Майка на бебе с COVID призовава: Ваксинирайте се!

Къде е сега Мангъров да ми лекува детето, пита тя
21 яну 2022 13:30, Нели Христова
221
Майка на бебе с COVID призовава: Ваксинирайте се!
Снимка: Pixabay

Пост във Facebook, написан от COVID отделение, провокира много коментари в мрежата. Авторът е майка на дете на година и три месеца с COVID-19, което е настанено в Инфекциозна болница в Пловдив.

Ива Чичанова пише: "Дойде и моят сблъсък с COVID-19! Докопа най-беззащитното у дома - бебенцето! Нека всички, които лъжат, че децата го карат леко, да дойдат в Инфекциозна болница и да видят колко им е леко... И факти - с ваксините, които имам, карам COVID-19 с лека хрема и нищо друго. Почвам много, ама много да се дразня от глупостите, които дрънкат за ваксините, без да си имат идея за какво става въпрос и да се правят на лекари и учени. Къде е сега Мангъров да ми лекува детето? Блещи глупости по телевизиите, за политическа изгода, а негови колеги изнемогват да спасяват животи”.

В ефира на NOVA Ива Чичанова разказа, че тя и съпругът й са ваксинирани и с бустерна доза. По-големият син в семейството също е имунизиран. Малката Мария развила симптоми на заразата на четвъртия ден и се наложило да бъде приета в болница.

"Очакваме резултатите от изследванията и се надявам след това да ни пуснат за домашно лечение", посочва Ива.

По думите й тя, съпругът й и синът й са позитивни за COVID-19, но нямат симптоми и се чувстват добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За леко протичане най важно е дробовете да са здрави, ако пушите по кутия цигари, колкото и препарата да си вкарате пак ще е тежко
173
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая акъл има ли
172
4
 
12
 
! Отговори
Закрила на детето, преди 2 години
къде сте?!?
171
4
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
170 ЕВРО ПЛАЩАТ В ИТАЛИЯ ЗА ТЕСТОВЕ ВЪРХУ ХОРА С ЕКСПЕРИМЕНТАЛНАТА ВАКСИНА, А ТУК ТАЯ БЕЗПЛАТНО ИСКА ДА СИ НАБОДЕ ДЕТЕТО!
170
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Симидчиев ще ти го излекува, няма страшно!
169
3
 
22
 
! Отговори
JAMES преди 2 години
Поредната наркозависима откачалка
168
2
 
10
 
! Отговори
До 181 преди 2 години
Предадох му! Иска да те види лично...скоро!
167
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"И факти-с ваксините,които имам,карам COVID-19 с лека хрема и нищо друго"Кукувица,Да ама с това ИЗМАМНО спокойствие успя да заразиш рожбата си и сега сипеш хули наред!
166
18
 
1
 
! Отговори
1234 преди 2 години
Анонимниците продължават да бълват :D. Никой не ми плаща. Второ, като чуете ваксина, си представяте магическа течност която ви пази. Еми не. Пази ви да оцелеете, и да изкарате по леко вируса, вместо с тръба в интензивното. Това че тази неможе да приеме че те са ваксинирани пък детето болно...нейн проблем. И тя не схваща идеята на ваксината. А за този дето пита защо всички. Зашото не знаят точно дали и колко ще го изкарат тежко/леко и т.н.
165
7
 
22
 
! Отговори
Много са прости! преди 2 години
Аз също изкарах ковида- този толкова заразен и страшен вирус. 4 вълни ме прескочи, та чак на 5 ме хвана. Без да вдигам температура и без един път да се изкашлям. 3 дена ми беше запушен носа. Голям вирус, голямо нещо. Съжалявам, за тези които по някаква причина умират с позивен тест, но това не е причина, аз да си набода течности, които все още са в експериментална фаза, които е доказано, че не работят. А защо търсиш Мангъров да ти лекува детето - ходи при Кунчев и Витанката! *** овца!
164
6
 
1
 
! Отговори
ваксиниран преди 2 години
До Свети Тарапонти - *** при Свети Петър и му предай поздрави от мен .
163
15
 
5
 
! Отговори
Най-страхливите преди 2 години
Една група хора често говори как са смели и не ги е страх от вируса, но са готови да намокрят гащите като чуят за ваксина.Най-страхливите май са антиваксърите...
162
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига глупости!Познавам три деца 8г,8г и 12г- и трите го изкарах по-леко от грип.Температура до 38...на некои носа тече...Едното е моето дете- ако не го бяха тествали-нямаше и да разбера. Защо да ваксинираме здрави деца!? Да -винаги има риск кой как ще го изкара,но с или без тая "ваксина" си е Божа работа!Стига реклама!
161
1
 
19
 
! Отговори
maca преди 2 години
Претърсих фейса и няма нищо такова, нито може да се открие голямата бяла птица майка на бебето. И после кой лъже?!
160
0
 
25
 
! Отговори
Шах и Мат преди 2 години
Миналата седмица семейно изкарахме ковид - много тежка хрема, беше... Свекърва ми, ваксинирана с 3 дози, плюс една за грип, също го хвана... Само че, тя си развява байрака насам, натам, щото, нали е сертифицирана и си сее зараза, ето това са ваксините. Сертификатът е легално средство за разпространение на заразата от тежък ***!
159
6
 
8
 
! Отговори
Свети Тарапонти преди 2 години
Свети Петър призовава - Не се ваксинирайте, горе няма повече места!!!
158
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно от обвиненията на ваксаджиите към нас е, че се информираме от мутрокнижката за ковида. А вие пак оттам се информирате :)
157
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи, ако се ваксинираме ние, намиращите се на стотици км от нея, бебето й ще преболедува леко ковида :)
156
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знаете ли, че е забранено деца да се използват в реклами :)
155
0
 
29
 
! Отговори
Сама си признава преди 2 години
"Всички в къщи ваксинирани (по две дози плюс бустер) и....Всички разнасят заразата, защото се мислят за здрави като бик щом са се наболи...а всъщност са почти толкова умни ! Е нали човека (Мангъров) точно това обясняваше, че ваксините не помагат съществено, особено от новите щамове. И че един преболедувал има по добра защита от ваксиниран. Да не говорим че ваксините объркват на много хора имунната система. Подчертавам не съм "антиваксър" имам всички задължителни ваксини, но не желая точно тази.