Кунчев: Без строги рестрикции за началото на учебната година

Предизвикателството - да се организират безопасни избори
20 авг 2022 10:05, Петя Славова
57
Кунчев: Без строги рестрикции за началото на учебната година
Снимка: БГНЕС

"Тази година няма да се наложат толкова строги рестрикции за началото на учебната година, няма да се наложи предварително изследване на децата.

Още по темата

Когато възникне случай, реакцията ще бъде в по-малък кръг от хора, обикновено паралелката, в която има засегнат ученик само тя ще минава дистанционно обучение. При евентуално по-широко разпространение може да се засегне отделно училище. Не говорим за мащаб община или област."

Това заяви пред bTV главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

"В рамките на седмица всички области излязоха от втория етап, появиха се и първите две области, които са в нулев етап с много ниска заболя мост. Засега сценарият е оптимистичен, какво обаче ще се случи през есента е трудно да се прогнозира", добави той.

Според Кунчев новите предизвикателства са да се организират едни спокойни и безопасни избори, както и начало на учебната година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 18 - "Както децата масово не са ваксинирани у нас, ще има пак пламнали училища" Казваш в страните които са масово ваксинирани ,няма вече заразени ,вълни и т.н.
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рестрикции? Рестрикции ли му се привиждат на този? Не можахте да накарате хората да носят маски, да се ваксинират и хайде най-лесното - да тормозите ученици, родители и учители! Само как ви мразим, лицемери такива, колко много ви мразим!
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То от мерките Ви няма смисъл въобще не ги обявявайте В транспорта всички са без маски е има един деама дето са
37
2
 
0
 
! Отговори
До 37 Учителката преди 1 година
Не провявам престорена загриженост, просто констатирам. Относно плюенето - всеки родител подписа декларация, че е съгласен детето му да "плюе". По-умните отказаха. Имаше много информация за електронни маркери в тестовете, които свалят ДНК - доколко е вярно не знам, аз не участвах. Плюенето беше със заповед на МЗ и МОН, търсете отговорните там. А 30 ученици, плюещи на затворени прозорци в 1 стая, някои от които болни...може би затова са допълн. 100 лв./мес. А за 1000-та лв. на убийциите в бяло?
36
1
 
3
 
! Отговори
Въжарят преди 1 година
Кунчо ще ми танцуваш от края на въжето като професионална кючекиня!
35
1
 
11
 
! Отговори
До Учителката преди 1 година
А защо трябва да има мерки срещу несъществуващ вирус? За да отчитате дейност, или за да ви плащат допълнително като ги карате да плюят? Не разбирам престорената ви загриженост за децата. Всъщност, разбирам я, всичко при вас е за пари, които не заслужавате.
34
11
 
2
 
! Отговори
Учителката преди 1 година
Никога не е имало реални мерки в училищата. Хигиена - нула, Дезинфекция - нула, ученици с маски - нула. Само на заповед.
33
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 02.10 остават 1месец и 12дни.
32
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Негативните, които трупате от толкова много хора които ви намрази покрай тази "пандемия" се връща като бумеранг към тези които причиняват стрес,страх дискомфорт към който са по-уязвими възрастните хора!Спрете тия реклами по всяка телевизия по 100 пъти на ден за ваксиниращи се хора,включително и бременни!Всеки сам за себе си да вземе решение дали да се ваксинира или не!Бременните трябва да вземат решение не само за себе си, а и за бебето.Оставете хората да си решават нещата не настройвайте вакси
31
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В другите европейски страни вече се отказват от всякакви рестрикции,защото истината се видя,вирусът не е чак толкова опасен,хората почти поетапно и всички го преболедуване ваксините не са това,за което се представяха и нямат очаквания ефект...Оставете хората да си живеят живота по начина който си изберат.Ако искат ваксини дайте възможност да се ваксинират,ако не желаят укажете им решението.Същото и с маските кой иска да носи,ако иска по две да си слага,щом това му осигурява комфорт.
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я камилата я камилата защото изборите са важни за някога,но са само един ден! Учебната година е важно как ще започне и как ще продължи защотоот това зависят човешки съдби! Днешните ученици са бъдещи лекари, артисти,адвокати,учители...Никой няма право да съсипва бъдещето на нацията!Оставете децата да учат и да си живеят живота,не наслаждавате вина за здравето на бабите и дядовците им,че ще донесат вируса от училище!
29
14
 
2
 
! Отговори
До 28 преди 1 година
Приеми, ча има и нормални хора, трезво мислещи, по-учени от теб, а не просмукани от конспирации и фанатизирани от руската пропаганда.
28
2
 
17
 
! Отговори
Кунчо, чуваш ли преди 1 година
Тик-так, тик-так, тик-так,....
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Номер 18 ми прилича на бот. Човек не може да разсъждава така.
26
2
 
14
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
До 18Само ти ли вярваш още в Ковид лъжата?Овцете почнаха да се осъзнават,но при теб,мозъка не функционира(може и да да нямаш такъв)...като толкова ви харесват,тези ненормалщини,защо не хванете пътя за Китай(там масово се спазва ,не като тези лоши българи)...?Като ви харесва,локдауните,защо не пътувате към КНР?
25
1
 
19
 
! Отговори
До 18*сиропиран преди 1 година
Кое е предсказуемо?!? От кого? С какво лекуват "ковиТ" с мръсни парцали за устата? Това ли са мерките? А бе ползвай я тази глава да мислиш, а не само да изпълняваш сляпо м***лоумията на един п0бъркан бустериран ковИди0т!
24
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя като какъв се изявява ?
23
3
 
22
 
! Отговори
Сократис преди 1 година
Правилно ли да разбирам, че заради един болен ученик, целият клас трябва да мине на дистанционно обучение? Цели две учебни години се пропиляха заради това дестанционно обучение, през което учениците правят всичко друго, с изключение да учат... Сега на които им предстои да са в 7-ми клас или последна година завършващи, родителите им масово ангажират частни учители, за да наваксат децата им загубеното... Училището НЕ ТРЯБВА ДА СИ ПИПА! Оставете учениците защото ще изтърват и тази година!
22
2
 
22
 
! Отговори
Батко преди 1 година
Кунчев за затвора си! Престъпник! Ти и твоята компания трябва да лежите дълги години в затвора за престъпления срещу човечеството и слугинаж на чужди интереси. За малко щепе да умреш гадино, но си толкова нагъл и безочлив, че думи нямам.
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименНесправедливо е моля за прошка