EasyJet приземиха всичките си самолети

Не се знае кога ще бъдат възобновени полетите
30 мар 2020 15:43, Ния Христова
6
 EasyJet приземиха всичките си самолети
Снимка: БГНЕС
Британската нискотарифна авиокомпания EasyJet днес обяви, че прекратява да извършва полетите на всичките си самолети зараде пандемията от коронавируса. Компанията заяви, че самолетите й могат да се използват за спасителни полети с цел връщане на блокирани клиенти, предаде АФП, цитирана от БНР. 
 
Компанията в съобщението си не посочва дата за възобновяване на полетите, тъй като това зависи от развитието на пандемията и ограниченията, които са наложени от различните страни. 
 
Миналата седмица EasyJet започна да преземява повечето си самолети. Днес посочиха, че са извършени 650 спасителни полети, с които са прибрани над 45 000 клиенти. Последният такъв полет е от вчера. 
 
"Ще продължим да работим с правителствени органи за извършването на допълнителни спасителни полети, ако бъдат поискани“, посочват от EasyJet. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Пасажер преди 4 години
WizzAir продължават да летят! Празни полети, само и само за да не връщат пари! Мизерници!
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това се случва с 1 месец закъснение. Ако бяха затворили на 1.3.2020 всички граници сега нямаше да се налага вътре в държавите да има карантина и нямаше да си разбиваме икономиките. Трябваше всички пристигащи под военен кордон да се водят на принудителна карантина и така нямаше откъде да дойде този вирус. А сега хем глобяват по 5000 лева за разходка в парка, хем икономиката се разбива, хем има хора които продължават да летят напред назад.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анон преди 4 години
Браво. Искрено се надявам, че всеки самолет се приземява в един момент. Да ви имам заглавието...

Спонсорирани публикации