В спалнята за милиони на Кендъл Дженър

Моделът с нова къща за $6,5 млн., вижте я
13 юли 2016 16:44, Екип на Tialoto.bg
0
В спалнята за милиони на Кендъл Дженър
Снимка: Courtesy of Sotheby's International Realty

Новото бижу на Кендъл всъщност е предишното жилище на Емили Блънт и Джон Кразински. Дженър купува от тях този удивителен имот преди около две седмици и по всяка вероятност вече се е нанесла вътре.

Постройката, която строго се придържа към модерното, се намира в Холивуд Хилс. Според Dailymail, Джон и Емили са щели да купят къщата за 8 милиона долара, но явно цената е паднала по приятелски с 1,5 милиона.

Триетажната постройка разполага с 450 кв. м жилищна площ, разделена на десетки помещения. Сред тях са 6 спални, 5 бани, удивителна кухня, а също и трапезария с мокър бар, личен кабинет, стая за почивка и няколко всекидневни. Къщата в съвременен стил разполага с разноцветна градина с басейн и приказна гледка, а също и с огромна тераса на покрива.

На прима виста не бихме казали, че тук живее знаменитост. От далеч изглежда, че това е жилищна кооперация с луксозни апартаменти, но за изненада на зрителя, всичко това е на горещата мацка Кендъл Дженър.

Моделката, сестра на Ким Кардашиян, се е погрижила да потърси и покрив на автомобилите си. В гаража, намиращ се точно до входната врата, има място за три коли. А къщата се подчинява единствено на съвременното. В нея ще открием представители на модерното в интериора и екстериора.

След като отворим входната врата от масивно дърво с текстура и цвят на тъмен орех, попадаме в преддверието, което е подсигурено освен с последен клас материали, и с охранителна система. В общ план входящата стая и мебелите в нея пазят вечерните тоалети на Кендъл. Те висят в далечния гардероб от масивно дърво.

По-нататък по коридора се намира и основната всекидневна в къщата. Тя съблюдава (познайте) модерното, а именно изчистените конфигурации с бели стени, дизайнерски дивани и акценти в подовата настилка и за цвят една декоративна колона. Тя служи за тематично разделяне на помещението от трапезарията, която ще разгледаме по-късно.

Но сякаш най-важна е кухнята. П-образната мебелировка с островче крие зад прекрасните си вратички над 50 шкафчета и чекмеджета, вграден двоен хладилник, професионална газова печка.

Обърнете внимание на разделението между умивалниците – единият като че ли за плодове и зарзават, а другият – за ръце. Първият разполага с дълбока ваничка от технически камък, която идеално се връзва с плотовете от бял мрамор, които покриват основната част от кухненските мебели. Вторият умивалник е поставен върху контрастиращото дървено островче, върху което Кендъл точи хлябове и чука пържоли. Осветителните тела са предимно вградени в окачения таван, но една лампа е изключение. Тя виси точно над островчето и пръска светлина от индустриалното си стъкло. Промъкващият се тук индустриален стил идва като разнообразие в цялата модна еклектика, разчупвайки деликатно със своята харизма.

По-рано споменахме за трапезария, тематично отделена с декоративна колона от всекидневната. Не че съществува разлика в стиловете помежду им, но разделението е необходимо, за да се запази самото предназначение на помещението. Мебелировката в съвременен стил е изработена предимно от масивен дъб в тъмните му разцветки. Спрямо тях по странен начин присъстват и куп декоративни елементи – огледало с педя рамка, любопитни картини и килим с едри влакна. Може би с времето ще отпаднат.

По-интересното на трапезарията обаче е мокрият бар. Той не е нищо особено, но грабва с отличното си изпълнение и магнетична същност. Един барплот с две дизайнерски столчета крие същинския тезгях, който охлажда с винарските си хладилници отбрани бутилки гроздов сок. По-нагоре, в шкафчетата пък има цяла експозиция от кристални чаши коя за бяло вино, коя за червено. Но стига алкохолни изпарения, да видим къде спи мис Дженър.

Крачка по крачка из елегантните стъпала и пристигаме на втория етаж, където се намират повечето звездни покои. А самата спалня на Кендъл представлява една не особено голяма стая, претъпкана с мебели: двойна спалня, масичка за кафе, 3 дивана. Е, все някъде трябва да стане фал. Такова нещо обаче няма да видите в санитарните помещения, те са истинският лукс на тази къща. Ето например личната баня на моделката Дженър. Гигантска! Същинско спа. В нея има вана, две душ кабини, шкафове, чудесии. Още по-любопитна е подовата настилка – мозайка от хексагонални мраморни плочи. Скъпичко удоволствие ще да е било това.

Останалите спални не отстъпват по лукс, но в това ще се убедите сами. Интересно е обаче как така за 6,5 милиона долара Кендъл е успяла да купи всичката тази модерна прелест. Виждали сме къде къде по-скъпи имения и къщи, но обзаведени дори по-постно? Явно дизайнерът си е дизайнер.

Интериорното преживяване продължава с личен кабинет, който пленява с разнообразния си характер. Вътре откриваме за пръв път разнопосочни вектори в тенденцията стилове. Сред съвременното с категоричност се прокрадват винтидж и индустриален стил, като за първото са представителни кожените фотьойли. Индустрията надзърта от бюрото на Кендъл. Неговите груби основи от стомана, вероятно някакъв причудлив конструктивен елемент от заводска машина или друго, пропукват идеята за къща на модата.

По-нататък, това е стаята за почивка, в която сивото за пръв път е така категоричен контраст на преобладаващата настилка от дърво. Както забелязахте, дотук не сме срещали телевизори. Единственият е тук и определено компенсира липсата на други с внушителния си размер.

Кендъл е модел. Освен че трябва да се грижи за външния си вид, тя трябва да обръща внимание и на здравето си. Поради тази причина в къщата има импровизиран фитнес, в който един-единствен уред за гребане партнира на Дженър в здравословните ѝ цели. А до него кушетка за масажи чака вдъхновен специалист рехабилитатор.

Приказната обиколка завършва с екстериора. Отвън бихме се насладили на свежи пръски от басейна, както и на топли слънчеви лъчи. А сред храстите в двора, тук-там са скрити от зелени клонки разни кътчета за по цигарка и питие. Но най-хубаво е горе на последния етаж. Ако излезете на терасата, прилежаща към личния кабинет, пред вас ще се разкрие чудната гледка на Лос Анджелис.

Вижте всички кътчета от новия имот на Кендъл в галерията тук

Докато се забавлявате с ремонтни дейности, не пропускайте и шанса си за награда от нашата игра РАЗКЪРТИ И СПЕЧЕЛИ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Кендъл Дженър
Още от
Напиши коментар Коментари