Новозаразените с COVID са 41

Има 1 починал, излекувани са 7
5 дек 2022 07:24, Нели Христова
27
Новозаразените с COVID са 41
Снимка: БГНЕС

41 са установените нови случаи на коронавирус у нас през изминалото денонощие, сочат данните на Единния информационен портал. Един човек е починал от усложнения, а като излекувани са посочени 7 души.

В момента в болници се лекуват 356 заразени, 40 от които имат нужда от интензивни грижи.

Положителни са 5% от направените 773 теста.

През последните 24 часа не е поставена нито една доза ваксина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1 починал от ковид. А в България миналата година над 8 500 души са починали преждевременно от заболявания, причинени от замърсяването на въздуха. Това е 18 пъти повече от тези, които са загинали в автомобилни катастрофи според официалните данни на Световната здравна организация. Страната ни е на трето място в света по смъртност, причинена от замърсяването на въздуха, изпреварена само от Северна Корея и Босна и Херцеговина, съобщава БГНЕС. ниското качество на въздуха струва 29,5% от брутния вътрешен продукт на България годишно заради намалена производителност и здравни разходи.
20
0
 
3
 
! Отговори
Един преди 1 година
Потърсете и част от изявление на доктор Масанори Фукушима в Япония dr Masanori Fukushima . Отскоро е.
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо за "пандемията" в Украйна? Мият ли си редовно ръцете на фронта? Спазват ли социална дистанция?
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как са абонатите на фарма мафията днес, мърдат ли, мърдат ли?
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не ми трябват чужди изследвания. Имам глава на раменете си и за 3 години пандемия не видях. Имаше грип, ограбване на касата и плашене на хората.
16
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
SENATOR GERARD RENNICK CALLS OUT THE COVER UPS IN AUSTRALIA WITH THE COVID-19 JABS.... на сървър bitchute точка цом, гледайте бе, тия глави не служат само да има на какво да си закачите шапката
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изявлението на Gerard Rennick пред сената в Австралия е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСНО ЗА НАМИРАНЕ, гледане, проверяване и осмисляне. Освен ако си тр0лче на ваксипропагандата и се опитваш за втора поредна година да отричаш очевидната реалност. Вероятно най-енергичните пишещи в подкрепа на псевдоваксините са неинжектирани, понеже им е ясна измамата. Като на Нетаняху, Макрон и безброй други ужким-ваксинирани политици.
14
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руските хакери създадоха по поръчка та Кремъл фалшиви видеа, фалшифицирани интервюта, паралелни фалшиви сайтове на официалните такива, с фалшиви статистики и прочие. Това, че ви излъгаха, показва само, че сте невежи, не знаете езици за да четете достоверна информация от множество източници, а сте манипулирани по най-долен начин.
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изявлението на Gerard Rennick e лесно за намиране. Аз го открих със заглавие AUSTRALIA: SENATE 2022/12/01 VAX DISCRIMINATION WORK AMENDMENT в битшут. За ютуб се съмнявам - там цензурата е свръхмощна. Който иска да разбере как ни лъжат и убиват, да гледа и да мисли. Останалите - останете си плоскоглави, безкритични, немислещи ваксизависими. Така е най-лесно. Поне до SADS-а.
12
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма ваксинирани в неделя, защото няма отворени ваксинационни пунктове в неделя. А на почитателите на руската пропаганда пронив ваксините, препоръчвам да спират да ни заливат с лъжливи псевдоданни, че отдавна вече ни е писнало. Едва ли е останал що годе разумен човек, който да им вярва.
11
3
 
5
 
! Отговори
Майстора преди 1 година
За "ползата" от псевдоваксините би било унизително дори да се коментира, но уврежданията и смъртите от тях за две години са повече от всички увреждания от общо всички ваксини за последните 50 години. Та така за "безопасността". Австралийският сенатор Герард Реник направи пред сената подробен разбор на последствията от експеримента с инжекциите за Австралия, невероятно е. Нула полза по какъвто и да е параметър, количеството осакатени от отровните инжекции е 140 000 само за Австралия
10
3
 
1
 
! Отговори
Професора преди 1 година
Журналята искат zero covid и у нас. За това чоплят старата рана.
9
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След 7 милиарда ваксинирани хора за 2,5 години, вече знаем, че иРНк ваксините са безопасни и ефективни.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още не знаем какви са истинските последици от Ковид и от техните така наречени ваксини. Започнаха да се отключват страшни болести при много познати. Дайте им 3 години и ще се разбере що за програма е било!
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 4И всеки ден се раждат 160. Дайте да си говорим сега за истинския проблем!!!
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пускането на вируса и мерките бяха само проба. Тепърва има какво да видим.
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само една шепа антисоциални елементи отричат вируса и плюят в лицето на страдащите, загубили близките си в пандемията, и на болните от постковид, които загубиха здравето си, и на медицинските работници, които денонощно лекуват болните.
4
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Верно малко.Сатанистите,които пуснаха ковид на свобода,за да съкратят населението,за да намалят изменението на климатичните промени не са доволни.Да не забравяме,че се доказа лабораторния произход на ковид!Господ ще ги накаже за престъпление към човечеството.
3
3
 
2
 
! Отговори
noFreeman преди 1 година
и 8 са полу-заразени.... хахаха стига с тия смешки бе... от рак са починали 37 човека... от проблеми със сърцето 101... всеки ден по 300 човека умират в България... давайте цялата статистика!
2
2
 
3
 
! Отговори
Само овцете блеят преди 1 година
"През последните 24 часа не е поставена нито една доза ваксина." Айде закривайте тази рубрика вече, а? "Невижданата ярост" в човешката история ще го заменят скоро с климатичните промени и ограниченията, които ще ви налагат. С тях ще ви слагат "маската". Кромида беше само репетиция.