID-19 след 25 март, заяви Джонсън.

"От следващата седмица въведените по-рано мерки ще престанат да се прилагат", заяви британският правителствен ръководител, като добави, че властите премахват задължителното изискване за показване на електронен сертификат за пълна ваксинация при посещение на определени обществени събития и нощни клубове, както и препоръката към работодателите да изпращат служителите си в работа от разстояние.

„Освен това правителството вече няма да изисква задължително носене на маски в затворени помещения и в обществения транспорт“, отбеляза Джонсън.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковид упражненията са предвидени до 2026 в програмата на световната банка.Тоя шут се опитва да избяга от отговорност и само разиграва циркаджилъци.
146
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** за да спаси кожата си понеже му искат оставката и сега сваля всички ограничения. Ще го видим какво ще прави когато пламнат като факел, тогава ще го погнат със сопите.
145
13
 
4
 
! Отговори
Коце възрожденеца преди 2 години
Аз май се минах.Що ми трябваше да се боцкам.
144
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе ще се мре.
143
21
 
4
 
! Отговори
Питър преди 2 години
Бул-гаристанските мислители ще ме уморят от смях - русата изтривалка за ке-*** била "спасител на човечеството".... Дебели-ят, ***-зен, плу-жек си спасява собствения г-ъз, и то не от хората, а от партията си.... Последният път 90 консерви се обявиха срещу него, та трябваше лейбъристите да подкрепят плана му за ковид. Същевременно собствените му съпартийци започнаха да депозират писма с искания за оставката му, защото те са кре-тени и не ги интересува дали хората ***... Днес някои са ги оттеглили
142
5
 
49
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 години
Пълен провал на ваксините и мерките. Вчера ПОЛОВИН МИЛИОН новозаразени във ваксинирана Франция. Борис просто се отказа, защото няма какво повече да кажеш, лъжата лъсна.
141
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно има причина за това "разхлабване". Навярно тоталния недостиг на работници/бачкатори във всички сфери в UK, от което страдат доста бизнеси. Не са вече в ЕС и това донякъде "развързва ръцете", не е като брюкселската примка, макар че знае ли се...
140
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първите на които им дойде акъла,и то когато лично го ограничиха,тогава разбра какво е.Това е началото на края на мерките,които не дадоха никакъв резултат за заболеваемостта.Дали дадоха резултат за смъртността- може би да я намалиха.
139
4
 
46
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 години
Доцент Мангъров ви го каза отдавна...Грипове разни - някой са по-слаби, други по-силни. Една година ще умрат малко повече, другата по-малко.
138
21
 
6
 
! Отговори
t преди 2 години
Имат 80 процента ваксинирани с втора доза, 63 с бустер. И над 90 процента с първа доза. Пък нека е герой.
137
13
 
20
 
! Отговори
хехехехе преди 2 години
Тоя го хванаха, че не спазва никакви мерки и сега, за да се хареса на плебса и да не го свалят, ще маха мерките.. хахах, тия са по-зле и от нас!! ХАХАХА
136
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Китайците ще трябва да пускат нов вирос на Борис Джонсън. Ковида беше победен от чорлавия премиер на Великобритания.
135
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До нормално -- абе ти кажи защо според официалната статистика на Англия, набодените мр4т двойно повече от ненабодените от некромид смърт??? И това се отнася за хора в активна възраст, а не за пенсионерите!
134
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Враговете на короната не му дават на Джонсън да прави винени партита. Сега Джонсън ще е свободен да прави денонощни партита на Даунинг стрийт 10.
133
31
 
11
 
! Отговори
мдаа преди 2 години
До нормално, например в чехия 30 000 нови случай починали 6 при ваксинирани около 70%, и там смятат да махат мерките и ваксинацията не е задължителна при това, в БГ 11 000 нови случай починали 160 при ваксинирани около 25%, как няма да махат мерките в по-нормалните държави, БГ ще си живее под робството на ковида още дълго време както е живяла под османското робство 500 г. такъв не народа
132
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде на бас, че до седмица ще въведат мерките и то още по-пламенно, щото болниците, щото това, щото онова.....сега просто отпускат колана, за да стимулират неваксаните да притичат към ваксърските пунктове-видите ли, ваксите действат, струва си да се надупчите и когато си постигнат целта-БАМ! Нов щам, нови мерки. Така, че стане, мили мои.
131
33
 
4
 
! Отговори
нормално преди 2 години
махат ги понеже видяха че ваксинираните не влизат в болница и не измират като в БГ където почти няма ваксинирани и измарат масовео от ковид по 200-300 на ден, скоро навсякъде ще махант всички мерки освен в милата ни родина.. дерзайте
130
37
 
6
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Абе вие к р е т е н и ли сте? Една от най-ваксинираните държави маха мерките и вие крещите в захлас долу ваксините. Малко разум няма ли в тия кратуни? Както е казал нявга народа който мине Омикрона той се смее последен
129
0
 
4
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 2 години
...mnogo iskam da se zaradvam na tazi novina,no neshto me spira da podskacham tolkova .......onova *** Svab....NSR ....velikia restarti i zanuliavane.....Ne viarvam ei taka prosto da sa se otkazali ot vsichki gadosti ,deto sa planuvali s godini ......i to bez boi !!!!
128
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, сега му е времето да попитаме-край на маските и сертификатите или край на вируса? Щото има известна разлика. Маски и сертификати можете да си въвеждате и извеждате, когато искате, но вируса е на собствено мнение. Та ликвидирахте ли вируса, това кажете и имало ли е такъв въобще? За мерките знаем-има ги, но вирус имаше ли?