Проф. Ботев: Убиваме с неизписани антибиотици

"Грешно говорим за ваксинирани и неваксинирани, трябва да включим и неправилно лекувани"
19 яну 2022 22:06, Красимир Ангелов
56

Вариантът Омикрон вече вилнее у нас. Как да да лекуваме болните?

"Всеки вариант си има особености. Болниците можеха да купят 300-500 концентратора за кислород и да ги дават без пари на болните", заяви хематологът проф. Чавдар Ботев в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
По думите му има огромни проблеми, тъй като в България се обръщало внимание на санитарната част, но за терапевтичната нямало нищо.

"Няма никакъв контрол. Когато давате антибиотик, без да е изписан, вие убивате човек", заяви хематологът пред Bulgaria ON AIR.  

Според проф. Ботев има неправилно лечение и ние го бутаме да се случва. "Грешно говорим за ваксинирани и неваксинирани, трябва да включим и неправилно лекувани", допълни гостът в студиото.

Проф. Ботев е на мнение, че ако си боледувал, трябва да си сложиш ваксина след 6 месеца или година. Специалистът изтъкна, че ако си поставим бустерна доза, с 50% намалява шансът да се разболеем.

Гледайте целия разговор във видеото.


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
3
 
! Отговори
Опомнете се преди 3 месеца
До гуша ми дойде този агит проп. Побъркани медии, побъркани политици и лукави доктори. Случващото се е световно зрелище убило нормалността. Целият зор е да се напълнят едни гуши и да се поразреди населението, та тия, които останат да поживеят. Умишлена истерия, която нито ни лекува, нито ни заразява. Грип, като всички останали, с които се живееше и досега. Психясали хора, закрити бизнеси, убъркани ценности. Това допуснахме всички ние да се случи благодарение на неспособността ни да мислим трезво
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Който иска чува , който се тресе от страх и ужас - се боде.
43
1
 
5
 
! Отговори
От кухнята преди 4 месеца
За да те впишат в НАЦИД трябва да подадеш една камара данни. Освен това трябва да покрива критериите на ЗРАС от 2019г.,независимо, че са те хабилитирали по старите и по-леки критерии. Ако си доцент или професор и те няма в НАЦИД, не можеш да участваш в комисии. Иначе да, често хора си приписват сами титли, когато се представят пред широката общественост.
42
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А за неизписаните ваксини какво ще каже "експертът"? Маса хора отиват в мола, метрото или в някой забутан фургон, за да се ваксат срещу новия грип. И никой не ги пита за заболявания - автоимунни и други, за противопоказания, алергии, болестни състояния. Казусът с антибиотиците е резистентността, а не друго. Имам познати двойки, които искат да имат дете и не могат все още. В ин витро клиниките им казват на ухо, че ако жените са ваксинирани, не могат да гарантират успешен изход от процедурата. Е?
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Или този човек е бил пиян, като е говорил тези несвързани приказки, или джурналистът разбира от писане, колкото сви ня от кладенчева вода. Как се купува "неизписан антибиотик"? Кой и как го дава?
40
1
 
8
 
! Отговори
Уточнение преди 4 месеца
Всички професори и доценти в България са в регистъра nacid.bg. Там въобще няма Чавдар Ботев дори като доцент. Чорбанов го има като доцент, но не като професор. Меракът за титли, особено незаслужени не изглежда добре.
39
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Родината не ме е раждала, нито ме е отглеждала. Това беше дело на двамата ми родителя. А те, докато ме гледаха, работеха най-малко до края на месец май всяка година за тази "родина" чрез данъчното облагане. А после тези двама родителя трябваше да плащат и еничарски кръвен данък с децата си на държавата - наборна робия за големия син, а после и за малкия. Патриотични лозунги, като направените по-напред, вече са ми чужди. Държавността е най-големия ми враг.
38
1
 
4
 
! Отговори
Скруч преди 4 месеца
Златена е жива ! !!
37
1
 
2
 
! Отговори
Котка преди 4 месеца
До Хипотеза От Луната ли падаш или от Марс?
36
2
 
15
 
! Отговори
хаха преди 4 месеца
Ето го рекламното лице на ивермектина, който фирмата на братя Домусчиеви продава в България за скромните 90 лв, а внася от Индия за 90 ст.
35
2
 
14
 
! Отговори
Ст преди 4 месеца
Професорът не спира да рекламира хранителна добавка с витамин С и селен за скромните 185 лв. Търговията със здраве е жестока.
34
2
 
17
 
! Отговори
Хипотеза преди 4 месеца
КОЙ "дава антибиотик, без да е изписан"? В МАГАЗИНА ли?
33
0
 
16
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 4 месеца
Не знам за не изписаните антибиотици,ама вече знам доста хора,които след бустерната доза пак са болни и то не леко.Пресен случай е с братовчед ми от понеделник.Той само,че е на две дози от бъркочите.Два дни е бил с 39 град.температура.
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За НИЩО НЕ МУ ВЯРВАМ! И той е като другите търгаши.
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Неизписани ли?! Нали Вие ги препоръчвате и предписвате!!И с тях лекувате.....упс! УМОРЯВАТЕ болните от ковид в болниците.
30
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Незнам дали убивате с неизписани антибиотици, ама с това масово "лекуване" по телефона (не знам другаде по света лекари да си позволяват такова извращение), бастисахте бая народ.
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да си доктор е призвание,не е просто професия.За съжаление и при докторите има алчни,които гледат само парите.То вярно,че без пари не става,но поне като се плаща да се получава качествено лечение.Заради монопола на вносителите на лекарства,докторите губят желание да се развиват в професията и спират да четат за нови лекарства и лечение.Казват си:''Еми това внасят с това ще ги лекувам!''.За да се застрахова изписва някой антибиотик,ама той дали става за този пациент няма значение.Да върви там...
28
1
 
15
 
! Отговори
Киро Х преди 4 месеца
ОК, тогава ще заведа дело за малпрактика и лекарска грешка към личната ми, която ме изду с антибиотици, когато имах Ковид. Адвокатът ми ще призове проф. Ботев да каже в съда точно това, което е казал цитиран в тази публикация! А сега сериозно, неслучайно на много хора и не само тсиггани им писва в един момент и зашлевят по някой шамар на нашенските лекари. Не може да представляват една наука, а да дават на 180 градуса различни предписания пред медиите и в реално време, като преглеждат и изписват
27
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ето на финала си каза човекът,че евтините ваксини и лекарства са най-ефективни и действат,но им спират финансирането,защото не се печели от евтини продукти.Всичко е за пари и не трябва да се влиза в болница,защото там тъпчат хората с ненужни лекарства и антибиотици,за да вземат едни пари.Не ги интересува дали умират хората,а само да си вземат парите.Не е пандемия а бизнес за милиарди това!!!!
26
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
и тоя се пробва за службичка в МЗ