Медици: Притеснително е високият брой заразени деца!

90% от хората се лекуват вкъщи, обясни лекар
Обновена: 22 яну 2022 10:28 | 22 яну 2022 10:20, Петя Славова
170
Медици: Притеснително е високият брой заразени деца!
Снимка: БГНЕС

Напрежението след Нова година е невероятно, чувстваме се като опълченци. Това заяви пред БНТ личният лекар д-р Гергана Николова по повод нарастването на броя на заразени с варианта Омикрон на коронавируса.

Гост по темата беше и вирусологът доц. Любомира Николова-Гломб.

Още по темата

Притеснява ни увеличеният брой положителни проби при децата, допълни тя. По думите й възрастовата група слиза по-надолу, 90% от хората се лекуват вкъщи.

Д-р Николова каза още, че има изразени постковид синдроми - окапва косата, отключването на захарен диабет, проблеми със сърдечно-съдовата система, много често са усложненията в белия дроб.

След 10-дневна карантина пациентът е преминал острата част, но ние продължаваме да лекуваме последствията, каза Николова.

Любомира Николова-Гломб призова да не се подценява ситуацията. Няма вълна от грип в момента. Тя прогнозира, че в Англия прибързано свалят мерките, но все пак голяма част от населението е ваксинирано, а най-уязвимата част от обществото - възрастните, са ваксинирани над 90%.

"Мерките у нас, ако се спазват, а те не се спазват, мисля, че ще можем да овладеем ситуацията. Не можем да пренебрегваме това, че сутрин се събуждаме с новината, че отново 2 рейса са катастрофирали с жертви на COVID-19", каза Николова-Гломб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
15
 
0
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Предполагам, че ако и аз бях като вас - да стържа дъното - щях и аз да съм супергерой в един имагинерен свят, разобличил сатанистките рептили. Интересно нещо е когнитивният дисонанс :)
126
25
 
2
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Всички колегите, които познавам са ваксинирани. Също и децата им. Но разбира се, говорим за друга черга от вашата. Социална, интелектуална, културна, финансова, ю нейм ит.
125
1
 
9
 
! Отговори
НИЩОЖЕСТВО преди 2 години
Дайте достатъчно Гергана Николова да спре да плаши хората....болни деца има от всички болести!!!!
124
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Кристина. Явно след този Апокалипсис ще останат само свестни хора като теб. Не обръщай внимание на глупавите коментари тук.
123
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксър: Притеснително е, че дъртите не се разболяват и умират вече 2 години и къде тази пандемия? Притеснително е, че децата се разболяват, омръзна ни тази пандемия.
122
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 125Дърти комунисте. Боже се пише с главна буква. На теб Създателят на Вселената не е успял да ти угоди и си му сърдит, как горката Кристина,ще може.
121
4
 
6
 
! Отговори
До Кристина преди 2 години
Абе, госпожо Кристина, вярно ли се гордееш, че си подложила децата си на това? И се наричаш "майка"???? Хм, странно. Мислех, че майката трябва всячески да се стреми да предпази децата си, особено когато са малки и беззащитни. А ти направо в устата на вълка си ги хвърлила с това инжектиране! Събуди се, Кристина! То, всъщност за теб вече е късно. Няма връщане назад от това, което си направила.
120
4
 
4
 
! Отговори
До 121 от Берлин преди 2 години
Чичка, ги от Берлин ли си или от Чернобил . Мозъкът ти работи на пресекулки. Писал си драскулки. Пипни се отзад. Може да имаш опашка. Малки рогчета на челцето ти тикнат вече от страх. С тях си писал последните си думи.
119
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Премахнете дискриминацията по възраст. Всички са равни. Антиваксърите искат да уморят възрасните си родители и да им вземат апартамента, къщата, а не искат техните деца да се разболяват и умират.
118
11
 
2
 
! Отговори
До 122 преди 2 години
Защо на ,,расовите мъже,, от Възраждане в задните части е забито ,,расовото нещо,, на дъртия Лавров. Затова са толкова подвижни. Защото нещо мъничко,меко и старо ги човърка отзад.
117
2
 
7
 
! Отговори
Ох, боже....... преди 2 години
Кристина, Кристина.... Дано не ревете един ден. Това е безумно, не е аргументирано, антилогика просто. Децата нямат нужда от препарати, които всъщност не са ваксини в истинския смисъл на думата, защото ваксинирани се разболяват и разпространяват вируса, включително умират. Децата са подрастващи, организмът им не е приключил процесите на развитие и вкарването на субстанция, неизследвана до край е опасно за тях. Вероятно вие сте от онези зомбираните майки, които не мислят трезво. Съжалявам ви!
116
1
 
4
 
! Отговори
Желева преди 2 години
До МоникаСъгласна на 100%.
115
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Работодателите са в шок. Как така болен човек ще се лекува. Преди три години, ако някой вземе болничен за вирусна инфекция, го разпъваха на кръст. Въобще чорбаджиите са убедени,че всеки им е длъжен. Сега хората си ценят здравето и търсят медицинска помощ.Вземат си отпуски,болнични и настъпва паника сред назначените капиталисти.
114
4
 
19
 
! Отговори
Моника преди 2 години
Ваксърите са жени. Те са жени в мъжки тела. Страх ги е от едно грипче. Приятелките и съпругете им, трябва да ги зарязват. Не им трябват такива "мъжки" половинки. Те са жени. Всеки уважаващ себе си мъж, трябва да е в редиците на партия "Възраждане". Там са расовите мъже.
113
3
 
9
 
! Отговори
От Берлин преди 2 години
До 116 Кристина. А, ако един ден се окаже, че децата ви развиват автоимунно заболявания и т. н И точно майка им е виновна за тяхното страдание....!?! Ще се обесите ли на първото дърво, което видите..??? Вие сте убийци на собствените си деца, и в същото време сте жертви на Сатанистите превзели този свят! Смирете се, за мислете се, спрете да консумират медии... Опазеге децата ви! Господ да ви е на помощ
112
0
 
2
 
! Отговори
Г.а.н.ь.о. преди 2 години
Ко ? Не..за мен не е притеснително, аз от деца не се интересувам, който си има деца да си ги гледа... аз се интересувам от кучета и екскурзииплюс алкохол, чалга и бързи коли.. и купонът да не свършва...
111
1
 
4
 
! Отговори
Извод преди 2 години
Плюнковия тест е една пплюнка! Дъвка за ушите на родителите.
110
0
 
3
 
! Отговори
Koko преди 2 години
Предлагам: Притеснителен е високият .... но всеки сам си преЦЕНЯ
109
1
 
6
 
! Отговори
Koko преди 2 години
Все повече ме учудват констукциите на българските изречения, например това заглавие. Напълно в стила на бившия премиер, който може да реди български думи, но никога да завърши изречение....
108
14
 
5
 
! Отговори
Кристина преди 2 години
Двете ми дъщери, на 8 и 12 години, съм ги ваксинирала. Цял живот ще са благодарни. Не слушайте Мангъров!