Кухнята мечта! Готвач да си днешно време

Планиране, проектиране и обзавеждане на кухни от HomeMax
Спонсорирано съдържание | Обновена: 9 юли 2015 15:25 | 9 юли 2015 11:05,
16

Снимка: Dnes.bg

За насладата от храната, освен уменията на готвача, принос има и добрата обстановка и подредбата на масата. Нали?

Ако искате да обзаведете кухнята си удобно, функционално и уютно, представете план – скица и консултантите на HomeMax ще ви изготвят 3D проект. Има както модулни, така и по поръчка за тези от вас, които искат да придадат ярка индивидуалност.

След това може да разгледате нашите готови предложения, за да усетите атмосферата, в която бихте се чувствали най-комфортно.

Всичко сме предвидили и аранжирали функционално и в същото време модерно. Предлагаме удобни кухненски плотове – мечта за всеки любител-готвач. Подходящи към тях шкафчета и помощни масички. Цвета на мебелите, може да вържете с цвета на подовата настилка – ламинат или гранитогрес.

Това също важи и за цвета на стените. Голямото разнообразие от бои и латекси е на ваше разположение, а ако искате да сте уникални може сами да тонирате и забъркате нюансите, само при нас, в HomeMax. Много модерни напоследък са цитрусовите цветове. Боядисайте всяка стена различна, например банан, портокал и лимон. 

Имаме предложения и обособени кътове за хранене. Масите и столовете са от различен материал и цвят. 

Дребните детайли пък създават усещането за обживяност в кухнята. За да добавите финалните щрихи, комбинирайте домакинския текстил с пердета и дамаски за столовете.

С Месеца на ремонтите в Dnes.bg и с идеите на HomeMax - съветите и предложенията им, а и вашата фантазия, ще се получи една наистина завършена кухня, защото нали знаете: Един дом, много идеи!

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ


16
Още по темата: Месец на ремонтите
Още от
Напиши коментар Коментари
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Платеана статия с грозни кухни
8
0
 
16
 
! Отговори
mhm преди 8 години
аз точно от Houzz взех идеи за кухнята и хола, след това помолих един познат архитект да ги начертае спрямо моите помещения. После намерих мебелист, при който поръчах по начертания проект да ми ги направи (самите материали не са чак толкова скъпи). В крайна сметка всичко излезе към 10к - дизайнерска кухня и дизайнерски мебели в хола.. Само трябва на мебелистите да им висите на главата, понеже не са виждали такива неща и ако не ги следите ги правят грешно. Но за същия проект Айко ми искаха 30к.
7
1
 
16
 
! Отговори
ho e thea преди 8 години
40 к за кухня , но то целия апартамент струва толкова х. евро , тоест имота трябва да е поне 300 к евро за да си струва инвестицията , за толкова пари си купуват дизайнерски леки коли не дизайнерски кухни от италия , също така новите кухни са по малки и комбинирани с дневната по идеен проект на архитектите , тоест няма и място за големи кухни в новите жилища .
6
0
 
19
 
! Отговори
mda преди 8 години
Айде още една платена статийка реклама. Предната беше за баните да чакаме спалните... Иначе както в предната казах за баните сега ще кажа и за кухните :) Отново лед осветление вградено в самите мебели особено под перваза на долните шкафове и над най горните. Вместо лампион от материала на шкафовете по поръчка осветително тяло с вградени мнгобройни лунички и скрито ЛЕД осветление. Гърба на работния плот от Закалено стъкло с вградено осветление РГБ с контролер. Врадени уреди и плот техн камък...
5
4
 
15
 
! Отговори
DA преди 8 години
Повече от 300 лева за кухня не!
4
1
 
19
 
! Отговори
Предсмъртни напъни преди 8 години
Тези платени ПР публикацийки без съответния надпис показват, че нещата при вас не отиват на добре, днес.бг ! Вече не сме 1991 и българина не кълве на празна кукичка :)
3
0
 
19
 
! Отговори
razboinkia преди 8 години
Не се издържа, ще коментирам! Евала на пича със сайа по-долу! Страхотен е, има всичко и е много добър! А на този с прблема с кинтите под мен му пожелавам да успее да си направи готин дом но дано не е в стила от скапаната статия!
2
1
 
30
 
! Отговори
Poko преди 8 години
Освен, че е платено е и чудовищно грозно. По-ужасни кухни не съм сигурен, че съм виждал.
1
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нещо "платено съобщение", а-у?