Коронавирусът в Европа се забавя, но...

Данните все още са тревожни
26 мар 2020 21:50, Петя Славова
3

Разпространението на коронавируса в Европа се забавя. Това казаха по-рано днес от Световната здравна организация. Въпреки това обаче ситуацията сериозна, съобщава Bulgaria ON AIR.

Данните все още са тревожни, но вече са налице окуражаващи знаци, коментира директорът европейския клон на СЗО Ханс Клуге по време на пресконференция.

Каква картината на стария континент – коментирахме с доц.Михаил Околийски, представляващ офиса на Световната здравна организация в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Онанимен преди 4 години
Най-забавното при този нетрадиционен подход за реклама е:- не се плаща за самата реклама;- производителят на вируса остава анонимен;- всички доброволно търсят повече информация в интернет;- гледат се всички предавания по телевизията във връзка с продукта;- всички обсъждат продукта с такъв плам, така въодушавено, скривайки топката по артистичност на актьорите по телешоп.
2
2
 
4
 
! Отговори
Онанимен преди 4 години
Никой с нищо не плаши никого.Това просто е напреднал метод за нетрадиционна реклама. Първо се рекламира вируса, после ваксината срещу него, та догодина като се появи пак, да знаете кой пак ще ви продаде ваксина. :)А умрелите, на езика на военните се наричат косвени жертви.
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютна психоза, аз съм в Южна Европа и хората някак взеха да притръпват. Да наистина много възрастни се разболяват и умират, но се оказа, че деца с зачервено гърло също са болни и като сканират цялото семейсво - 4 болни , един със симптом и то зачервено гърло. Британците казаха, че умират хора без други заболявания, отваряш статията, те откровенно затлъстели. Даже някой учени смятат, че на 1000 заразни един е в болница.Има рискова група, защо се плаши цялото общество като пред апокалипси

Спонсорирани публикации