СЗО: COVID е пълен с "гадни изненади", идват нови щамове

Д-р Набаро попари надеждите, че скоро ще свърши пандемията
25 яну 2022 13:03, Петя Славова
103
СЗО: COVID е пълен с "гадни изненади", идват нови щамове
Снимка: БГНЕС

COVID все още има "дълъг, дълъг път" пред себе си и е "все още много сериозен", въпреки че има известен оптимизъм, че краят на пандемията в Европа е близо, каза специалният пратеник на Световната здравна организация.

Още по темата


Д-р Дейвид Набаро каза, че "все едно просто преминаваме половината от маратона" и все още не е ясно колко време ще отнеме, за да стигнем до края, поради начина, по който коронавирусът "предизвиква и изненадва", предава БГНЕС.

Той също така разкритикува политиците и онези, които продължават да правят "удивителни прогнози", твърдейки, че Ковид трябва да се третира като грип.

COVID е "нов вирус и трябва да продължим да го третираме така, сякаш е пълен с изненади, много гаден и доста хитър", предупреди той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: сзонов щамкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разформировай СЗО, формировай трибунал за престъпления към човечеството, вадете гилотините от музеите...
22
6
 
30
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
Влизал съм в ковид реанимация ,(работата ми го изиска) ми не видях тежко болни....но нали знаеш умират от друго съпътствано с грипа ковид
21
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Приготвяйте се за пета, шеста и осма бустерна доза, къде се разбъразахте да си мислите че ще ви се размине, а?
20
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Англия, Ирландия, Нидерландия, Швеция вече си махат ограниченията и ще живеят с вируса. Австралия изненадващо започна да говори за живот с вируса още не са махнали нищо но обмислят, половината щати вече са отворени от 6 месеца и не е*ават КОВИД, ГРИП итн. Никой вече не ви слуша. Стига гледахте интересите на Пфайзер, време е да си спасявате кариерките.
19
0
 
29
 
! Отговори
Луднал преди 2 години
Идат .идат...много са...отзад има и пеша даже!Идат...идат .много са...на талази...на вълни..малеейй..
18
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1000 ловджии да влезнат в парламента без да предупреждават преди това че ще протестират,и се приключва тук в България с най голямата измама на 21 век!!
17
1
 
34
 
! Отговори
ToPhD преди 2 години
Моля намерете и гледайте документалният филм на HBO ,, Престъплението на века'' за Фарма мафията и всички схеми с политици, лъжи на репортери, реклами, манипулации и много загубени животи за съжаление, поради алчност. Всички хора, събития и доказателства са реални, така че няма две мнения и подозрения. Ще ви се доповръща гарантирано от лъжите и пропагандата. 1984-та предполагам, че сте я чели, събудете се, че ще е късно после! ГъзГлаваЗатрива!
16
33
 
4
 
! Отговори
До долния преди 2 години
Ела в някоя ковид реанимация да се успокоиш. Ще ти се отрази добре.
15
3
 
29
 
! Отговори
Функции преди 2 години
Писва ми с тия глупости....познавам няколко човека които са дали положителни тестове ,нито се гърчат да мрът нито дишат тежко ( все едно нещо им притискало гърдите както казваха по тв ) .нямат никви проблеми освен температура и кашлица,.....както обикновен грип
14
0
 
35
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
билл геитс каза че напролет идват нови щамове с ваксините си лабораториите напентагона работят имат бюджет 770 милиарда докато не ни затрият от лицето наземята няма да се успокоят биологичните воини са по ефикасни от атомните
13
0
 
56
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 2 години
Ковидът е преди всички комерсиално-политически характер, така че не ме интересува какво е казало СЗО-то. Ако политиците проявят добра воля, ковидът изчезва. Ако надделее търговското лоби - остава. Това е положението.
12
0
 
44
 
! Отговори
Пламен преди 2 години
ФарМАФИЯ
11
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Туй да си чиновник в СЗО е най сладката "работа"!Къпят те в купища пари а ти насреща нищо не правиш а през месец само плашиш овченаселението с безкрайни щамове до края на света!
10
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакат Ви нови щамове и боцкане с бустери всеки месец. Сертификатите ще важат 20-30 деня и после пак боци-боци *** шаранче и пълни-пълни джобенце на фармацефтите
9
1
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Бактериите са жив организъм, вирусите - не , а очакваме да хитрува. Смяяяях!
8
1
 
45
 
! Отговори
СЗО преди 2 години
трябва да бъде забранена и разследвана
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гадните сатани са в СЗО не знам дали идва нов щам ама ние ще дойдем изедници алчни.
6
0
 
30
 
! Отговори
Никола преди 2 години
Най-голямата вина на СЗО е грешната им преценка в началото на пандемията, че вирусът не се предава от човек на човек. При все, че в същото време в Китай се строяха полеви болници и изолираха цели градове. Все си мисля, че всичко можеше да бъде ограничено още тогава.. Вече каквото и да кажат... ами не им вярвам, някак.
5
3
 
51
 
! Отговори
кой преди 2 години
Нов вирус и не го познавате, ама изобретихте ваксина за нула време, а?
4
3
 
40
 
! Отговори
Ken преди 2 години
Какъв доктор е тоя ? Ще твърди, че вирусът бил хитър ! А от коя махала е не знае ли ?