Намерихте ли майстор?

Как да изберете най-добрия за домашния ремонт
Спонсорирано съдържание | Обновена: 20 авг 2013 09:37 | 20 авг 2013 09:37, Екип на Dnes.bg
Намерихте ли майстор?
Сайтът Maistorplus.com помaга на хиляди домакинства да изберат най-подходящия майстор за ремонта в дома си.

Докато за едни август е месецът за почивка и пътувания, то за много други е и удобен момент за осъществяването на домашен ремонт. Планирането на подобна дейност започва с груба сметка на разходите в семейния бюджет и времето, което тя ще отнеме. А когато определящ е и критерият за качество на свършената работа, нещата започват да изглеждат сложни.
 
Как да намерим майстор, който да работи качествено, бързо и на приемлива цена?

През последните 3 месеца мнозина потърсиха отговор на този въпрос в MaistorPlus.com, а броят на публикуваните заявки за ремонт в сайта надмина 1000. Платформата функционира по подобие на други успешни сайтове по света и вече се радва на все по-голяма популярност в България, тъй като спестява ценно време и средства на своите потребители.

В това се убеди и И. Ангелова, на която й предстоеше частичен ремонт на две стаи в софийския квартал "Люлин". От своя позната беше чула за MaistorPlus и реши да опита.

Намерихте ли майстор?

Пускането на заявка за ремонт в сайта е безплатно и минава през 3 стъпки:
1. Описание на ремонтната дейност.
2. Уточняване на мястото, където ще се осъществи ремонтът.
3. Попълване на данни за контакт.

В рамките на няколко часа след публикуването на заявката си И. Ангелова получи първите съобщения от кандидат-майстори за нейния ремонт. След като разгледа подробно публичните им профили с оценки за работата им от предишни клиенти, тя избра да размени данните си за контакт с трима от тях и да ги покани на оглед.

В крайна сметка И. Ангелова се спря на един от кандидатите - Валери Георгиев - ръководител на бригада в сферата на сухото строителство. Офертата му включваше конкретна цена за труд и материали и отговаряше на очакванията й.

Намерихте ли майстор?

Положителната оценка - стимул за добре свършена работа

И. Ангелова е един от клиентите на MaistorPlus.com, които останаха силно впечатлени както от лекотата, с която успяват да намерят изпълнител за своя ремонт, така и от качественото изпълнение. Ето защо тя не се поколеба да остави оценка за работата на наетия от нея майстор в публичния му профил в MaistorPlus.com.

“Много съм доволна от избрания майстор. Той прояви изключително коректно отношение и добронамереност при изпълнение на всички договорени дейности...”

Вижте цялата оценка

Ключовият момент, на който залага платформата, за да гарантира качеството на извършваните услуги, е именно системата за оценяване. След изпълнение на възложената работа клиентите оставят коментар относно представянето на наетия от тях майстор. Така те пряко повлияват върху репутацията на майсторите в сайта и възможността им да спечелят следваща заявка.

До момента в MaistorPlus.com са се регистрирали над 1200 майстори и специализирани фирми от цялата страна. Предлаганите строително-ремонтни услуги са разпределени в 38 категории - от ВиК услуги до изработване на мебели по поръчка, боядисване и строителство на сгради. Важно е да се отбележи, че MaistorPlus не се явява пряк работодател на регистрираните изпълнители, а пренася пазара за извършване на ремонтни дейности онлайн.

Ако ви предстои ремонт и искате да сравните оферти, направете заявка в MaistorPlus.com и се уверете сами, че платформата ще ви улесни в намирането на най-подходящия майстор за изпълнението му.

Ето какви оценки оставиха някои от клиентите на MaistorPlus:

Шумоизолация на стени - извършил Валери  Георгиев
Вътрешна изолация - извършил Хефрен
Слагане на мивка в WC - извършил СуперГог

За да сравните оферти и разберете повече за ремонта, вижте на www.maistorplus.com.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


Още по темата: Месец на ремонтите
Още от