Втора вечер аплодисменти за медиците ни от балкона

Инициативата започна спонтанно в социалните мрежи
Обновена: 16 мар 2020 22:11 | 16 мар 2020 22:00, Веселина Йорданова
49

И тази вечер стотици българи излязоха на терасите си и отдадоха почит към усилията на всички лекари, които се борят с коронавируса и излагат ежедневно живота си на риск, предаде Bulgaria ON AIR.

Не само техния живот, но и този на близките им.

Инициативата започна спонтанно в социалните мрежи и вече втора вечер хората изразяват по този начин благодарността си към медиците.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
3
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Като започнат да Ви отпращат с досада хич няма да Ви е до ръкопляскане !
40
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аплодисменти заслужават всички!!!!, които работят в момента, за да живеем що-годе нормално в условията на извънредното положение:Персонал на хранителни магазини, бензиностанции и аптеки; Водачи в градския и обществен транспорт; Полицаи и пожарникари; Тираджии, които доставят храна и консумативи; Ако щете и администрацията, най-низшата - с тотално забранени отпуски, с министерски заповеди.Да изръкопляска и всеки на себе си и семейството си! И без паника!
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дядо Славейков описа българина:,,Де е то да си говедар, не е да си даскал. Говедаря го вали дъжда,а даскала си седи до печката. Защо да даваме по-голяма заплата на даскала?,,Не сме се променили
38
1
 
12
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Доста грозно е сега да ръкопляскаш, след като вчера не си ги подкрепил заплатите им да не са 700-900 лева.
37
1
 
5
 
! Отговори
БъраБъра преди 4 години
Видяла жабата, че подковават коня. Вдигнала и тя краче! Загадката е: Защо вдига и другият плавник? Българите за разлика от жабите, нямат нужда, нито от киселина, ни от електричество!
36
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А за продавачите в хранителните магазини някой пляска ли. Същите, които са на работа (както и лекарите), но нямат представа дали срещу тях стои болен или не (за разлика от лекарите). За полицаите някой пляска ли всеки ден, че са изложени постоянно на риск и всеки ден са на фронта. За пожарникарите някой да е излезнал на терасата и поне да си е помислил да плесне с ръце за евала, че не се знае къде ще ги пратят днес. Осъзнайте се малко и не изкарвайте чудо, че някой отива да си свърши работата.
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз предлагам всички корумпирани рекетьори, имащи се за лекари, да бдат осъдени до живот и специално за тях да бъдат отворени отново урановите рудници на България.
34
1
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
какъв фронт бе? няли затовя всичи са си в къщи за да няма фронт!
33
2
 
9
 
! Отговори
до ime преди 4 години
Предполагам има предистория тази история. И мен да искат да ме сложат с болните без предпазно облекло, без маски, ръкавици , при вирус, който е свръх заразен и не знаем как се лекува , ами и аз ще искам да напусна. Ако всичко е подсигурено, надали ще има паника сред медиците. То нямаше и организация ,как се приемат, какво се прави.
32
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тираджията дето ви кара храна и отива в устата на вълка, спи по границите и послед седи задължителна 21 дни карантина не му е нужно ръкопляскане според вас ? П.С.Нямам нищо против медиците
31
1
 
14
 
! Отговори
ime преди 4 години
от 62 - има имаме 2-*** умрели, 20 в болница и другите са вкъщи. Реално са толкова малко защото малко са тествани. При тези цифри от белодробната искаха всички да напуснат, в Александровска търсят доброволци, 2-ра градска се бунтуват. На мен ми се струва , че е малко рано да ръкопляскаме, по - скоро трябва да се замислим с какво да помогнем. Както каза Годжи идва нещо страшно, непърва ще цъфнем.
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако стане като в северна Италия ,хич няма да им е до аплодисменти!Този ,,феномен" е само в южна Италия където вирусът не се е разпространил както в севера.И както казва една наша сънародничка от северна Италия, ,,тук на никой не му е до аплодисменти"!
29
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А една Кикиридкова ги наричаше ,,психясали ,,и оп.люваше . Сега ще подаде ли оставка ?ГЕРБавите ,кръв с.рят ,оставка не дават .
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде *** подлудна, масова лудост
27
3
 
8
 
! Отговори
до 26 преди 4 години
Навсякъде е нормално като се обяви къде ще са заразните болници да се направи риск профил и да има разместване на персонал. Самотни майки, жени с малки деца, бременни, възрастни със съпътстващи болести- много ясно, че ще поискат да са в друга болница. Не бягат от работата си, но да не са на линия 0. Никой не го смята за дезертьорство. А ти, предполагам накупи храна и хартия за следващите 2 месеца, заключи портата и сега четеш морал....
26
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисля си , че от една такава криза може да излезем като едно по -сплотено, по-силно общество, ако оставим човешкото да ни води или напълно фрагментирано и разбито, ако оставим страхът и животинското да надделеят. Аплодисментите са вик към човешкото. Виждам тук много залитат към животинското.. Да бъдем хора, може и да ни е много нужно, много скоро.
25
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не виждам никакъв смисъл в това
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направи нещо полезно,вместо да плюеш!
23
2
 
23
 
! Отговори
Да преди 4 години
Не избързвате ли с ръкоплясканията?! Още нищо не са видели нашите лекари! Половината от тях са изявили желание да напуснат Втора градска, след като я обявиха за център за приемане на заразени с вируса. Аз бих изчакала!
22
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както каза на времето Марио Балотели: "Аз не искам да ми ръкопляскат като вкарам гол. Това ми е работата. Както и аз не ръкопляскам на пощальона, че ми е донесъл писмото".

Спонсорирани публикации