31-годишен българин е починал в Лондон от COVID-19

Това обяви на брифинга тази сутрин ген. Мутафчийски
Обновена: 4 апр 2020 12:24 | 4 апр 2020 08:42, Александър Попов
192
31-годишен българин е починал в Лондон от COVID-19
Снимка: БГНЕС

Български гражданин на 31 години е починал в Лондон. Той е бил заразен с новия коронавирус, обяви на редовния брифинг тази сутрин ген. Мутафчийски.

Той е получил информацията от българското консулство там.

Още по темата
Мъжът не е имал придружаващи заболявания, което показва, че от COVID-19 може да починат млади и здрави хора. Затова не трябва да се отслабва вниманието, призова Мутафчийски.

Генералът още веднъж призова българите да не се готвят за предстоящите празници.

Не ходете в хотели в други градове - ще се заразите. Не ходете на църковните служби - ще се заразите! Останете си вкъщи със семейството, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
че то всеки вярващ си е чиста секта!
148
2
 
0
 
! Отговори
хайайа преди 4 години
Най-якото на вируса е , че ще оправи всички секти и ще се освободим от всички натрапчиви религий. Ще има свобода за вярващите
147
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обаче "матрияала" продължава да си ходи по хранителните магазини и с децата без маски при това в града са най-много доказано болни. Май ще догоним много бързо Италия и Испания.
146
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 125Напротив, *** си мисли, че ще излъже короната като смята, че е бабанка и него не го лови
145
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнтоанетаДипломатичните служби и канали не са *** и пульо
144
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имат дежурни в консулството, но самото консулство е под карантина
143
6
 
9
 
! Отговори
Антоанета преди 4 години
Имам приятели в Лондон - бол! И те ми казват - българското сотсулство не работи! В болниците лекарите не дават инфо на *** и пульо! Ако имма такава информация, то тя остава конфиденциална! Е, как така са му докладвали на тоз генерал?! Кой веднага му снесе и от къде? Просто си го е измислил - това е отговора!
142
6
 
1
 
! Отговори
Мангъров преди 4 години
Възрастни, болни и наркомани. Не млади и здрави като мен. Казах!
141
3
 
5
 
! Отговори
към 23 преди 4 години
"Фантазиите на ***. Руски олигарси ще си изпратят детето в Русия за да се лекува вместо да остане във Великобритания или да го пратят в някоя друга Западна държава с читава здравна помощ."---------------------------------------------Точно за такива като теб звучат думите на Мария Захарова: Вас дълги години ви залъгваха и опрocтачваха за вашите си пари. Вие със завидна готовност се опрocтачвахте и плащахте със злато за тлена и илюзията на колективния запад.
140
7
 
3
 
! Отговори
Solar Power преди 4 години
До 143: Ако целунещ ръката на попа няма как да те хване вирус. Той наместник на бога.
139
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНее задължително да ходите в църква. Ако Бог е в Сърцето и душата ви една молитва вкъщи пред Иконата напълно е достатъчна..От тази пандемия и хилядите смъртни случаи на добри хора, досегашните хиляди военни конфликти, убийства на мирни граждани от религиозни фанатици,непрестанното обедняване на хората и неспиращите природни катаклизми ИЗГЛЕЖДА БОГ ОТДАВНА Е ИЗОСТАВИЛ ЧОВЕЧЕСТВОТО.Останали са само такива наивници като теб дето се молят и наивно мислят че НЯКОЙ ОТГОРЕ ще помогне.
138
3
 
10
 
! Отговори
Лондонски потайности преди 4 години
Очакваше се . След прекрасната новина преди 2 седмици , как в Лондон наша българка изкарвала пари като доброволно участвала в експеримент по изследване на вируса като я заразявали в лаборатория а после плащали по няколко хиляди паунда само дето е лежала на легло и гледала филмчета . Имаше десетки коментари под тази новина от заинтересувани къде да се запишат за заразяване и лежане в приятна обстановка .
137
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А китайците починали в чужбина, СЗО дали ги брои....
136
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пише : "той е бил информиран от консулството"... Бил информиран, че е починал значи
135
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нее задължително да ходите в църква. Ако Бог е в Сърцето и душата ви една молитва вкъщи пред Иконата напълно е достатъчна. Парадирането с вярата като ходите в църкви е голям Грях. С Вяра не се Парадира тя се носи в сърцето и Душата. Оня където са го Галили трима Папи ще гори в Ада за чуждопоклонничество и за унищожаване на собственият си народ. Той играе със Сатаната за него няма да има Божия милост. Божията милост е за Бедните и Онеправданите. А него в Ада го чакат рогатите.
134
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вчера излизе видео от ГД "Боец" - отказано е да се правят тестове на медицински персонал които са контактни с хора с полжителна проба във Видин. Имало нареждане от горе - "за едни можело, за други не". Тия за които може ги знаем, са увеличените заплати. Всички други са условни.Карантината е безсмислена без масово теставне и проследяване на позитивните. Всичко друго е кражба - пак искат да залеят черноморието с бетон, ще строят блоница за 100 милиона и нови 10 млрд дълг, и т.н.
133
2
 
9
 
! Отговори
мед сестра преди 4 години
До Анонимен 136 Ами като няма по малките градове кой да лъже ,така ще е короната върлува само по големите софийски болници! Там се раздават пари на калпак -лъжец ! Ей, *** народ и тва е!
132
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАми то затова пика на болестта ще е именно в София. В другите градове няма да е толковаголям.
131
10
 
25
 
! Отговори
дедо от село преди 4 години
Тука има няколко помияра на банкянския ц......л ,които си мислят че като слагат минусчета ще променят мнението на народа .Няма как да стане драги ми идио,тч.ета! Може да излъжеш народа за известно време,може да лъжеш част от народа през цялото време,нооо няма как да лъжеш целия народ през цялото време! Е ,това го е казал не някой друг, а бащата на любимата ви хамерика Ейбрахам Линкълн ,който го е прозрял още преди два века,тиквеници! Така че БЪЛГАРИТЕ знаят за какво иде реч!
130
38
 
9
 
! Отговори
дедо от село преди 4 години
А бе, *** с глупаците ви не виждате ли ,че този е главният лъжец на републиката!Празнувайте си най-християнския празник- Възкресение Христово! Тези искат да ви откажат и от религията ви и от Родината ви!Единствено Патриарха на България съзря долните действия на върхушката и не забрани влизането на народа в храмовете! Послушайте го и няма да сбъркате!

Спонсорирани публикации