Проф. Ботев: Убиваме с неизписани антибиотици

"Грешно говорим за ваксинирани и неваксинирани, трябва да включим и неправилно лекувани"
19 яну 2022 22:06, Красимир Ангелов
56

Вариантът Омикрон вече вилнее у нас. Как да да лекуваме болните?

"Всеки вариант си има особености. Болниците можеха да купят 300-500 концентратора за кислород и да ги дават без пари на болните", заяви хематологът проф. Чавдар Ботев в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
По думите му има огромни проблеми, тъй като в България се обръщало внимание на санитарната част, но за терапевтичната нямало нищо.

"Няма никакъв контрол. Когато давате антибиотик, без да е изписан, вие убивате човек", заяви хематологът пред Bulgaria ON AIR.  

Според проф. Ботев има неправилно лечение и ние го бутаме да се случва. "Грешно говорим за ваксинирани и неваксинирани, трябва да включим и неправилно лекувани", допълни гостът в студиото.

Проф. Ботев е на мнение, че ако си боледувал, трябва да си сложиш ваксина след 6 месеца или година. Специалистът изтъкна, че ако си поставим бустерна доза, с 50% намалява шансът да се разболеем.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
1
 
! Отговори
Васко преди 2 години
До АсанУ турската болница в Турция, една от най-големите. Даже им е нещо като национален консултант.
23
1
 
14
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
;ваксинирани;заразени с ковит, обаче със зелен серефикат заразяват всички на около без значение с вакса или не. Зеления серефикат верно работи;статистиката го показва. А иначе омикрон протича леко в по голямата част от населението. Почти всичките ми познати които са ;ваксинирани; са с положителен пср. Тест в момента. А ние сме си добре не ходим да се тестваме през ден и си живеем нормално. А в Европа как е?
22
2
 
19
 
! Отговори
Кот'доди преди 2 години
Експеримент за милиарди с милиарди потърпевши. Малцина са лекарите, които притежават знанията, за да проведат правилно и своевременно лечение. Няма разлика в заболеваемостта между ваксинирани и без ваксина. Разликата е в симптоматиката и продължителността на боледуване. Много ваксинирани със зелен сертификат, почти без симптоми боледуват и свободно разнасят заразата, поради неограниченото си придвижване. В беда сме.
21
6
 
4
 
! Отговори
До 23 преди 2 години
Ее, форумния специалист, щом не се лекува трудно ковида, защо не каза още в началото?Защо не отиде в Ломбардия първите месеци да им отвориш очите или в САЩ, където има вече около 1млн умрели. Че и в Русия.Или ти не си по тази част? Да бяха те дошли да те питат. Топно теб. Ти ще им ходиш на място и ще им обясняваш нещата, няма нужда, нали?
20
0
 
25
 
! Отговори
Много ядосан преди 2 години
Тоя пацул да не се прави на неразбрал! Лекарите придписват широкоспектърни антибиотици защото в България посевки от щам бактерии не се правят или ако някога се наложи, резултата излиза след седмица. Съответно пациента е ритнал камбаната!
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протокола на I-MASK+ на организацията FLCCC. Там е истината.
18
0
 
15
 
! Отговори
Този преди 2 години
Говори Несвързано и доста се излага. Само 1 вярно каза : Погрешното лечение убива! Но не - антибиотиците Не са противопоказни, а се дават ПРИ НУЖДА!!!
17
4
 
12
 
! Отговори
Майна преди 2 години
Че КОЙ УБИВА С НЕИЗПИСАНИ АНТИБИОТИЦИ КАТО ВСЕ ДОКТОРИ ГИ ИЗПИСВАТ?!!! НЕ ЛЕЛЯ ПЕНКА. АЗ ЛИЧНО СЕ ИЗЛЕКУВАХ ОТ ПЕТИЯ ДЕН С АНТИБИОТИК И ОЩЕ НЯКОЛКО НЕЩА. ВСИЧКИ ДО ЕДНО СА ВАЖНИ. КОВИД СЕ ЛЕКУВА С ПРАВИЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ ЛЕКАРСТВА. НЕ Е ТРУДНО.
16
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безнаказаността на докторите убива. Защо някога когато почине човек се търсеше отговорност от екипа, а сега няма такова нещо, даже заради ковид и аутопсия не се прави. Те подхващат всички по-една и съща схема, а хората са различни, едни имат и други болести, други не. Никой не дава лекарствата на болния за неговите си болести, най-лесно им е да направят вливанията които са за К-19, а хапчетата който има сили да си ги взема, който няма, умира. Седят скупчени на приказки, но при пациентите ги ням
15
4
 
15
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Няма никакъв контрол. Когато давате антибиотик, без да е изписан, вие убивате човек", заяви хематологът пред Bulgaria ON AIR. От 1989г. до сега са 33г. ! 1989 г. германските вирусолози представят на световната общност факт ( научно , теоретически ) и медицински ( практически ) ! Атибиотикът разпространява вируса из цялото тяло и прави протичането на болестта 2 пъти по-тежко ! Но парите са едно нещо .......дето движи света !
14
3
 
11
 
! Отговори
Му ха ха преди 2 години
Слагаш бустерягата и си бетон - ковид вече не те лови
13
5
 
33
 
! Отговори
пх преди 2 години
Що лъжеш, бе? Почти всички мои познати и колеги с Бустер в Ирландия, няколко дни след реваксинация преболедуваха! Ветеринарките - две сестри, също са болни след Бустер и изпозаразиха семействата си!
12
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да те накаже проклет лъжец неви искаме никакви ваксини и лекарства и сертификати айде върветеси на майната проклети убийци
11
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ходете по строежите и слагайте гипсокартон но не лекувайте харата , моля ви се некадърници
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
После що ги били :)
9
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наетият платен плъх се включи. Вместо да накараш хората да се ваксинират, им отвори очите и ги направи антита. Щот нямаш усет кога да спреш и си некадърен.
8
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антибиотиците са може би едно от най-великите неща в областа на медицината.И изпитаните и доказали се всксини.А около тоя китайски вирус има нещо тотално объркано.
7
19
 
16
 
! Отговори
Bulgaria преди 2 години
Стига сте давали трибуна на този доктор. Той преди хвалеле на Домосчиев - хлороквина. После пък хвалеше Ивермектина , пак на Хювефарма Домустчиеви. Той наравно с Мангъров объркват хората или изпълняват вероятно поръчки
6
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наказанието за убийство е затвор! Защо няма осъдени и затворени?
5
5
 
12
 
! Отговори
ДАВАЙ КОЦЕ преди 2 години
ШЕ КЛЕКНАТ!