Скок на заразените с коронавирус у нас

Ръстът е над 4 пъти в сравнение с вчера
55
Скок на заразените с коронавирус у нас
Снимка: БГНЕС

942 са новите случаи на COVID-19, което е със 759 случая повече спрямо вчера. 62,1% от случаите за деня не са ваксинирани, сочат данните на Единния информационен портал. Активните случаи към момента са 51 549.

Трима заразени са починали за денонощието, като всички са били неваксинирани.

9372 души са излекувани за последните 24 часа, а общо преболедувалите у нас са 1 085 407.

81 са новоприети в болнични заведения, като 71,6% от заразените, приети в болници за последното денонощие, не са ваксинирани.

396 са общо настанените в болници, като 31 са в интензивни отделения.

1 242 са поставените дози ваксини за последното денонощие, а общо от началото на пандемията са инжектирани 4 413 874 дози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: коронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
2
 
! Отговори
драги ми овньо преди 1 година
До До ОВЦЕ, ПАК ЛИ?Имам една маска от първата вълна.Не съм я ползвал.Ако искаш ША ти я пратя за да не се сополивиШ няколно дена.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има много видове от тоя корона, теста лови всичките, не случайно точно него са избрали.
47
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вече 4 месеца само за Украйна на хората взе да им омръзва и се налага да вадят позабравеното старо плашило.С тази разлика че хората разбраха за измамата и вече никой няма се излъже втори път
46
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неваксинираните са безсмъртни, ще живеят вечно.
45
0
 
8
 
! Отговори
44, преди 1 година
За съжаление всеки ден си отиват хора, от новородени до над стогодишни, но не съм чул някой съзнателно да е спрял да живее и отказал се от живота, само заради този факт. Не, брой и не давай пример с ония завалии, които заради някаква семейна или битова драма, лошо заболяване и ред други причини избират това решение, а по разбираеми причини медиите се възползват да ни информират повече от необходимото
44
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой се смята за неваксиниран? Този, който не се е ваксинирал никога или този, който няма трета и четвърта доза? Вие май намерихте еликсира на безсмъртието с тая ваксина? Май нито един ваксиниран не е умрял от началото на пандемията! Уау!
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом днес има скок на заразените,значи е вторник :)
42
12
 
6
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Абе, не разбрахте ли, че ваксините не предпазват от заразяване, а помагат като се заразиш да го изкараш по-леко и да не умреш(не дай Боже). Това малко ли е? Каква е тая ненужна дебелоглавщина, че не разбирам?!?!
41
4
 
8
 
! Отговори
До ОВЦЕ, ПАК ЛИ? преди 1 година
Не овенчо, няма! Защото поне от време на време се пробваме да си ползваме главата по предназначение. Но в час пик в метрото, когато може да забременееш и без да разбереш, една маска по време на пътуването може и да не е чак толкова излишна... И ако това е цената да си спестя още едно грипче, не ми пречи, вместо да се сополивя цяла седмица.
40
4
 
24
 
! Отговори
ОВЦЕ, ПАК ЛИ? преди 1 година
Овце, ЩЕ СЕ ВЪРЖЕТЕ ЛИ ПАК? На плажа една овца стои с две маски. Край нея на 50 метра няма никой!!!
39
2
 
19
 
! Отговори
Demonaz преди 1 година
Време е за тропане с тенджери и ***,а после да се къртят пейките. Стадото на есен под катинар,че да не знае много за цените на тока,горивата и храните.
38
3
 
15
 
! Отговори
МушБооцМуушБооооци преди 1 година
Тик так тик так зомби часовници с ГМО механизъм.
37
4
 
5
 
! Отговори
В Израел ги бустваха преди 1 година
Във Файзервил вчера 19371 заразени, 7 починали и 310 тежки или критични случая с Ковид 19. Това ли искаш за нас? Спрямо вчера заразените им са 2,5 ПЪТИ повечче.
36
3
 
13
 
! Отговори
Майко мила преди 1 година
Над 50 000 активни случаи? Тези ако са "активни", не трябва ли да си стоят вкъщи? Вие представяте ли си 50 000 души под карантина в момента? В България?! Хахахаха...
35
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да се ваксинират всички задължително.
34
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умниците възкръснаха.
33
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия започна да надделява във войната в Украйна, нас ни грози глад и повторение на Виденовата зима и съвсем закономерно.... коронавируса "възкръсна".
32
4
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Реалист съм и знам, че някой водещ ще бъде бит. Проблемът е, че ще си го заслужи.
31
5
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Всички медии ще спрете да говорите за този вирус, защото вече дразните. Едва ли специалистите имат желание да говорят; просто телевизиите ги търсят и тези специалисти си имат работа и им губят времето. Гърците, когато протестират, палят сгради, коли, пейки и площадки. Това е предупреждение от моя страна, за мен това е вандалски начин на протестиране. В България също има кой да запали София от вашите гадости, но не подкрепям. Ако искате запалени централи, продължавайте с Ковид.
30
6
 
14
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Друга е голямата новина за вчера. При поставени вчера общо 1242 дози, броя на ваксинираните се е увеличил с 13310 човека, а на тези с бустерна доза с 1094 човека.