СЗО: COVID е пълен с "гадни изненади", идват нови щамове

Д-р Набаро попари надеждите, че скоро ще свърши пандемията
25 яну 2022 13:03, Петя Славова
103
СЗО: COVID е пълен с "гадни изненади", идват нови щамове
Снимка: БГНЕС

COVID все още има "дълъг, дълъг път" пред себе си и е "все още много сериозен", въпреки че има известен оптимизъм, че краят на пандемията в Европа е близо, каза специалният пратеник на Световната здравна организация.

Още по темата


Д-р Дейвид Набаро каза, че "все едно просто преминаваме половината от маратона" и все още не е ясно колко време ще отнеме, за да стигнем до края, поради начина, по който коронавирусът "предизвиква и изненадва", предава БГНЕС.

Той също така разкритикува политиците и онези, които продължават да правят "удивителни прогнози", твърдейки, че Ковид трябва да се третира като грип.

COVID е "нов вирус и трябва да продължим да го третираме така, сякаш е пълен с изненади, много гаден и доста хитър", предупреди той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: сзонов щамкоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно кал е нов вирус като го е имало и 1918.Тук вече за много проости ни смята маймунатаа от СЗО
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами явно ще пускат нови варианти а набеждават ковида.
81
1
 
2
 
! Отговори
Тези преди 2 години
мошенници изобщо слуша ли ги някой все още освен шепа корумпирани политици? Кучетата си лаят, кервана си вьрви.
80
1
 
4
 
! Отговори
Ковидаро стъкмистики преди 2 години
Коведарите са разобличени. За последните десет години смъртните случаи на ден са 290 души. Коведарите лъжат че заради умрелите от ковид смъртността се повишила и сега уж умирали дневно повече от 400 души. Какви лъжци са, можете да се убедите сами от един брояч на живо, в реално време показва броя на починалите за деня. Изпишете България население 2022 CountryMeters.info, преглеждайте към 23 и 50 часа, отново починалите ще са 285 души, тоест умрелите са толкова колкото и преди ПлаНдемията ок 285
79
0
 
6
 
! Отговори
Разгеле преди 2 години
СЗО откри топлата вода: здравите нямат нужда от "ваксина" Ако в СЗО четяха Библията щяха да знаят че там го пише: "Здравите нямат нужда от лекар, а болните" (Матей глава 9 стих 12)
78
0
 
15
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Абе прокуратурата що пак не се самосезира срещу медиите за всяване на страх и паника сред простолюдието?
77
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде спрете се вече!
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако днес си доктор и вземаш 1100лв значи за никакъв ... не ставаш.Хвърляй дипломата и изкарай един курс за фаянсаджия или гипсокартон.Ако ръцете ти не са заврени .....де
75
0
 
5
 
! Отговори
До д-р Хаус преди 2 години
1000 лв само добавката за "първа линия"Няма кой да си вдигне д-то за 1000 лв.
74
0
 
11
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Този доктор Набаро, да земе да го набара. Или да набара статията, в която неговата организация твърди, че омикрон е края на пандемията. Да вземат да си организират един семинар и да решат накрая кво говорят.
73
0
 
5
 
! Отговори
Д-р Хаус до #74 преди 2 години
Кои доктори не взимат по-малко от 7 бона бешшОсновната заплата на РЕДОВИ лекар в държавна болница е 1100 лева!! За тая заплата чистачка в банка няма да подхване парцала и метлата!! Схващаш ли бе тикво?? Айде,дигай гълъбите!!!
72
0
 
4
 
! Отговори
Д-р Хаус до #74 преди 2 години
Кои доктори не взимат по-малко от 7 бона бешшОсновната заплата на РЕДОВИ лекар в държавна болница е 1100 лева!! За тая заплата чистачка в банка няма да подхване парцала и метлата!! Схващаш ли бе тикво??
71
1
 
2
 
! Отговори
Д-р Хаус до #74 преди 2 години
Кои доктори не взимат по-малко от 7 бона бе ***?? Основната заплата на РЕДОВИ лекар в държавна болница е 1100 лева!! За тая заплата чистачка в банка няма да подхване парцала и метлата!!
70
2
 
13
 
! Отговори
Тедрос Гебреиесус преди 2 години
Идват нови щамове!!! Ще идват още доста парички,да си пълним гушите и тези на фарма- и вакса мафията!! Схващате ли бе тикви?? За тези,които не знаят,аз съм шефът на СЗО!! Етиопец съм,неграмотен и без медицинско образование!!
69
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да те правят на ба лък една година...може,ама на втората хората взеха да задават въпроси.
68
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има си хас докторите да искат да се третира като обикновен грип.Та нали "мазнинката"ще свърши?Толкова народ и компании се хранят от тази истерия.Та нали СЗО си промени определението за пандемия само и само да има" бял хляб"Докторите преди вземаха средно 1500-2000 лв сега под 7 не падат.
67
0
 
32
 
! Отговори
П2 преди 2 години
да се чете -СЗО Е ПЪЛНА С ГАДНИ ИЗНЕНАДИ !
66
0
 
21
 
! Отговори
Хулигана преди 2 години
Каквото повикали, това ще получат, скоро ги почваме яко! Як бой шъ пада
65
7
 
4
 
! Отговори
zioнист преди 2 години
Откърмени сме с желание за мъст. Готови сме и своите да утрепем, само да си върнем тъпкано на гоите за гоненията през вековете. Държим всичко - банки, медии, корпорации, земи. Няма да мирясаме, докато не видим бялата раса смазана и страдаща в калта. Кръвожадни сме и това ни харесва. Служим на Злото. Satan is our God.
64
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едва ли е толкова"гаден и хитър"колкото плеядата хрантутници от Бялата Мафия по целият свят която се възползва подобаващо от него!