"Съживяват" Уитни Хюстън с холограмно турне

Наследниците на певицата подписаха договор и за постсмъртен албум
Обновена: 21 май 2019 13:45 | 21 май 2019 13:43,
2
"Съживяват" Уитни Хюстън с холограмно турне
Снимка: Reuters

В скоро бъдеще феновете на Уитни Хюстън могат да очакват посмъртен албум и турне, осъществено с помощта на холограма, предаде Франс прес. Наследниците на певицата сключиха договор, с който да съживят паметта на американската певица.

Дискографската компания "Праймъри уейв мюзик" обяви, че е подписала договор с наследниците на Хюстън, починала през 2012 година. Фирмата се е сдобила с 50 процента от правата над музикалното и филмовото й наследство.

"Уитни беше една изключителна певица и нейните песни и до днес са част от всекидневието на милиони хора по света", заяви Лорънс Месъл, изпълнителен директор на "Праймъри уейв мюзик".

Уитни Хюстън е изпълнителката, получила най-много награди за всички времена. Тя умира на 48-годишна възраст след живот, белязан от звезден възход и падения, свързани с дрогата.

Осъществяването на холограмното турне ще бъде приоритет на подписания договор. Предвижда се и евентуален подобен спектакъл на Бродуей.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ще й осигурят ли холограмна пудра?
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То хубаво за Уитни ама да не вземат да "съживят" оня с мустачките , че тогава ще има сълзи и сополи . А да не говорим пък оня чичко с големите мустаци ако го съживят на някои ще им се дръпне мерака за простотии. :-)