Джигитът убил французин на Околовръстното - пиян и дрогиран

Кокаин е открит в кръвта му, пробата за алкохол е над 1,5 промила
169
Джигитът убил французин на Околовръстното - пиян и дрогиран
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Шофьорът, причинил тежката катастрофа на Околовръстното шосе в София в нощта срещу неделя, е бил под влияние на наркотици и алкохол. Това показват кръвните проби на водача.

Пред БНР близки до случая източници обявиха, че пробата за алкохол е над 1,5 промила, а пробата за наркотици е дала положителен резултат за кокаин.

Още по темата
По случая тече досъдебно производство.

Един човек загина при тежка катастрофа на Околовръстното шосе в София в ранните часове на 25 септември. По първоначална информация от МВР спортен автомобил, движещ се със скорост много над ограничението, е блъснал движещия се пред него автомобил и той се е ударил в една от колоните на мост в близост до голям търговски център.

Шофьорът на спортния автомобил, причинил катастрофата, е отказал тест за алкохол и наркотици, но впоследствие му е взета кръвна проба.

Загиналият в катастрофата е френски гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
2
 
0
 
! Отговори
Коментатор преди 1 година
Нали е бил в кръчма, пил и извикал шофьор, но онзи закъснял. Да се издири закъснелият шофьор и да му се изисква обяснение, защото той де факто е причината за ПТП-то.
147
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наглият съдружник, едва ли не ни приканва да похвалим убиецът, че не е избягал от катастрофата, защото могъл и да обяви колата за открадната. Да го питам аз, как това би станало при положение, че има свидетели, които са го видели и дори да се е опитал да бяга, лесно можеше да бъде догонен?
146
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не очаквай те много .....едно към едно като при Милен Цветков
145
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То си е ясно какво ще стане ,ама аз скромно ще пожелая на този индивид да му се връща.То с тази полиция,съдебна система и т.н .на друго не можем да разчитаме. Това е скромният ми принос към обществото.
144
0
 
11
 
! Отговори
Турист: преди 1 година
Е, сега стана тегаво за някои, които ще трябва да плащат...! Мизата ще се вдигне, че има намесени чужденци и притеснително ще наблюдават разследващи, прокуратура и съд. Какво ли ще измислят, за да измъкнат наркомана-убиец?
143
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато пишете "джигит" и натрапвате навсякъде "пиян" и "дрогиран" така ще е.
142
7
 
11
 
! Отговори
Французинът-виновен! преди 1 година
Тоя французин да го пита човек какво търси в най-бедната и нещастна страна на ЕС.
141
1
 
21
 
! Отговори
нема страшно митее преди 1 година
Не бее пастата за зъби от магазина е с упойващи вещества. Пил е и един чай преди да излезе от диското. Това е тезата на защитата и ДА ЩЕ МИНЕ! Заедно със занижената проба и ниския интерес след 3 месеца към случая макс присъда от 5 г., от които 2 ефективно. Нещо такова, трябва само да се разбере със съдията пък вие си гласувайте после и се надявайте на промени. Кирчо ви показа какви промени прави.. бухахаххахах
140
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе на разните му там "български" псевдо -държавници не им ли е минало през ума, че може народът в един момент да вземе нещата в свои ръце и да раздаде смъртни присъди на убийците и крадците на нацията. Това не са държавници, а провокатори и съвсем скоро народът ще ги осъди в името на народа
139
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В това заблатено тресавище нашата държава е нужна тотална реформа срещу тия безумия.Много добре се знае как и какво трябва да се направи(топлата вода е отдавна открита),но не се прави нищо освен допотопни ПР акции на МВР за няколко дена.Всичко приключва до там.Чудя се европейските институции не виждат ли за какъв мазохизъм иде реч,в който сме принудени да живеем?Или да викаме роднина на Пиночет да реши проблемите?
138
0
 
24
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Сега ще има едно дълго дело. Вече го гледахме с Милен Цветков този филм.
137
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И сега кво.... нищо. Историята с Милен Цветков е аналогична. Нещо да е станало.... ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. И така до следващия път. Затова всекидневно хващат пияни и дрогирани зад волана, а реално не хващат десетки повече. Защото всички знаят, че нищо не могат да им направят. Много от тези хора се използват от политическите партии за различни тъмни поръчки и няма държавник, който да рискува да ядоса така такъв индивид, че той да проговори.
136
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тоя убавец, кой го е пазил в мврще разберем ли
135
0
 
10
 
! Отговори
явеяв преди 1 година
Мите, парле ву франсе? Ако ти е непонятен, ще го проговориш с полиглотите от софийския. Аре успех и не се предавай!!! Всяко еднао начало е трудно.
134
2
 
28
 
! Отговори
ясно преди 1 година
Обзалагам се, че ако беше убил нормални хора от български произход пробите за алкохол и наркотици щяха да са отрицателни. Просто стана по-сериозен скандала
133
3
 
10
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 година
Дрогиран и Пиян . Убиец . Закона - над 1,5 промила =5 години в Затвор . Лошото е че Алкохола е Занижен - над 2 е .Ако е под 1.7 , ще лежи 1 година за Убийство .Много Пари е Взел Генерала на Ковида - ще си Купи Хотел в Испания .
132
0
 
28
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Кой пази футболните фенове, дето свалят правителства ако трябва и чупят каквото видят. Ние сме като Бразилия преди 10 г. Кой няма интерес камерите от колите да са доказателство в съда и да се осъждат по бърза процедура. Ще ви отговоря пост комунистите, които взеха властта и всички партии са от техни хора и които искат да живеете в страх. Така ви управляват много по-лесно. Пр..тите хора, които са много тук ги улесняват също!
131
2
 
18
 
! Отговори
Пламен преди 1 година
Поредното доказателство, че всеки глас на изборите е важен! Хора, замислете се, дали няма смисъл да гласувате? Ако нищо не зависеше от вас, НИКОЙ нямаше да купува гласове! Не се оставяйте да бъдете манипулирани с "ами то няма смисъл да се гласува, моя глас няма да промени нищо..." - самият факт, че се купуват гласове означава, че гласът е МНОГО ВАЖЕН, ако не беше, повярвайте ми.. никой, ама никой, нямаше да даде и 1 лв. за глас, все пак сме в държавата на сметкаджийте.
130
3
 
19
 
! Отговори
Киро истината преди 1 година
Платил си на куките абонамента, ще си кара както си иска. Той човека си ползва услуга и си плаща. Ако ги няма тия комунистически службици, МВР и т.н. ще сме истинска държава. Сега храним 100 хил тъ..ри, които за нищо не стават. Не само това, искат още пари за подкупи на високо ниво. Как да се оправим като тия дето трябва да спазват закона, точно те са по схемите???
129
1
 
15
 
! Отговори
Турист: преди 1 година
Да не би някой да е изненадан, какви са резултатите от направените доста по-късно тестове? Не смятам. По тази територия стана стандарт да се шофира надрусан, че и пиян. След това започна руска или по-точно-българска ролетка за всеки, който си е позволил да шофира по родните псевдо магистрали и пародиини пътища. Имам един въпрос: Е, ***...мка му, кой е виновен за всичко това???