Кирилов: Подадени са 9 сигнала за смърт след ваксинация

При нито един от тях обаче не е открита връзка
24 яну 2022 09:31, Ния Христова
115
Кирилов: Подадени са 9 сигнала за смърт след ваксинация
Снимка: БГНЕС
"Общо 9 сигнала имаме за настъпил смъртен случай след ваксинация срещу коронавирус, но при нито един от тях не е открита такава причинно-следствена връзка", каза пред bTV шефът на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов.
 
До момента към ИАЛ има подадени 3900 сигнала за нежелани лекарствени реакции. 
 
"При смъртните случаи - те са в различна възрастова група, с различни придружаващи заболявания. Има и 6 случая, за които е установено, че между първа и втора доза е настъпило инфектиране с коронавирус", каза още Кирилов.
 
"Единственото противопоказание за ваксиниране са данни за алергична реакзия спрямо някоя от активните съставки. Стратегията на здравните власти потвърждава необходимостта от прилагане на ваксините при максимален брой хора, за да се ограничи разпространението на заразата", допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е ваксината не е останала на местопрестъплението да се провикне " и щеше да ми се размине, ако не бяхте вие пречкащи се хлапаци!", когато Скуби Ду и махне маската. Така, че не се знае от какво са умрели и вероятно никога няма да се разбере. Винаги ми е забавно, като умре някой с ковид веднага знаят от какво е умрял, колко болести и е имал и че вероятно КОВИД е най-тежката и "затуй шъ дъ е ритнЪл камбанатЪ". Ако умре след ваксина "ми ни знам бате, ама дай 20 ст." лъжете като дърти !
93
2
 
8
 
! Отговори
ЗЕЛЕНО преди 2 години
Май зелените сертификати ще отпаднат, а с това поставянето на "ваксина" почти се обезсмисля...
92
1
 
4
 
! Отговори
ДЯДО ПУНЧО преди 2 години
Дядо Пунчо изпи един литър люта ракия с 2 бири и почина. Не е установена връзка между ракията и смъртта.
91
0
 
7
 
! Отговори
АУТОПСИЯ? преди 2 години
Само да питам аутопсия правена ли е на тези 9 души, за които е имало подаден сигнал за смърт след ваксинация? Дори би трябвало да има тройна експертиза по случаите. Ако да - нека да цитира заключенията на специалистите, а не да приказва общи приказки!
90
0
 
0
 
! Отговори
от преди 2 години
умрелите ли?
89
2
 
6
 
! Отговори
Ха преди 2 години
Че как можеш да намериш нещо, ако не го търсиш.Няма по-голям слепец от този, който иска да държи очите си затвирени.
88
1
 
17
 
! Отговори
Интересно,интересно преди 2 години
А аутопсии правихте ли?Търсихте ли изобщо връзка между смъртта на тези хора и ваксините.Не,естествено.От самосебе си знаете,че не са умрели от ваксините, по същия начин както от самосебе си знаете,че всеки починал, ако е дал положителна реакция с фалшивите ПСР-тестове, е починал от ковид.
87
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледайте сега - той човека не ви лъже. Има 9 сигнала за смърт след ваксинация, защото другите не са били приети. От тия 9 сигнала за нито един не е доказано че има връзка с ваксината, защото никой не си е направил труда да потърси връзката. Така че на хартия ваксините са по-безопасни и от физиологичен разтвор. Хахахах.
86
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Патологичен Лъжец!
85
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма смисъл от доказване. Така, или иначе, ще бъдат наказани. Просто не се ваксинирайте.
84
2
 
36
 
! Отговори
мда преди 2 години
Каква трябва да бъде смъртта, за да се признае, че е от ваксина? Явно само, ако получиш анафилактичен шок при боцване го признават! Знам за една жена с отключено автоимунно заболяване, месец след ваксинация, двама починали - единия на 2 ден, втория на 3 ден след ваксина. Машаллах! При нито един от тях не се води от ваксина смъртта.
83
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във всички страни откриха.........че българския ваксинационен сертификат е по скоро фалшив отколкото автентичен! При тази "положителна" ваксинационна репутация как точно да кажат кой от каква ваксина е починал???????????Навсякъде в света научиха за българските ваксинирани измами и далавери!!!
82
3
 
33
 
! Отговори
славянин преди 2 години
Ама разбира се че ''няма връзка'' - някой умрял след N-брой дни след като са му поставили ''спасителна'' доза - каква връзка да има между двете!?
81
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във всички страни откриха, само у нас - не. Крият всичко като наследство от соца. Това, че има смъртни случаи е съвсем възможно, всички го казаха, но това не означава да не се ваксинираме. Това кажете, а не крийте истината. Само показвате така, че не сте си свършили работата и не сте доказали следствената връзка между двете.
80
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Или се прави спиритичен сеанс с *** на умрелия, за да разкаже от какво е загинал....Позвъняваш на шесто чувство и веднага ти казват причината за *** на еди кой си! После правят контакт с него/нея и ти разказва на дълго и широко какво точно е станало! Броячът цъка по 2.40 на минута но си заслужава!:))))))))))
79
0
 
4
 
! Отговори
нЕкой преди 2 години
Абе къв bultimes, тва е фейк сайт бре ***
78
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЛИЧНО ПОЗНАВАХ КОРИТАРОВ. НЕ БЕШЕ БОЛЕН ОТ НИЩО!!! ЗАЩО ЛЪЖЕШ ТАКА НАГЛО?!?... Хич не беше, по вида му си личеше че пърха от здравето!:))))))))
77
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде научи правописа на " дИлюзия"! После давай съвети за ваксиниране.....Аз съм в реална дилюзия откъм умствените капацитети на българина в България и пиша само това което виждам "отгоре":)))))))))
76
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Починал в катастрофа - починал от корона, починал след инжекция с/у корона - починал от съпътстващи заболявания! А умните и европейците ръкопляскат на тези глупости бълвани ежедневно от мИсирките от продажните медии!!!
75
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В договора с Пфизер Модерна и т.н. пише, че държавата няма право да злепоставя фирмата. ....Ти ли го съчини този договор? Бил Гейтс лично ли ти проговори или го чу чрез "инхалатор за дислексия"?!?!?:))))))))