Неправилно лечение е причината за високата смъртност у нас

Проф. Ботев: При излезли от болница, откриваме катастрофални бактерии
20 яну 2022 15:58, Ния Христова
59
 
"Ако човек е преболедувал COVID-19, трябва да си постави ваксина след 6 месеца или година." Това каза пред Bulgaria ON AIR проф. Чавдар Ботев. 
 
"А ако си поставим бустерна доза, с 50% намалява шансът да се разболеем", смята хематологът. 
 
Според него лечебните заведения в България не лекуват болните от Омикрон правилно. 
 
"От хората, които са излезли от тежко състояние, прекарали в болница, 80% намираме катастрофални бактерии. Това е нещо страшно и смъртоносно", алармира той.
 
"Излизат хора от клиники с велики светила с по 3 антибиотика. Трима души изследвам във фамилията, и тримата са с клостридиум. Жената умира. Значи, неправилно лечение и ние го бутаме да се случва и много грешно се говори. Говорим за ваксинирани и неваксинирани, колко влизат в отделенията. Отделението трябва а е друго: Неправилно лекувани, ваксинирани и неваксинирани. Тогава ще видите, че 95% от хората са неправилно лекувани с антибиотици", каза още проф. Ботев.
 
Вижте повече във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СЪЩИЯ САЙТ-ЗДРАВЕ-РАЗДЕЛ КОРОНАВИРУС-19 яну 2022 22:06 Проф. Ботев: Убиваме с неизписани антибиотици---- ТОЗИ Е ЗА АНТИБИОТИЦИТЕ В ТАЗИ СТАТИЯ!////////////////Неправилно лечение е причината за високата смъртност у насПроф. Ботев: При излезли от болница, откриваме катастрофални бактерии20 яну 2022/-- А В ТАЗИ Е ПРОТИВ АНТИБИОТИЦИТЕ :D
29
9
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
САМО НЕНОРМАЛНИК МОЖЕ ДА ПОСТАВИ ВАКСИНА НА ПРЕБОЛЕДУВАЛ ВИРУСА БИЛИ-КОВИД19!
28
4
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ ПАК ВИ ЛЪЖАТ !!! СТАТИЯ ОТ ТУК В РАЗДЕЛ ЗДРАВЕ РАЗДЕЛ КОРОНАВИРУС! 19 яну 2022 22:06 Проф. Ботев: Убиваме с неизписани антибиотици///////// ТОЗИ Е ЗА АНТИБИОТИЦИТЕ
27
1
 
18
 
! Отговори
До28 преди 2 години
"убавец"тогава защо преди пандемията бяхме в челните редици по смъртност,защо още преди да почне ваксинирането пак бяхме в първите редици от тоя вирус?
26
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Липсата на ваксинация е причина за смъртността. Във ваксинирана Швеция за пореден ден има над 40 000 случаи дневно. Но в интензивните има под 100 души. Починали вчера 6 души.
25
9
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!!!! ТОЧНО ОТ АНТИБИОТИКА Е СПАДНАЛА ИМУННАТА СИСТЕМА И ВЕЧЕ И В БОЛНИЦАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПАСИ!! АБСОЛЮТЕН ИЗМАМНИК И ЛЪЖЕЦ Е ПРОФ-ЧАВДАР БОТЕВ
24
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Неправилно лечение е причината за високата смъртност у нас" - абсолютната истина!
23
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде и Ботев на лекарската ЕТИЧНА комисия!Откога очаквам да кажат точно това!През цялото време на болестта, ние , гражданите сме обвинявани във всичко!Виновна е окрадената държава!Бедна държава, защото има слаби институции, а те са слаби, защото са пълни с неграмотни крадливи калинки!Гражданите не са виновни !В началото на епидемията доц. Мангъров каза, че вирусна инфекция не се лекува с антибиотици! Но някой си печеееели от тази търговия...Искат да му запушат устата, защото е прав!
22
0
 
9
 
! Отговори
Чувал съм Чехите, преди 2 години
да казват : "Вшуде е добрже, Дома е ней-лепше !!" Тогава бяхме млади и само за чахкинчетата мислехме, но сега разбирам, че става дума и за Болниците, ако ти дойде" на гости" Оная, дето размахва с косата...
21
8
 
36
 
! Отговори
Патило преди 2 години
Още , през лятото на 2020, когато почина студента от Велико Търново, писах за клостридия дефициле, която се предизвиква от антибиотици, но се лекува с метронидазол и производните му само за 3 дни.Нелекуван, пациентът умира за около седмица. Бактерията остъргва тънкото черво и части от него се отделят при всяко изхождане по голяма нужда.Зловещо е, но това често се случва у нас, имаше такива случаи много преди Ковид, а лекарите ни са невежи.
20
3
 
47
 
! Отговори
Свидетел преди 2 години
Вярно е, мой близък почина след лечение в Ковид отделение. от бактериална инфекция. Дават им лекарства по програма, не ги изследват за странични ефекти. Отделно, че не ги поглеждат в тези отделения, хвърлят им храната като на бездомни кучета. Нечовешко отношение.
19
9
 
30
 
! Отговори
СЪЩО ТАКА преди 2 години
и от НЕПРАВИЛНИ ваксини също
18
50
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виждаш ли в франция и испания по половин милион нови случая на ден, интенэивните им отделения полу праэни. 90% ваксинирано население. в българия който е ваксниран го кара леко, който не е, тегли лотарията. болниците пак препълнени...
17
12
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: 16 Ми то и досега май кажи-речи само Мангъров го казваше това на глас, но накрая го изкараха луд. Това че заеква не го прави по-глупав. Важен е багажа в черепната кутия!
16
3
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хигиената по болниците е катастрофална. Някакви ромки само мажат с един мръсен *** чат-пат и това е. Да не говорим за вътреболничните инфекции, които с УВ лампи могат да бъдат лесно изкоренени, но на никой не му пука.
15
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-накрая някой да каже на глас че в Бг дУкторяра са НЕГРАМОТНИ !!Това си го знам от много години и живея така че да не припарвам до болница щото знам какво следва. След 1990та в Бг читав доктор НЯМА, всички са ТЪРГОВЦИ макар и некадърни.
14
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този кой го лансира, още един кандидат за слава. Това да казваш истини, които някой иска да чуе, не значи че си голям специалист. Гледах го някъде, дрънкаше пълни глупости за някакво лекарство за ковид, който никой не го знаел. Да не се отказа от него.
13
13
 
33
 
! Отговори
ЦИРК КОВИД преди 2 години
Тва АНТИВАЦЪРИТЕ всеки ден и всеки час се оказваме все по-прави, а
12
3
 
51
 
! Отговори
УЖАС!!! преди 2 години
Алеле мале! И клостридум дифицил бактерии ли е имало??? Олеле Божке!Предават се по орално-фекален път и огнища на инфекции са общи бани и тоалетни, използване на ректални термометри... бррр! Изобщо не искам да мисля какво е по болниците!
11
5
 
64
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Браво на професора. Истината рано или късно трябва да излезе наяве.