336 са новите случаи на коронавирус у нас

29 пациенти са в интензивни отделения
23 юни 2022 07:50, Анисия Иванова
44
336 са новите случаи на коронавирус у нас
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

336 са новите случаи на коронавирус у нас през последното денонощие. Положителни са 8,7 на сто от направените 3843 теста, показват данните на Единния информационен портал към полунощ.

Петима души са починали, нито един от тях не е бил ваксиниран. Като излекувани са посочени 188 души.

36 са новопостъпилите в болнични заведения. 284 е общият брой на хоспитализираните пациенти с Ковид-19, от тях 29 пациенти са в интензивни отделения.

360 са поставените дози ваксини в сряда. Броят на хората със завършен ваксинационен цикъл е 2 061 189.

762 825 са хората с поставена трета доза ваксина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
99% от рапортуваните странични действия са главоболие, температура, болки в ръката ден-два. Това са публикациите , да ви имам страховете! Те са описани и в листовките. Никой не плаща обезщетение за тези дреболии. Това е очакван отговор, нали все пак се информира имунната система! Децата ви като ги ваксинират нали и те имат температура и ги боли мястото на инжектиране? Бааах ти конспираторите!
36
5
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
"Проф. д-р Ръсел Блейлок: Как СОVID "------Прочетете това в интернет, има и 2-3 видеа с избор на езици и тогава като разумни хора ,вземете разумно решение. Обидите и внушенията са излишни.
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледам в системата за регистрация на странични ефекти от ковид ваксините в UK има регистрирани близо половин милион случая до момента. Ако трябва да обещетят всички(плюс колко още ще се явят никой не знае) държавата ще фалира. Някои вероятно ще останат на сухо.
34
5
 
6
 
! Отговори
https://tkp.at/ преди 1 година
Нежелателните лекарствени реакции, за ваксините против Covid19, са вече между 10-169 пъти по-чести, отколкото при подобни продукти.Сравнение за съобщенията във локалните бази VAERS, EudraVigilance, Yellow Card Sheme и на СЗО VigiAcces.При това в анализираните бази данни са и над 40 000 смъртни случая. Според д-р Тесс Лоури съучредител на WCH (Световния Съвет за Здравеопазване): "Нито една от тези експериментални ваксини, не е безопасна, според общодостъпните официални данни. Защо регулаторит
33
5
 
3
 
! Отговори
Charite Берлин преди 1 година
Професор Harald Mates от клиниката Charite в Берлин. При проучване на 40 000 ваксинирани, осем от всеки 1000 ваксинирани се бори с тежко ПОСТВАКСИНАЛНО усложнение. Това е 40 пъти повече от досега зафиксираните усложнения. Според професора, аналогични са резултатите в Швеция, Израел и Канада. Подобни са резултатите, дори и от собствените изследвания на производителите на ваксините.
32
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Починали в Англия от ковид 180 000. И то само тестваните. А още колко има, дето са писани друго, защото не са тествани? На близките на тези 180 000 умрели да платят обезщетение антиваксърите!
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По принцип при всички опасни странични действия от всички лекарства, лечения и ваксини, назначени от лекар , се плаща обезщетение от държавата. Нормалната. Така че нищо не казваш, ***! Голяма работа, че пострадали двама-трима от астра зенека в Англия. От 55 милиона население, 80% ваксинирани, двама с обезщетения. А колко неваксинирани умряха от ковид в Англия? ??
30
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От ваксина умира 1 на 1 милион, от ковид 1мира 1 на всеки 20 души. Кога ще задължат антиваксърите да платят обезщетения на убитите от тях излъгани неваксинирани болни!
29
7
 
5
 
! Отговори
Ся очаквам преди 1 година
Завръщането на бустанските плашила -куньо лукавия,мазния безчувствен ботокс, ония математика с мазната коса и знайни и незнайни близачи на топки на продажните правителства,обслужващи задкулисните сатанисти,работещи против Бога!
28
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Второ обещетение ще бъде изплатено във Великобритания. Джо Уорд ще получи 120000 паунда заради убиството на баща си с "ваксина" на АстраЗенека. Задава се лавина.
27
7
 
6
 
! Отговори
15 измамили са те преди 1 година
Отиваш на ресторант и си поръчваш любимата салата и т.н. Донасят ти 1 цяла глава кромид лук, но леко увяхнала и ти заявяват, че така се замезва ефективно и безопасно. Същото е и с генно инжинерните ваксини, съдържат иструкции иРНК за производстото на токсичен антиген от 2019г. Упакован в нанолипидни частици, които след 6 часа са във всичките ти органи. Ха НАЗДРАВЕ
26
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ковид няма. Има един фалшив тест. Има и грип.
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Досега са регистрирали 1169154 заразили се, с други думи всеки познава няколко десетки заразили се, а ако не познава, значи живее сам в пещера
24
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Англичаните платиха 120000 паунда на близките на починал от препарата на АстраЗенека, а родните овце подписваха декларации и ще пият по една студена вода.
23
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да ви мине номерът тоя път. Ще ме хванете за шублера.
22
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ли мисирките не пишат, че британците започнаха да изплащат обещетения за пострадалите от ковид "ваксините"?
21
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъжа е. Ще си го отнесат с тях в затвора.
20
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз живея в държава, където 88% са ваксинирани. На работата, от познатите и приятелите, 100% са ваксинирани . Единствената неваксинирана позната е българка, почитателка на ФБ и руски конспирации. Така че не знам дали повечето българи в чужбина са ваксинирани. Явно невежеството и простотията те следва, дори да живееш в цивилизацията .
19
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление много станаха познатите ми починали от Ковид-19 в последните година и осем месеца, вкл. и двама много близки роднини.
18
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И в България не сме с толкова малък процент ваксинирани, както ни внушават. Грешката идва от това, че включват милионите български граждани живеещи в чужбина като неваксинирани. Вероятно около 60% от всички живеещи в България са ваксинирани, а сред пълнолетните процента е по-висок.