Свидетел: Служител на МВР се кикотеше, потупваше Димитър Любенов

39-годишният мъж причини катастрофа след употреба на алкохол и наркотици
27 сеп 2022 08:05, Нели Христова
121

С опасност за живота остава 62-годишната френска гражданка, която пострада в тежката катастрофа на Околовръстното в София. Тя е в болница "Св. Анна" със счупен таз, фрактура на гръбнака и черепно-мозъчна травма.

39-годишния Димитър Любенов е шофирал пиян и дрогиран, показа резултатите от тестовете му. Според разследващите той е приел кокаин непосредствено преди да се качи на спортната си кола, защото той е наркотик, който бързо се разгражда в организма.

Още по темата

Свидетели на катастрофата на Околовръстното на София, при която загина френски гражданин, твърдят, че е имало очевидна близост между задържания шофьор и служителка на полицията, която присъствала на местопроизшествието.

"Направи впечатление онази вечер едно непристойно поведение на служител на МВР от "Охранителна полиция". Тя беше в неестествена близост с извършителя на престъплението и неговия съдружник - кикотене, физически контакт чрез потупване, фамилиарничене и като цяло непристойно поведение на униформен служител, което уронва престижа на многото достойни работещи служители в МВР. Бих казала, че изключително много наподобява случая "Семерджиев" - като тамошната полицайка", сподели видяното Биляна Борисова.

От прокуратурата отговориха, че на този етап нямат данни за "полицейски чадър" над задържания.

"Видях, че извършителят дава една малка ранница на съдружника си. Куфар не съм видяла. Видях, че има хора, които претърсват колата", добави Биляна.

Сътрудникът на Любенов отказа коментар, с мотива, че има много работа.

Чака се автотехническата експертиза, която да установи с каква скорост е карал Любенов. Той е задържан за 72 часа.

Очаква се утре съдът да реши дали да остави Любенов в ареста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шафистите са на власт от 33 години, живота не се цени , вие сега ги прогледнахте след дъжд качулка, чакайте и до 2027ма да разбере кво им е на етническите българи в Украйна..
52
7
 
9
 
! Отговори
НикогаПовечеСДС-Чума преди 1 година
Чак пък да се е "кикотел" ? Освен това,на всеки достоен полицай първата му работа, като отиде на местопроизществие е да го запази,а не да позволява като оня пуяк - с белия костюм пред хотел "Хемус", каквато и служба и да има - да тъпче и да заличава следи и второ - полицаят трябва да предразположи участниците в ПТП-то да си кажат какво и как очно се е случило,защото на по-късен етап,като се намесят истинските хиени - адвокатите,които като започнат да се кикотят пред съда - нещата се рат.
51
0
 
48
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Не само в мвр, а 99% от държавните служители са от така наречените "наши хора". Хора със голямо самочувствие и без покритие.
50
27
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 53 Г.анчо, повече от година и половина живеем под управлението на Радев, Кирчо, Асенчо....ама на теб осмокласника пак ГЕРБ ти е винивен - хахахаха
49
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е реформата на Рашков, и от управлението на Кирчо, Кокорчо и Фигуранта.
48
0
 
12
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Дааааааа,не е престъпление само угодническият смях на предизборни събрания.
47
0
 
25
 
! Отговори
... преди 1 година
Аз за 100000000000000026 пак ше попитам !И какво сега ше му напраят на тоя? Щото аз си мисля, че ше го поздравят и оня умрелия ше му плати поправката на поршето!!! Тука по тия земи е така!!!!
46
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той убил двама души, те щели да решават дали а го пуснат!! Правилно ли прочетох?
45
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българино събуди се.Живеете в държавата на мутрите.Не върщайте обратно мафията(ГЕРБ и ДПС) на власт.
44
0
 
28
 
! Отговори
Брадвата преди 1 година
Бибитка направи ли му? Или не е за пред хората. В ареста локум носи ли му? Убиец, а всички му се мазнят. Не е най-лошият шофьорът на поршето, а съдраното общество със съдраните ни "ценности". Той просто е част от това общество на дилъри и леки полицайки
43
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко идва от бандитите в парламента, нарочно правят законите с вратички да може да се измъкват,защото именно те и техните хора мутри които са ги вакрали там, са най големите нарушители на пътя
42
0
 
26
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Да и направят тест за наркотици.Може и тя да е дръпнала от белото.Симона на Семерджиев я уволниха,но не показаха теста.
41
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние си викаме по форумите, а други се готвят да изберат пак същия пре.стъ.пник Б.Б. след няколко дни. Каква е ползата от викането и омразата към този човек Б.Б., Пак той ще управлява, синът ми си купи вече билет за Холандия, но с една малка надежда , ще изчака изборите.
40
0
 
23
 
! Отговори
Ь преди 1 година
Мен са ме спирали, питах защо, имал съм лош поглед. И тест, нулев. Само, че аз съм с нормална 10 годишна кола. Ами какъв поглед да имам
39
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И сега кво.... нищо. Историята с Милен Цветков е аналогична. Нещо да е станало.... ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО. И така до следващия път. Затова всекидневно хващат пияни и дрогирани зад волана, а реално не хващат десетки повече. Защото всички знаят, че нищо не могат да им направят. Много от тези хора се използват от политическите партии за различни тъмни поръчки и няма държавник, който да рискува да ядоса така такъв индивид, че той да проговори.
38
1
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
В Германия хванат шофьор употребил наркотици и убил човек влиза в затвора доживот
37
6
 
22
 
! Отговори
Оле мале преди 1 година
Боко и ГЕРБ отгледаха ей такава шайка за 12 години. Те сега жънат яко.
36
1
 
25
 
! Отговори
ясноо преди 1 година
Само от това изречение става ясно какво се случва "От прокуратурата отговориха, че на този етап няма данни за "полицейски чадър" над задържания". Следователно те имат данни за хора с полицейски чадър над тях, но понеже си плащат и в МВР и в съда няма проблеми докато не убият някой чужденец. Самото изречение е безумно, ако бяхме нормална държава тези с данните за такъв чадър трябваше да са по затворите заедно с МВР шефовете.
35
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялата държавна администрация, барабар с полицията трябва да се уволни и да се назначи наново само след много обстойна проверка!!! Не само, че огромна част не работят, а очеизвадно са във всякакви схеми ощетяващи обществото!!!
34
11
 
5
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Поршето е карал по главен път а форда е излизал от локалното значи форда го е блъснал :)))