Мивките, които няма да откриете във всеки дом

Вижте няколко интересни идеи, които си заслужават
Обновена: 22 авг 2014 12:17 | 22 авг 2014 09:21, Екип на Dnes.bg
16

Дизайн: OmVivo

Ако е дошло време да смените мивката в банята, със сигурност се чудите на каква точно да се спрете. Тя може да бъде с най-различен дизайн, но идвало ли ви е наум, че може да бъде съвсем нетрадиционна и такава, каквато едва ли има в друг дом?

Екипът на Dnes.bg събра за вас няколко интересни и нетрадиционни решения, включително екологично чисти идеи, които се надяваме да ви харесат. Вижте ги в следващата галерия.

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Напиши коментар Коментари
10
4
 
1
 
! Отговори
феминистка преди 9 години
безобразие !! защо няма мивки на нивото на пода ,с какво мъжете са повече от жените ,че цивилизацията им е дали само на тях възможност да пикаят в мивки!!! дизайнери ,опомнете се ,в 21 век живеем все пак !!
9
2
 
11
 
! Отговори
Каналин Френски преди 9 години
Като виждам единствения разбирач от мивки е бай ви Тъпчо защото височината наистина е много важна особено за мъжете а почти няма мъж който да не е пикал в мивка :))) А дизайна изобщо не пречи ако е изпълнено първото правило :))
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Идеята за пестене на вода заслужава висока оценка. Тук явно е работил художник/дизайнер. Един инженер ще развие тази идея по прагматично. Ще отмести мивката казанче малко в страни за да бъде по удобна за ползване..........
7
0
 
14
 
! Отговори
СС преди 9 години
Като си плична два пъти лицето в такава мивка и после ще трябва да подсушавам цялата баня - дизайнерски са,но не са практични.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Харесвам ги всичките. Да, има 2-3 , които пораждат въпроса дали може да се мие човек в тях, но със сигурност са забавни. Винаги съм си мечтала да дом, в който подобни творения да са си на мястото. Мечтите са безплатни, пък и никога не се знае :)
5
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
E как ще имате такива мивки - не са ви останали пари от силикон, Мерцедес и през ден замерване със салфетки в Син Сити...Чалгари ***...кво разбирате от красота и естетика...Отпред паркиран суперскъп автомобил, а в къщата - *** до шия.*** важно е да се покажем колко сме големи пред стадото кифли в чалгията...
4
6
 
18
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Най-важното за ена мифка е на ква височина ша я туриш бе,щото требе ти е по мярка кат са наложи и да са изпикайш в ней...
3
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1, 2 и 3 са обобщили всичко, което може да се каже за тези умивалници от гледна точка на днешния средностатистически българин.
2
4
 
18
 
! Отговори
Ех преди 9 години
Луксове. Не са за нас бедните.
1
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ima nmogo hubavi, a niakoi sa neprakti4ni.