Принц Чарлз вече не е в изолация, чувства се добре

Той ще изпълнява програма от физически упражнения
30 мар 2020 15:58, Елка Василева
40
Принц Чарлз вече не е в изолация, чувства се добре
Принц Чарлз. Снимка: БГНЕС

Британският престолонаследник принц Чарлз е излязъл от самоизолацията, която си наложи, след като даде положителен тест за коронавируса, съобщиха Ройтерс и Би Би Си.

Принцът на Уелс, който е на 71 години, се чувства добре, съобщи негов говорител. Престолонаследникът ще поднови срещите си и ще изпълнява програма от физически упражнения според предписанията.

Още по темата

Той бе диагностициран като носител на коронавируса и последва правителствените указания, като се самоизолира за седем дни. Принц Чарлз имал леки симптоми на COVID-19.

Съпругата му Камила, на 72 г., също се подложи на тест, който се оказа отрицателен, но и тя се самоизолира. Двамата са в Балморал, Шотландия.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано да дочака да стане крал. Подготвил им е много изненади.
33
0
 
1
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Старият кон прескочи трапа, след десетина години може и да стане крал. Баба му живя 103 години, и майка му ще изкара поне толкова.
32
1
 
4
 
! Отговори
Гаро преди 4 години
Тоя не е имал корона,не е бил даже и леко настинал. Ако Чарлз еврейчето е имал наистина корона до 1 - 2 седм. е щял да си замине за Магарешкия Рай без да успее даже да се сбогува с Камилата си...
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя май всички корони ще го пропуснат
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПитърАйде стига с тия англичанки. Не ги знам какви са красавици но всички наши младежи които живеят в Англия се връщат тук да си търсят жени. Красиви или не, просто не са като нас. Просто сме различни. Много рядко нашите хора се омесват с местните да не кажа никак. Това не е за учудване. Докато поне едно поколение не се роди там.
29
0
 
1
 
! Отговори
до Хомеопат преди 4 години
Да, поливат короната с отлежало уиски, после приблизва от разтвора по 5 пти на ден и за 5 дни оздравява
28
0
 
6
 
! Отговори
дедо поп преди 4 години
Той ще изпълнява програма от физически упражнения - ще разхожда камилата
27
0
 
5
 
! Отговори
Питър преди 4 години
Ти явно си или сляп или едноок с голям диоптър. Къде ги изнамери тези красавици. Някоя смеска може, оригиналните са меко казано диаметрално противоположно на секси, особено като държание и маниери. Епа новото поколение... Старото поколение, поне откъм интелект, сарказъм и скептицизъм го докарват да са ти интересни за компания, но дотам. Я пък да ти сготвят, да се чудиш как да увърташ , че не си гладен и скоро няма и да огладнееш
26
0
 
2
 
! Отговори
Хомеопат преди 4 години
Няма нищо чудно - Чарлс е привърженик на хомеопатията и лекува всички и всичко с хомеопатия, включително конете си. Хомеопатите имат тайно хапче, направено от настъргани кралски коронки, разредено 1 към безкрай. И имат дози за всеки, но не ги дават.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези британски кралски особи да не говорим за Чарлз, са ега ти смешката. Въпросът е че трябва да са пример за нацията си а се държат като пълни ***. Никой няма да остави Чарли да се разболее сериозно ,но той можеше да даде пример как хората трябва да действат в подобна ситуация, а не да се държи като ***. Цялата политическа прослойка на ВБ са такива.
24
4
 
2
 
! Отговори
Питър преди 4 години
До ТикваЕдин човек, който говори наизуст и си вярва, тъй като гроздето му е кисело... Англичанките въобще не са грозни (даже процентът на хубави, спрямо общия брой жени е по-висок от другаде), разкрепостени и всеотдайни любовници са. И говоря за красиви и интелигентни жени, чудовища всеки може да рути.
23
0
 
8
 
! Отговори
Коронер преди 4 години
Царска му работа - оправи се за няколко дена. За другите - карантина до два последователни отрицателни теста + още две седмици. Сигурно е от синята кръв. Не като нашите ски треньори, които обяваваме за герои, след като им мине хремата.
22
0
 
3
 
! Отговори
А дали? преди 4 години
Цялата случка ми е английска PR акция.тия двамата се едно живеят отделни континенти - и не знаят какви са им старческите болести!
21
0
 
4
 
! Отговори
карантина преди 4 години
А за тоя рептил защо няма задължителна карантина и как се оправи за 4-5 дена?Лъжа след лъжа и пак лъжа.А наивния българин вярва ли вярва на генерали и специалисти по гъбични заболявания.
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Май и тази година ще се рязмине с короната. Бхти и каръка!
19
4
 
6
 
! Отговори
Доц. Дамян Илиев преди 4 години
От утре Чарли ще бъде обявен официално за вече здрав и ще си цъка поло, а балъците в Бантубулгаристана ще лапат мухи вкъщи по 28, 34, 168 дена докато старшинките ги разпуснат! Атом от лявооо!
18
4
 
7
 
! Отговори
Тиква преди 4 години
Пословичната красота на английските жени е направила от англйските мъже мореплаватели и Гейове.
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да заставят английското стадо да спазва карантина в Англия "разболяха" от коронавирус Борис Джонсън и принц Чарлз.Вторият оздравя точно за пет дена. Първият се очаква утре също да оздравее!
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
британците заслужаваха малко радост за този, който им носи само мъки, но имат и други надежди
15
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подозрително бързо оздравяват богатите

Спонсорирани публикации